Откраднат живот 59: Анатомия на гнева... Всичко в живота си има логика, Врабчев

• 28 842
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Изгледах промото. Банков ми изглежда пиян на покрива.

Романова беше в правото си да направи забележка на Кая в операционната. Разсейването и невниманието на сестрата могат да костват живота на пациента. Но след това Романова трябваше да спре, а не да е язвителна и злобна. 

# 601
  • Разпиляна във въображението
Много отчаяни изглеждат тези двамата:

Щеше да е странно да не са отчаяни. Всички трябва да са на антидепресанти. Все още чакам да излезе някоя промо снимка на Марио и Зори, но може и да не дочакам.

# 602
Щеше да е странно да не са отчаяни. Всички трябва да са на антидепресанти. Все още чакам да излезе някоя промо снимка на Марио и Зори, но може и да не дочакам.
Аз ви казвам, че ни подтикват да си купуваме за да преживяваме епизодите Joy

Може днес по време на езерната романтика Grinning

# 603
  • Пловдив
Романова ме подразни. Типичната злобарка, която иска да спъне начинаещите в кариерата. Те към момента дори не са пряка конкуренция, не допускам, че се страхува подсъзнателно да бъде изместена професионално, а по-скоро завижда на младата и красива жена.

# 604
# 605
На мен ми се губи логиката как Кая като завършила мед.сестра, обучена теоретично и практично, сега и професионално, сценаристите изкарват приемните изпити толкова тежки, колкото един държавен изпит и трябва да се учи едва ли не до припадък. А в същото време самата Кая каза, че ще мине първият семестър без проблеми, а скока при нивото от приемните до първи семестър е голям.

# 606
  • София
Тя учи за кандидатстудентски изпити по химия и биология. Защото ще кандидатства на общо основание с всички останали. А тези изпити наистина са много тежки. Приема в София за жени  е почти с максимален бал. И минимален брой места. Говоря за държавна поръчка.
После може да и е по лесно първата година.

# 607
Тя учи за кандидатстудентски изпити по химия и биология. Защото ще кандидатства на общо основание с всички останали. А тези изпити наистина са много тежки. Приема в София за жени  е почти с максимален бал. И минимален брой места. Говоря за държавна поръчка.
После може да и е по лесно първата година.
Tя е завършила за мед. сестра, толкова неща е учила през 4-те години включително анатомия и химия, че едни приемни изпити не биха били никакъв проблем за нея, а тя макар и с чапат характер очевидно е умно момиче. В медицинските университети конкуренцията е убийствена, така е, и то по всички специалности заради малкия брой места, а нещото, което смятам за нечестно е разделението между мъже и жени, защото често някое момче има по-слаб бал, но влиза, а някое момиче със същия или по-висок не, но това е друга тема. Simple Smile

# 608
Не е точно така, Майче, за химията може и да й помогне. Ама биологията, за която трябва да научи учебниците от гимназията наизуст, няма как да й е лесна, защото е мед.сестра.

# 609
  • София
Нищо общо нямат приемните изпити, с това, което вече е научила като сестра.
То ако беше така, за по лесно, първо завършваш за сестра после влизаш да учиш медицина.

# 610
Нищо общо нямат приемните изпити, с това, което вече е научила като сестра.
То ако беше така, за по лесно, първо завършваш за сестра после влизаш да учиш медицина.

Не съм казала това, просто казах, че не са такава драма тези изпити за човек запознат с доста неща, както е тя, за разлика от един тъкмо завършил ученик.

# 611
Може ли да говоря като минала през тези изпити и след това не учила медицина. Кандидатстудентския изпит е песен и може да затрудни човек, който просто не може да учи наизуст. Все пак не вкарваш никакво мислене, просто следиш кой абзац след кой е, защото на всичко пропуснато ти отнемат стотни. На мен също ми направи впечатление, че наблегнаха как е много тежък изпита. Тежък за току що завършилите средно, но не мисля, че е за човек завършил та дори и колежа и то медицинска специалност. Thinking И не разбирам какъв е проблема човек да прави каквото си поиска извън работно време, ако иска да се подготвя и за кск за хранителен технолог.

# 612
Браво на Диана, че си е потъмнила косата!

Албена е голяма скумрия 😡

# 613
Браво на Диана, че си е потъмнила косата!

Албена е голяма скумрия 😡
Aaaa, не бързай, пак е по-светла Joy

Ама не е лошо Цонев и Романова.

# 614
Майче, от толкова обезцветяване трудно ще задържи тъмен цвят.

А тия двамата откога ги сватосвам 😃

Общи условия

Активация на акаунт