ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 498

• 25 984
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Варненска клюкарка
Точно щото е Нетфликс ми се иска да видя за тях как  мачка Ча ...чаршафи Joy Че след първия сериал мачкането беше някакви смешки, пък в последния даже и нямаше hahaha

Аз прихвам пък като прочета"МаргарелО" hahaha

Според мен жената на Евренол просто ходеше на сета и затова бебето беше там, а не че ще видим ХаканчУ като татенце.

# 76
  • Пришълец
Бел, сега пък ти бързаш да ми развалиш филма hahaha

Замислях се веднъж за първи април да си сменя ника на Маргарела, че и на мен ми беше смешно, ама ”Маргарелче” тая сутрин ми се видя още по-забавно, баш на нещо друго ми бие, пък и едно мило ми стана. Laughing Heart Eyes

# 77
Светлето понякога ми казва феменце и маргарелче звучи мило .

Нетфликс не фигурира  Защитника  за Октомври  месец .  Запушиха устите на жълтите  Ча бил в депресия, щото  не харесали работата на Евернол  и се бавят . Пълни безумия  #Cussing out

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 21:03 от femmi2

# 78
  • Варненска клюкарка
Турските жълти парцали са в обичайния си репертоар и тъй като има нещо наречено Нетфликс Турция, работещите там си знаят племето, утре драскачите ще излязат с поредна нова простотия и едва ли заради тях пуснаха трея, просто му е дошло времето да види бял свят Peace
Миналата седмица аз писах че видях програмата на компанията за сериалите през октомври и Чачовия го нямаше. Ако е верно че до месец след трея правят премиера, може би през ноември... кой знае 33uu Абе вече се задвижиха нещата, сериалът е готов и чакаме  Laughing

# 79
Скрит текст:
   новата визия на БУ  

тука е хубав  Peace

Бел любимата  ти сладка снимка   първо бесен троши  после си хапва сладко

Скрит текст:
Ответ на публикацию турСМИ
👉Джан Эвренол - один из режиссёров сериала #Защитник о выкинутых начальных сериях:
🔹«Е**ть я хотел ваши лживые новости, уважаемая пресса. Я благодарю всех, кто трудился над сериалом»
   Евернол е теглил сиктира на жълтурите

на това се казва Чачо да ти свети   newsm62

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 20:01 от femmi2

# 80
  • Пришълец
Или ноември, или декември ще е премиерата на Протектора, няма друга възможност tooth Ако въобще го пуснат тази година, в което всички се надяваме Mr. Green

Бу ми харесваше в Малки тайни, бях срещнала преди време един колаж с него и Хазал и ми се струваше подходящ за неин партньор, но сега никак не ми допада.

# 81

разписал се е в Т за тийзъра  и го е публикувал два пъти

Нетфликс разбирам от поста на Бел че са харесали  поздрава на Хазал . Значи знаят, че е подопечена на Енгин .

Марги   предполагам  чакат  супермена да се върне и тогава да го пуснат . Thinking  партита , интервюта . Така ще изредим всички месеци  за премиерата  ноември  декември ,януари  ще дойде пролет .Да идва бързо мразя  зимата.

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 20:13 от femmi2

# 82
  • Варненска клюкарка

на това се казва Чачо да ти свети   newsm62
Вярноо  Joy Joy Joy

И на мен в Малките тайни ми допадаше но сега не ми харесва Rolling Eyes Даже за пръв път като видях Ча сякаш малко ми заприлича на Бу, може би заради прическата, все едно един и същ им беше правил косите- едни такива пригладени hahaha  Добре че после му пооправиха косата на Чачун, стана екстра Heart Eyes Марги то толкова колажи имаше с Бурак и Хазал, аз даже си имам любим Laughing Почти цяло лято 2013 г. ги спрягаха за сериал и изведнъж тя с ХаканЮ, Бурак с Фахрие...

Аз пък видях това и онова в скрития текст, приликата е поразителна Shocked

Скрит текст:

Фемо не просто едно и също 2 пъти, а едното единия ден, а другото на следващия, който е цъка от името на Ча в Туитъра нещо се е разсеял hahaha

# 83
  • Пришълец
Вярно, каква прилика само Crazy

Хазалка

# 84
Хубавааа   с лек грим .
Гръбчето на роклята ми харесва.

Завиждам  на косата  да имам такава  .

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 00:34 от femmi2

# 85
  • Варненска клюкарка
 И на мен там прическата и ми хареса Peace Хазал я харесвам с нюд грим, на нея не и отива прекалено цветен. На лицето и контрастите са силни- бяло бледо лице с черни вежди, тъмна коса, ярки очи и като я намажат с нещо ярко става прекалено ooooh!
Пък грозните и обеци били на Тифани tooth Значи убедила съм се, вкус за пет пари няма hahaha

# 86
  • Пришълец
Имам слабост към дълги коси Laughing
Феми, даже гърбът ми харесва повече Peace И както неведнъж сме отбелязвали, червеното е цветът на Хазал, има и други, но за мен в червено е най-красива Heart Eyes

ПП обеците наистина са грозни Mr. Green

# 87
  • Варненска клюкарка
Heart Eyes
Най после хубава Хазал за шапка, ама тези дето се мандахерцат зад нея развалят картинката ooooh!

И на мен много ми харесва гърба на роклята но отпред определено не е за толкова едър бюст.
Те и тези са грозни но аз говорех за онези огромни дрънкулки с раирания костьм, там в Анталия Peace

# 88
  • I Love You 3000
Ей, пусто му работа, нямам време два реда да напиша #Cussing out

Вчера само наминах да прочета, че сутринта се събудих с изненада на Инстаграма Laughing
Профи беше написала много хубав пост, аз си го харесах , че да може да ми се запази някъде. Исках да го прочета на приятелки, а те свекървите взели , че я измели ooooh!
Ама явно съм изтървала драмата де, така че ако е нещо важно , ако може на лични  Wink

Та за трея  #Crazy #Crazy #Crazy Установих, че Чачо е единственият мъж , който мога да понасям без брада Simple Smile Всякак ми е хубав, до момента , в който не видях снимката с гайтанският мустак. Whistling Shocked Shocked
Имам фобия от мустакати мъже /само по мустак имам предвид/ , до такава степен, че в реалността ако някой такъв ми говори, аз ще гледам навсякъде другаде , но не и в лицето му. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Дано кадрите с мустакя да са по един на епизод, че не знам как ще гледам иначе.  Praynig

И в тази връзка , аз все още не съм наясно как и къде ще го гледаме? newsm78 И наистина за къде е нагласен да се продава? Защото , ако е нагласен за публиката на запад- Уляля Laughing Тогаз очаквам повече от онези сцени. Това в случай , че го дават по интернет и т.н.

# 89
  • Варненска клюкарка
Ети няма да го продават, той си е производство на Нетфликс и ще си го излъчват те на платформата си. Споко ще го хванем, това няма да е никакъв проблем Peace

За другото ще ти обясня утре на ЛС че сега едва гледам.

Общи условия

Активация на акаунт