ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 498

• 25 983
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • Варненска клюкарка

По тънката част да не е само вечерта до стената и сутринта се радват на изгрева, пък омачканите чаршафи са подсказка за останалото Mr. Green
Пууу нИдей тъй, бързаш да ми развалиш филма значи hahaha

Офф аз съм си го мислила че може би няма да показват, защото излезе инфо че с този сериал Нетфликс ще гледа да хваща арабските зрители. Имаше и някакъв май египетски сериал на Нетфликс със сирийски актьор много популярен на изток, ама може и да бъркам страните. та с тези двамата Ча и въпросния и като за мюсюлманския свят няма проблем да гледат такива сцени но по западни филми, не и в изпълнение на мюсюлманки, нещо такова четох но беше отдавна не си спомням детайлите. Дано да са просто поредните брътвежи покрай сериала на Ча.
Нетфликс това, Нетфликс онова, това ще се окаже най дългоочаквания Чачов сериал, знаем от миналия август, вече повече от година, а вероятно ще излезе през ноември Whistling
Но дано честичко да мачкат чаршафите hahaha

Профче, за теб Hug

Дано и Ети да намине че изтърва такава изненада  Laughing

# 61
  • Пришълец
Бел, да сме подготвени за всички варианти hahaha

Правилно предполагахме, Енгин е бил с Хазал

# 62
  • Варненска клюкарка
Я Гинчо как е цъфнал, напоследък много често взе да му се случва пу пу Mr. Green А този с тях на  снимките кой е newsm78

Непоказвани от Емково време, пуснали са ги няколко дни след РД и не знам колко пъти съм минала край тях hahaha

# 63
  • Пришълец
Влюбен е Гинчо, влюбен Laughing

Ммм, Ча от Емково време Crazy

Новият капитан, Мурат Данаджъ лайкнал Хазалка с бебо Flutter

# 64
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 Joy Joy
Памфлетът ми за средностатистическата форумна кокона не е понесъл на разпозналите се в нея. Сигурна съм, че това са поне 130 000 потребителки, но нямах представа, че съм толкова четена. hahaha Странно е, че в Клюкарника същият текст във варианти се среща няколко стотици хиляди пъти, ама никой не го мете. Направо се чувствам с отнети конституционни права.  Mr. Green

Мерсиииии  Hug Hug Hug
Точно тази рокля ми идва малко натруфена, но пак я харесвам  Heart Eyes . Напомня ми за принцеса от приказките и мисля, че точно това е целено. Ако роклята на сестра ѝ Ханде беше отпред също дълга, щях да съм без забележки към цялата сватба. Във всеки случай от всички сватби, които съм мяркала при комшиите тази е най-стилната, с най-хубавата булка и с най-симпатичния младоженец.  Heart Eyes Да са живи и здрави!

# 65
  • Пришълец
Purple Heart Purple Heart

# 66
  • Варненска клюкарка
Ай Проф и тебе ли hahaha Трябваше да си го запазя че ми хареса hahaha

Кой казва че от Нетфликс не са чували за Хазал- по една случайност е под крилото на Чачовия мениджър както и че същия менажира  друг от  актьорите им, Енгин Йозтюрк Laughing

Харесал им е поздравът от Хазал, бравоС Mr. Green

# 67
Хелоуууууууу Party
Истината е болезнено жестока  smile3503 и не може да се понесе.  newsm53
База за сравнение няма, Laughing ясно е накъде клони везната. Whistling
Аман....... Mr. Green и Хакан Heart Eyes
Скрит текст:

# 68
  • Пришълец
Така е, Наде, повече от ясно е накъде клони везната Wink
Хазар пък два пъти се озовава в проект с Ча, на третия вече ще са двойка hahaha

# 69
  • Варненска клюкарка
Пази Боже bishop Веднъж стомна за вода, два пъти стомна за вода, на третия се счупила hahaha Няма да го бъде никогаш, стига и толкоЗ Ча на Хазар hahaha

# 70
  • Пришълец
Абе добре е да сме подготвени за всичко, но едва ли има големи шансове да се случи hahaha

# 71
  • Варненска клюкарка
Дано само други повторения да няма, не го искам второ издание нито с непрежалима, още по-малко с непоносима  bishop Стига ни че повтаря кака... Дано и да не се потретват че ще взема да си мисля че е любов...

# 72
  • Пришълец
То пък според Аксой излезе, че Хазал е била непоносима tooth Шегичка...
Аз пък бих се зарадвала сигурно ако си партнират отново, но не е нещо, което чакам. Не ми се вярва и да стане Joy

# 73
    МаргарелО пепел ти на клавиатурата   ХазаР трети път  с Ча. Не стига че шамана ни го причини за втори път   Sick
 Не ви ли е любопопитно кво става   с тях ?

Хората   приемат нещата  лично . Това е само един форум  . Казваме фактите но  свят различен .  

Нетфликс    ще покажат  как се мачкат чАршафи   бебето нема  го донесе щъркела .

Ти ли направи гифките ?  Айчата   нямам особено мнение .  Ча  е много хубаав   ще му се радваме  Party

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 21:07 от femmi2

# 74
  • Пришълец
Феми, не съм аз, от Туитър са Laughing
Не ми е особено любопитно за Ча и Дуйгу, някоя американка го утешава, докато е далеч от любимата. Добре си е Ча Joy
За Айча и аз нямам изградена представа, никъде не съм я гледала. Щях да я видя в Карагюла, но само с намерението си останах.

Ча досега не е бил татенце в дизи, супер, ще го видим и с бебок Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт