Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 69 445
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте момичета! Hug
Да се включа и аз в тази хубава темичка..
Ползвам тези продукти и не бих си ги заменила за нищо на света.
Пяна и лак за коса на Тафт.
Сух шампоан на Syoss син цвят.
Маска за коса на Дева.
Кремчета за ръце на Дева.
Душ -гел Тео / особено с Иланг Иланг/.
Кремчета за крака на Биофреш. /Струват към 0.80 Ст. ,но са много качествени./
Лосиони за тяло на Балеа.

И да ми препоръчате крем за лице за смесена кожа към мазна особено към Т зоната.
Ползвам крем на Биотен с нар.... Като ,че ли не е точно моя крем.

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 10:20 от Mавина

# 466
Здравейте ! Искам да си взема ексфолиращи/пилинг чорапи , но не знам към коя марка да се насоча . Някакви препоръки имате ли ? Нещо , което наистина да върши работа .

# 467
  • Плевен
Може ли да ми препоръчате пудра на нормална цена, трябва ми най-вече за матиране на носа/ последно имах бялата на essence - не беше лоша, но не можах да свикна, че е бяла, а и бързо й се счупи кутийката/ ако може и да препоръчате хайлайтър - харесва ми на essence русалковата мозайка, но май искам нещо още по-добро- леко да проблясва, но да не изглеждам като нацапотена
Благодаря предварително

# 468
  • София
Не знам дали темата важи и за оплакване, но изобщо не съм доволна от бб крема на биотен. Има станен подтон белезникаво сивкав, аз предпочитам да е леко по свеж. Може би просто на моята кожа не пасва естествено, просто исках да го споделя. Сега ще търся друго ББ, то всъщност Биотен е СС.
Аз като цяло обичам да ми е "леко" на лицето, затова и още не съм си намерила крем. За 30-те ми години, че даже 31 не намерих крем, който да не го усещам тежък и мазен.. Затова и сега питам, разпитвам, че ми омръзна да давам пари и да хвърлям. Обичам лекичко кремче, нежен бб крем, деликатен руж, спирала.
Теа, моя е на AURA, не помня цената но не е много скъп със сигурност. Деликатен е и много го харесвам.

За пудра съм пас. Всички ми стоят брашняно.

# 469
Минавам да похваля този лосион на Алерде - какао и хибискус

Скрит текст:

Харесва ми как мирише, гъст, евтин. Ароматът си го усещам и на следващия ден, а кожата ми е гладка и блестяща

# 470

Аз като цяло обичам да ми е "леко" на лицето, затова и още не съм си намерила крем. За 30-те ми години, че даже 31 не намерих крем, който да не го усещам тежък и мазен.
По това описание мисля, че Хидралифт серията на Ревюел ще ти пасне. Лек е, не мазен, попива бързо, хидратира добре, апликира се лесно, усещането на лицето е едно такова нежно, меко, кадифено. Добра основа е за грим. А, цената, но моля ви... Joy /малка заигравка с една реклама/. Цената е символична.

# 471
Гарниер  - матиращ крем за лице, за комбинирана кожа с екстракт от репей?

Аз го ползвам от години, на 28, и да - с комбинирана кожа Grinning

# 472
  • Някъде по Дунава
Може ли да ми препоръчате пудра на нормална цена, трябва ми най-вече за матиране на носа/ последно имах бялата на essence - не беше лоша, но не можах да свикна, че е бяла, а и бързо й се счупи кутийката/ ако може и да препоръчате хайлайтър - харесва ми на essence русалковата мозайка, но май искам нещо още по-добро- леко да проблясва, но да не изглеждам като нацапотена
Благодаря предварително

Харесвам пудрата от серията Лукс на Ейвън.

