Откраднат живот 59: Анатомия на гнева... Всичко в живота си има логика, Врабчев

• 28 862
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Интересно не само кога ще се усети, Майче, ами и как ще реагира. И аз не мисля, че има някакви особени аспирации към нея, но да видим колко недоразумения ще се случат преди това да стане ясно Simple Smile

# 571
  • София
Надявам Кая няма да залитне по Банков, а реакциите и да са плод на притеснение и благодарност.
Христо го изграждат като страхотен човек. Много ми хареса импровизирания "изпит", който направи. Личи си, че я харесва и иска да и помогне. Дано не му развалят образа с някакво отмъстително поведение.

Мазов удари дъното и с отношението си към Лора и към Кръстева. Верно е амеба.

# 572
  • Пловдив
Мазов ме изуми със злобата си към Кръстева. Айде, с Лора там делят някакви неща. Но не може да си позволи да злепостави Кръстева така.

Абсолютно. Мазов доста се оля в този епизод. Обикновено му се кефя, но днес прекали.

# 573
  • София

Епизод -13

# 574
Христо го рисуват като добряк, чак леко нескопосан, което затвърдиха със смешната целувка. Само се опасявам да не се окаже всичко това роля и после да стане някоя отмъстителна гад.

# 575
Явно Моньо Монев беше много прав като каза, че ще видим завръщането на стария Мазов. Ама на онзи, от 2 сезон Simple Smile

Ахаха, Москита, направо ми отмъкна мисълта за Христо Simple Smile Все пак дано не.

# 576
Перличке, че е почти идеален го преглъщам, ама той е и един свитичък такъв, мушица, ама иначе боеве и лекар от Афганистан. Хъ хъ. Ще излезе скрита лимонка сто процента.

# 577
Е, вие пък, може да се окаже, че за първи път в сериала си имаме идеалния мъж и да са решили да не е скрита лимонка. Joy

# 578
Е, вие пък, може да се окаже, че за първи път в сериала си имаме идеалния мъж и да са решили да не е скрита лимонка. Joy

Не е за първи път. Има такъв Stuck Out Tongue Winking Eye

# 579

Не е за първи път. Има такъв Stuck Out Tongue Winking Eye

Аааа да, Тони. Ауу, простете мойто невежество, няма да се повтори. Wink Joy

# 580
Аааа, рогцата и опашката ще се подадат изпод ореола и крилцата, дайте време на сценаристите Joy

# 581
Това имам предвид и аз, Моски. Някак прекалено ми е порядъчен и точен. Пък това как ми контрастира с външния вид от 1 епизод и това дето си описала... Все отнякъде гневът ще избие Grinning

# 582
  • София
Аз явно си падам по идеалистични образи, защото на мен Христо много ми харесва. Дори и нескопосаната му целувката я отдавам на притеснение от факта, че у него се зараждат чувства към Кая, а тя до сега се държи дистанцирано.
Според мен Христо е смачкан от случилото се с живота му - присъдата, раздялата с жена му, това, че ще му вземе детето и поведението му в момента е на примирен със съдбата човек. Обаче ще има катализатор, който ще отключи желанието му да се бори и за професията си, и за детет, и за Кая. И май този катализатор ще е Банков.

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 23:43 от rosita_ta

# 583
И на мен Христо много ми допада като образ. Даже ми става жал за него на моменти. Голям добряк е, а дори и да стане гневен в последствие, сигурно ще има защо и пак ще е симпатичен за зрителите. Пък и Карамазов е такъв сладур, че трудно човек може да не го хареса. Smiley

# 584
  • Ню Йорк
Това със сърцето в раницата не го ли измисли д-р Хаус?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт