По тънката част да не е само вечерта до стената и сутринта се радват на изгрева, пък омачканите чаршафи са подсказка за останалото

Офф аз съм си го мислила че може би няма да показват, защото излезе инфо че с този сериал Нетфликс ще гледа да хваща арабските зрители. Имаше и някакъв май египетски сериал на Нетфликс със сирийски актьор много популярен на изток, ама може и да бъркам страните. та с тези двамата Ча и въпросния и като за мюсюлманския свят няма проблем да гледат такива сцени но по западни филми, не и в изпълнение на мюсюлманки, нещо такова четох но беше отдавна не си спомням детайлите. Дано да са просто поредните брътвежи покрай сериала на Ча.
Нетфликс това, Нетфликс онова, това ще се окаже най дългоочаквания Чачов сериал, знаем от миналия август, вече повече от година, а вероятно ще излезе през ноември

Но дано честичко да мачкат чаршафите

Профче, за теб

Дано и Ети да намине че изтърва такава изненада

. Напомня ми за принцеса от приказките и мисля, че точно това е целено. Ако роклята на сестра ѝ Ханде беше отпред също дълга, щях да съм без забележки към цялата сватба. Във всеки случай от всички сватби, които съм мяркала при комшиите тази е най-стилната, с най-хубавата булка и с най-симпатичния младоженец.

и не може да се понесе. 

Веднъж стомна за вода, два пъти стомна за вода, на третия се счупила
Шегичка...