# 473
  • София

Аз като цяло обичам да ми е "леко" на лицето, затова и още не съм си намерила крем. За 30-те ми години, че даже 31 не намерих крем, който да не го усещам тежък и мазен.
По това описание мисля, че Хидралифт серията на Ревюел ще ти пасне. Лек е, не мазен, попива бързо, хидратира добре, апликира се лесно, усещането на лицето е едно такова нежно, меко, кадифено. Добра основа е за грим. А, цената, но моля ви... Joy /малка заигравка с една реклама/. Цената е символична.
Само че съфорумката е с различна от твоята кожа, и няма как един и същ продукт да се отрази еднакво добре и на двете ви. Понеже аз съм с тип кожа, по-близо до нейната, от личен опит мога да кажа, че продуктите за всеки тип кожа не ни се отразяват добре.

# 474
Да, знам, Миленака, но тази серия е основно хидратираща. Този крем ми е идеален за лятото, когато т-зоната ми е леко омазнена и ми се отразява чудесно, защото е лек и не омазнява допълнително, затова и го препоръчах съобразявайки факта, че Елена спомена, че е с омазняваща се кожа и търси подходящи продукти.
ПП Надявам се, не ти изглеждам по-проста отколкото съм. И знам, какво се крие зад думите в поста ти, но не си права.

# 475
  • София
Да, знам, Миленака, но тази серия е основно хидратираща. Този крем ми е идеален за лятото, когато т-зоната ми е леко омазнена и ми се отразява чудесно, защото е лек и не омазнява допълнително, затова и го препоръчах съобразявайки факта, че Елена спомена, че е с омазняваща се кожа и търси подходящи продукти.
ПП Надявам се, не ти изглеждам по-проста отколкото съм. И знам, какво се крие зад думите в поста ти, но не си права.
Само че Елена пише, че е с мазна кожа, а не с леко омазняваща се през лятото. Аз съм с мазна кожа, през всички сезони, и правя разлика между двете. Разбирам, че държиш да предлагаш продуктите на марката, но е добре това да се прави с мисъл.

П.П. Хубав аватар, между другото.

# 476
... Разбирам, че държиш да предлагаш продуктите на марката, но е добре това да се прави с мисъл.

П.П. Хубав аватар, между другото.
Не предлагам нищо на никоя марка. Споделям впечатленията си. Не са ми приятни тия подмятания и заяждания. Мисля, че се прекалява с конспиративните измислици.
И, да, вложила съм мисъл в предложението, защото намирам крема за подходящ за това което описва.

ПП Странно защо не се включи, когато коментирах Билка с бяло грозде, където споделих, че нямам личен опит, но все пак предположих, че може да е подходящ, а се заяде за Ревюел-а.

ПП Благодаря за аватара. И аз си го харесвам.

# 477
  • София
Не само ти го харесваш. И от най-предлаганата от теб марка са го харесали – https://revuele.eu/wp-content/uploads/2015/05/slide03.jpg

Същата реклама, друг кадър. Какво съвпадение...

# 478
Не само ти го харесваш. И от най-предлаганата от теб марка са го харесали – https://revuele.eu/wp-content/uploads/2015/05/slide03.jpg

Не е същия, но наистина има прилика. Хах, странно. Аватара си го избрах през Гугъл търсачката, като написах боб каре или каре или боб, нещо такова, защото поддържам такъв фасон. Grinning

Боже, сериозно ли се обяснявам за такива глупости. Емотка - тупкащо се по главата човече.

ПП Явно е, че не ме харесваш, няма лошо, не си длъжна, никой не е. Но спри да ме набеждаваш в нещо, което не е истина. Наистина не е. Нямам никакви връзки с никоя козметична фирма и не правя реклама на никой продукт, който споменавам. Търсенето на под вола теле, винаги се увенчава с успех, защото който иска да го намери ще направи всичко възможно то да е там, но това не означава, че си намерил истината.

ПП Сега, ако кажеш, че това на аватара съм аз и снимката е от фотосесията ми за Ревюел, ще те призная за най-великия форумски детектив и специалист по козметични конспирации. Joy

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 11:41 от Джаста Праста

# 479
Мавина, мога да препоръчам на Здраве Акне Стоп. Водят го и против акне, но при мен матираше доста добре.  Използвала съм 2-3 опаковки от него, последно миналата есен.

Общи условия

Активация на акаунт