Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 69 540
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Може би преди 2-3 години имах Алверде с череша. Много приятен и лек аромат, като действие също беше ок. Аз свърших Елсев с кокосово масло, сега пак се впускам в търсене на шампоан/балсам/маска....🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

# 241
А и увеличаването на разстоянието между рафтовете ми напомня за началото на края на Карфур. Дано не съм права!
Май ще излезеш права. Преди месец в Ст. Загора ми направиха впечатление празните рафтове на някои стоки/ марки, които изглеждаха така, сякаш няма повече да се презареждат. Щом и в другите градове е така, работата е ясна.

Дано да не сте прави. В София също се случва нещо подобно, но може би просто ще заменят тази стока с друга, а и имат малко персонал. В Ремедиум също има много празни рафтове и винаги е пълно с хора Rolling Eyes .

# 242
  • София
Извинявайте за тъпото включване, но да питам за съвет.
Над 35 години съм, с нормална към смесена кожа, суха на бузите, по-мазна на челото. Досега съм ползвала само хидратиращи кремчета понякога, но чувствам, че не са ми достатъчни. Искам и нещо против бръчки. Тамън ми е време да купувам нови кремове. Какво да гледам? Като нощен и дневен? С хиалурон? С колаген? Чета добри отзиви за биотена. Мога ли този с хиалурона да ми е нощен, примерно, а дневен някакъв хидратиращ или обратно? А серум?

# 243
Купи си някакъв богат нощен крем, на който си пише, че е нощен. Може и дневен към него. Сама трябва да прецениш кое се отразява добре на кожата ти, това е индивидуално. При мен поне, ако ползвам два пъти подред един и същи крем, обикновено не ми се отразява добре, гледам да ги сменям. Също имам подозрението, че някои марки (особено български) постепенно влошават качеството на кремовете. На мен преди много добре ми действаше кремът с охлюви на Виктория бюти, сега не ми е никак добре. Последно си взех златния крем на марката, мисля че няма да е лош, защото е още нов.

# 244
  • София
Мерси за отговора. Взех си на Биотен нощен с хиалурон и дневен хидратиращ 35+. За по едно нанасяне ми понасят и съм доволна. Кожата ми изглежда по-плътна, по-напита. Ще видим.
Изобщо нямам опит какво да очаквам и реших да пробвам с нещо бюджетно, вместо да си взема кремове за по 70 лв и да не ги уцеля.

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 11:13 от бъръльо-бъръльо

# 245
Здравейте момичета!
Присъединявам се към хубавата тема! Hug
За лице ползвам от много време Биотен с нар за 35 + и определено не бих го сменила.
За ръцете купувам кремчетата на Дева.
Маска за коса също на Дева. Hug

# 246
съдя по цените, че това е магазин за паралелен внос
в този, в който аз ходя, цените се сходни - финиши на пантен по 2-3 лв, "кенгурските" продукти на половина и по-евтини от тези в лили и т. н.
bubanka, ползвала ли си един и същ продукт от "chist dom" и от други магазини?
Аз днес ходих за първи път в него, за да видя продуктите на Aussie, но не посмях да взема - всички са "произведени в UK", а оригиналните са австралийски. В UK продават австралийски, тези в Лили също са такива.
Евтини са в "чист дом", но специално за косата и за тази марка не се осмелих да рискувам.
А какво е " паралелен внос"?  Embarassed

# 247
  • София

Паралелният внос представляват продукти, внесени в една страна-членка от друга и пуснати на пазара в страната-членка на предназначение извън официалните канали на производителя или лицензирания дистрибутор. Паралелният внос обикновено се появява, когато ценовите нива за сходни продукти между две страни-членки значително се различават в резултат или на национално регулиране, или на политиката на производителите. Това създава стимул за търговците да купуват продукти в страната-членка, където те са с по-ниска цена, и да ги продават в страната-членка, където те са с по-висока цена, на цена която позволява търговеца да осъществи печалба.

# 248
Каква боя за коса ползвате?

# 249

Паралелният внос представляват продукти, внесени в една страна-членка от друга и пуснати на пазара в страната-членка на предназначение извън официалните канали на производителя или лицензирания дистрибутор. Паралелният внос обикновено се появява, когато ценовите нива за сходни продукти между две страни-членки значително се различават в резултат или на национално регулиране, или на политиката на производителите. Това създава стимул за търговците да купуват продукти в страната-членка, където те са с по-ниска цена, и да ги продават в страната-членка, където те са с по-висока цена, на цена която позволява търговеца да осъществи печалба.
Благодаря.  Simple Smile

# 250
  • Пловдив

Аз - Олиа на Гарниер. Без амоняк, с масла е.

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 16:55 от marzeliva

# 251

Аз ползвам на Палете.

# 252
  • София

И аз.

# 253
 На мен безамонячната ми се отмива страшно бързо Cry и използвам Колора. По-добра не съм ползвала от бюджетните амонячни.

# 254
А коя боя покрива бели коси?

Общи условия

Активация на акаунт