ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 498

• 25 443
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • Варненска клюкарка
Енгин май придружава Хазал Peace
И Бурак ли е там newsm78

А тази дама така и не я разбрах коя е newsm78 Май работи нещо при Аксой newsm78 Това е снимка от сватбата на Диренч Аксой, но я е пуснала с поздрав днес Peace

И аз като видях рижавия се зачудих кака дали е била сватбарка tooth

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 19:09 от Беллора

# 46
Нали Бел светиии тялото му изпипана работа  .Харесвам по принцип фантастиката .

още фото  Peace

Енгин   ако се е върнал вероятно я придружава  .
  Супермена   ще чете отзиви за трея   може да се разпише въпреки, че  го прави рядко.

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 20:07 от femmi2

# 47
  • Варненска клюкарка

Хазал е хубава, ама това костюмче нещо Crossing Arms

Гинчо онзи ден пусна някаква снимка и текст нещо ала "да се залавяме за работа" не съм съвсем сигурна но приблизително... Интересно какво толкова ще работи и защо е зарязал подопечения в САЩ...

Така и не я изкоментирах тази снимка Laughing Това бил неловкия момент в който разбираш че на този свят всичко било относително Joy Joy Joy Не са мои думи но си го помислих почти същото когато ги видях hahaha

# 48

Йозге мяза на Майкъл Джексън преди пак така беше  Joy

https://twitter.com/hazcag_forever/status/1046785354471215106
разплака се   не очаквала такова внимание

Маргии  съвпадение на  тази дата пуснаха Протектора  без Нетфликс  да знаят коя  е Хазал

Мелих Салчук  с Хазал  

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 16:17 от femmi2

# 49
  • Варненска клюкарка
Честно казано Айча не ми харесва особено на тоя кадър, но пък Ча е огън и както казах ми напомни много на една друга подобна сцена, както се оказва и не само на мен. Чакаме и Марга да се изкаже по въпросната сцена Mr. Green Обаче каква приятна изненада, не очаквах Mr. Green

# 50
 Никой не очакваше  да го пуснат . Зарадваха ни  Нетфликс . Ча  какво да кажем невероятен е ! smile3521

Айчата не съм я гледала като актриса  .  Устните  дебели .

Коментирах  за въпросната напомняща сцена МаргА  се изкажИ компитентно  Joy

# 51
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Абе, те нека показват Ча по светеща кожичка  Crazy , пък ми е все тая Айчата на кво прилича.  hahaha

Много сладка Хазалка  Heart Eyes, ама нещо наляла и размерчето на някои от райенцата на костюмчето твърде голямшко идва.

# 52
  • Варненска клюкарка
Профче аз от толкоз ядове с партньорките вече така съм им претръпнала че ако ще и двуглав крокодил да му дадат да целува все ми е тая hahaha Хазал ми е любимата му колежка, харесвала съм го и с Гизем,  останалите пълна скръб, само му се пречкаха из краката ooooh! Лидия красива но преди да си отвори устата, Бенсу много красива но нещо я усетих чак когато героинята и тръгна да умира. Може би и защото нямаха достатъчно общи сцени, направо никакви ooooh! Със Сера ми бяха два манекена хеле като бяха и с някакви еднакви пуловери тип мъжки и женски, точно като извадени от някое списание за каталожна търговия ooooh! В добавка и какъв мазен и подпухнал стана там...  ooooh! #Cussing out А на колежката от Орлите все и забравям името...то и друго няма какво да си спомня с нея, А Ча беше толкова сладък там Heart Eyes От видяното в тийзъра ми е екстра в тяло, Айча мисля че просто ракурса я порти нещо, но не знам на тези с широките лица и чела защо им заголват така челата а не пуснат малко бритон нещо там да не лъщят като месечини Rolling Eyes Но мисля че ще им се получи Peace Във въпросата сцена няма и много цвят, като облещи сините си очи ще е екстра Laughing

Ами на и аз откога го казвам за Хазал, въпреки спорта е метнала на гърба си едни 10 кила, кога успя не знам. Първите 7-8 за няма и два месеца Shocked Допускам че може да са и сменили лекарства и проблемът да идва от там но може и да е отпуснала режима. по едно време беше слаба като хрътка, краката и ръцете и клечки ... Не е напълнявала толкова повече от 5 години. дори когато се занимаваше с готварския курс беше много слаба. Дано да е по упорита че хем е склонна да дебелее, хем и диабета я спъва Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 21:49 от Беллора

