Откраднат живот 59: Анатомия на гнева... Всичко в живота си има логика, Врабчев

• 28 874
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Е поне Тони ще прави на Бенито, момчето е по тези неща Grinning

# 556
Е поне Тони ще прави на Бенито, момчето е по тези неща Grinning
Mай кака му Зори ще му пусне мухата, а той останалото ще го свърши. Grinning

# 557
  • Разпиляна във въображението
Марио направи романтична изненада на Зорница - падна на колене и й предложи да се оженят. Дори се врекоха, ако не се лъжа. Тя държеше сватбен букет и я изнесоха на ръце. Отгоре на всичко получи две обяснения в любов, макар Марио да не подозираше, че тя слуша.

# 558
Не виждам лошо, че изненадата идва от страна на Огнянова. Нито пък мисля, че е начин да изкупва някаква вина.
Просто мил жест, целящ да ги откъсне от ежедневните проблеми и дразги.

# 559
Не, да покажеш на някого, когото обичаш, че го обичаш, защото той се страхува и не го вижда. Аз не виждам вина тук Simple Smile
Точно, и аз не виждам вина. Ама няма да влизам в дискусия Grinning

# 560
Ама са ми много сладки и едновременно смешни как си дават акъл един на друг, ама не слушат много, много съвета на другия Grinning

# 561
И аз не виждам нищо лошо в това. Кой е казал, че само мъжете трябва да правят такива неща? Според мен е логично да е Зорница тази с изненадата. Тя трябва да му доказва, че го обича, защото явно Марио много не го вярва. А след думите му към нея, че му е нужно време, ми се струва малко невероятно изведнъж да стане и да й прави изненади.

Днес епизодът ми хареса общо взето. Романова и поведението й както вече казах беше ужасно. Наистина не разбирам какво е лошото, че младо и умно момиче като Кая иска да постигне нещо повече в живота си? Нима Романова никога не е имала амбиции като млада? Би трябвало да я разбира, а не да се заяжда. Такова отношение за съжаление е често срещано в живота от по-възрастните към по-младите. Банков добре я закопа пред асансьора, хареса ми.

Мазов и аз не го разбирам много, това му поведение днес в болницата ми дойде малко изневиделица. Това, което направи на Кръстева и на Лора беше гадно и много подло. Заслужаваше си тази пациентка да подаде оплакване, но пък си го получи от Лора, че и Кръстева му се точи. И Лора ми хареса този път, съвзема се.

Изненадата на Христо към Кая беше готина и оригинална. Определено си е лапнал по нея, очаквам там да има драми обаче. Не знам, ама ми се струва, че тя пък ще си падне по Банков, ще обърка отношението му към нея с нещо повече. А на мен неговото отношение към нея в момента май ми говори повече за съчувствие, помага й, подкрепя я.

И аз не видях никакво коцкарско поведение към Кая от страна на Цонев. Видях човек, останал сам, който просто иска да запълни празнотата в себе си оказвайки подкрепа на едно младо момиче.

# 562
Мазов ме изуми със злобата си към Кръстева. Айде, с Лора там делят някакви неща. Но не може да си позволи да злепостави Кръстева така.

# 563
Е, той Мазов още навремето, когато се запознаха с Къстева я ръбаше за пиенето. Явно старите навици умират трудно Simple Smile

# 564
Мина промото току що. Не е нещо по-различно от това, което ни показаха след епизода. Пенев и Врабчев се подиграваха и коментираха Кая, че сигурно е имала повече бройки от тях двамата взети заедно и абсурд да е девствена. Това последното откъде дойде пък не знам, само показва колко е ограничен и глупав Пенев, устата му не млъква и само бълва простотии. Кая ги чу и отиде до тях, взе чашата с лед и я изсипа на главата на Пенев. Grinning
Даваха и как тя и Христо стоят на покрива, а той я пита дали няма някой друг и точно в този момент се появява Банков, а тя изтърва кафето си, сякаш се стресна или по-скоро развълнува от появата му. И мисля, че на Христо ще му просветне, че тя може да си е паднала по Банков. После докато вървеше друга сцена с Кая се чу как Банков й казва, че не е хубаво да се стряска така или нещо от сорта беше.

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 22:27 от yanitsa.s

# 565
Интересно е кога Банков ще се усети за моминските трепети на Кая към личността му?

Пенев е, както казват "става за свидетел".

# 566
Кая все още не е показала трепет към Банков. Аз засега виждам само благодарност, че се държи човешки с нея.

# 567
Моски, аз на няколко пъти видях. Особено в този епизод Банков като й каза, че свети, тя наистина направо грейна.
Както се казва и слепец да си, ще видиш.

# 568
Кая все още не е показала трепет към Банков. Аз засега виждам само благодарност, че се държи човешки с нея.
Тя за мен направо се разтапя в негово присъствие. Няма лошо, той свободен(този път е сигурно Grinning), тя също, само че от негова страна все пак не очаквам нещо повече от помощ.

# 569
Ванилия, Майче, съгласна съм с вас. Очевидно е, че нещо става в нея, когато той е наоколо. Жалко само, че явно Христо ще страда, защото си падна по нея и почти си разкри чувствата, а тя изглежда не ги споделя. Той е свестен тип, харесва ми до този момент.

Общи условия

Активация на акаунт