# 53
Малиииииии, Хазал е с умопомрачителен тоалет  ooooh! и с обици. ooooh!
Оперирана е откъм вкус за облекло  Mr. Green и мъже,  Mr. Green и това си е, и сега не ми обяснявайте, че Илка, Милка, Драгана, и Петкана я обличат, Laughing тя и в ежедневието си в повечето случаи ходи като клошарка.
Добре, че природно е хубавка та компенсира нелепостите в облеклото си.
Мира Алиева
#diziturkhaber
#HazalKaya
✔Сюрприз для Хазал Каи
Сегодня в свой день рождения Хазал Кая присутствовала на кинофестивале в Анталии вместе с Озге Озпринджи.
К концу конференции она была приятно удивлена ,в зал вынесли праздничный торт в честь ее дня рождения .Хазал Кая была очень растрогана таким сюрпризом и не смогла сдержать слез.

https://vk.com/diziturk?z=video439395984_456239769%2F8e908e29b7f … _-1657033_1925794

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 00:02 от Neidjal

# 54
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Я!  newsm09 Предишният ми пост намалял с едно изречение.
Не го помня за да го възпроизведа, ама беше много хубаво  bowuu  и явно затова някой ми го е гепил. Със здраве да си го ползва  Mr. Green, имам още много такива. hahaha

Белл, на Айча нещо профилът е с твърде заоблени линии и не подхожда на Чачовия. Това като първо впечатление и то само от единственият кадър от днес. Дано им се получи взаимодействието, че иначе може отново само с очакванията за нещо въздействащо и запомнящо се да си останем. Peace

# 55
  • Пришълец
Е, твърде лично явно се изживяват нещата, жалко наистина Laughing
Чета теми и в подфорум Романтични сериали, на други места също, но несъгласието ми с дадено мнение не ми дава право да поискам то да бъде премахнато. Но, щом ви харесва, продължавайте Peace  Ние също продължаваме оттам докъдето бяхме стигнали bowuu

Профи newsm10

Пък Маргарелче как ми прозвуча, направо съм цялата У щастие, този път не е заради самата китка, друго е Joy Joy Joy

Бел, ох какви ги говоря hahaha Ханде е онази в Орлите, представям си Ча в АФК с Хазал, във филма между двата сезона пак с Хазал Joy

# 56
  • Варненска клюкарка
Ама кое е това бебе, сега като и се прииска и на нея Mr. Green

Или ще го спре с поглед или пък щото е господар на времето ще го забави и ще му избяга Mr. Green

Наде Илки-милки Joy
Той на Илка вкусът и си беше екстра, но до кога стана официално Чачова стилистка. После не знам какво и стана doh #Puppy dog

# 57
  • Пришълец
Хазал може да иска, ама Мишока дали е готов, че още е доста млад Joy

И още от актуалните ни кахъри newsm53

Тази колежка много ми допада, сладка е Heart Eyes Е, първоначална преценка. Все пак се вижда твърде малко, за да си правим прибързани заключения.

# 58
  • Варненска клюкарка
Хазал може да иска, ама Мишока дали е готов, че още е доста млад Joy

И още от актуалните ни кахъри newsm53

Тази колежка много ми допада, сладка е Heart Eyes Е, първоначална преценка. Все пак се вижда твърде малко, за да си правим прибързани заключения.

Охаа Mr. Green Въобще не очаквах нещо по тънката част Crazy

Марги, не случайно толкова време я избираха въпросната колежка, знаехме поне няколко човека от основините в каста, режисьорите също, а главната голямо избиране падна. Взеха я още топла от Мерием-а, дано да е имало защо newsm62

# 59
  • Пришълец
По-скоро изчакаха финала на Мерием, за да съобщят името й Laughing Кой знае кога още са я избрали Whistling
А нея спрягаха ли я за Делибала преди време, май да newsm78 Тогава се разминаха с Ча, но все пак и тя се оказа сред печелившите hahaha

По тънката част да не е само вечерта до стената и сутринта се радват на изгрева, пък омачканите чаршафи са подсказка за останалото Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт