Откраднат живот 59: Анатомия на гнева... Всичко в живота си има логика, Врабчев

• 28 860
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Ама аз не съм казвала, че не харесвам Христо Simple Smile Просто нещо ме гложди и разсъждавам над образа му. Той е твърде смирен, твърде обран в реакциите си, спокоен. Човек не се примирява току-така с някои неща. А и той гледа, слуша, мълчи, търпи да го овикват и да му нареждат и сякаш няма проблем с това. Дори и да не знаехме нищо друго за него, освен това, което вече сме видели и фактът, че се пласира като санитар, след като видя Цонев ми подсказва, че под повърхността бушуват страсти, които ще го отдалечат от идеалния образ. Ама пак казвам, това не е лошо де. Simple Smile

Сега мина кратко промо - езерото ще е утре вечер.

# 586
На мен този епизод ми допадна много играта на момчето с проблемното сърце.

Къде изчезна Петре?Simple Smile

# 587
  • София
Сравнително добър епизод. А имахме и нещо като засукан медицински казус. Simple Smile
Харесаха ми Цонев, Христо и Кая. Кая ще съжалява ако изпусне такъв диамант като Христо заради дъртия Банков. Ама как беше, йерархия? Все пак съм оптимист там. Ще има драми и гняв, но Христо и Кая ще са заедно в края. Няма друг мъж в живота и, но явно животът я е брулил здравата и не може да се отпусне и довери на някого.
Сценаристите удариха дъното в измислената си драма около Лорчето, която може да изпъкне само покрай изявите на мъжа си. Мазов това, Мазов онова само и само за да има драми и дрязги, че малко неща изтърпяха двамата досега. Отвратително. Иначе е ясно, че Стефан не може да се държи така с жена си и с Кръстева. Това с пиенето бе много голям удар под пояса. Надявам се все пак да не му изневери Лора, че ще удари дъното.
Отвратителна Романова. Но тя от време на време си изперква, не и е за първи път.

Радвам се, че в другия епизод ще видим Тони, макар и 2 седмици по-късно.  Grinning

# 588
За образа на Христо и аз имам някакви съмнения - все пак представиха ни го по съвсем друг начин, ще избие в един момент.

А за сравнение с Тони за мен и дума не може да става. Нито като поведение, нито като излъчване, за външен вид пък въобще няма да говоря.....

# 589
Кая се дърпа сигурно, защото не е имала друг мъж, ако следим думите на Пенев. Може и да не ги завъртят в любовен триъгълник, а само да е някакво недоразумение, защото и актрисата е написала във фейсбук, че има причина да се дърпа и според мен не е Банков. Thinking

# 590
  • София
Ще ме прощавате, ама сериалът рязко затъпя. Да не говорим, че голяма част от героите проявяват симптоми на шизофрения. Мазов винаги е бил саркастичен и особен, но злобен и отмъстителен - не. Романова също не мога да разбера, защо така я лашкат. От добра и разбираща до пълна кучка.
Хареса ми благият Цонев. Като не крещи има много приятен тембър.

# 591
Със сигурност не е само Банков причина за поведението на Кая.
Мисля, че тя още преди да има допир с него, се озъби на Христо, дано не бъркам хронологията.
Когато майка й постъпи спомена нещо за мъже - не помня какво точно беше, а и тя не беше особено адекватна, но каза и че баща й ги е оставил. Ако добавим и лош опит с някой мунчо, травма от изоставянето на баща й и факта, че сама се грижи за майка си, са достатъчни причини да не й е до романтични задявки.

Както и Христо каза - често е подценявана, защото е красива. Всички знаем какво е отношението към мед сестрите, а Кая със сигурност отнася доста погледи и подмятания.
И реакцията й към мъжете е форма на защита. Има си доста скелети в гардероба.

Но към Банков определено се забелязва различно отношение - притеснение, конфузност. Мисля, че и тя самата още не е наясно, че се зараждат някакви трепети.
А самата актриса е логично да напише нещо такова, все пак историята там тепърва се развива.

От промото Пенев заслужава направо чашата в главата, не само леда.

# 592
Владо Пенев много ми харесва в "Приятнострашно" на Яна Борисова в Театър 199. Той дори получи номинация за "Аскеер" за поддържаща мъжка роля. Беше много добър, играеше доста "мръднал" и му се получи много добре.
Партнираше си със Стефан Вълдобрев, Радена Вълканова, Снежина Петрова и Вежен Велчовски. Два пъти съм гледала постановката и мога още няколко пъти да я гледам, без да ми омръзне.
В "Откраднат живот" ми се струва, че леко преиграва, като пренавит ми е, но въпреки всичко ролята на шеф на болницата му приляга много добре, според мен.

# 593
И тази серия не ми хареса . Оставам с впечатление за хаотичен, небрежен и недобре обмислен, скучен и безпомощен сценарии.

Единственото, което ми хареса са красивите Неда и Карамазов. Не зная Кая дали изпитва някакви трепети към Христо, но към Банков със сигурност не е безразлична. Тя също му направи впечатление. Ще има драма мужду тях тримата.
Останалите персонажи са изключително безинтересни с наивни и банални истории.

# 594
  • София
Съжалявам, че на някои епизода не се е харесал. На мен ми хареса, но аз нямам големи очаквания. Все пак жанра е "сапунка". Ще има още нелогични неща, то 54 епизода не се правят хей така.
От това, което видях до сега Кая направо си я влече Банков. Само дето още не мога да схвана дали е респект или другото.
Ако е другото, горкия Христо.

# 595
Aнонса:
https://n---reklamen-spam44---/accents/view/2018/10/03/228264/%D … 0%B5%D0%B2%D0%B0/

Пууу, вече и анонсите приемат като спам, егати.

# 596
Няма смисъл от линкове, не се отварят.

Ето текста:
Скрит текст:
Зорница и Тони ще се окажат в романтичен заговор срещу половинките си в премиерния епизод на хитовия сериал "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Двамата разбират за проблемите в любовно отношене на другия и ще се постарят да ги поправят. Зорница ще се заеме с Албена, а Тони с брат си Марио. Какви изненади са им намислили?

Междувременно след случката с Христо, отношенията между него и Кая стават все по-сложни. За капак останалите лекари няма да правят живота на сестра Райкова по-лесен. В какво ще бъде замесена пак тя?

Не пропускайте премиерния епизод на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

# 597
Много натоварващи сериии!

# 598
Много отчаяни изглеждат тези двамата:

# 599
Кая игра много добре вчера във всичките сцени. Беше приятно изненадана и добронамерена към Христо, но не очакваше такъв развой на събитията като накрая бягството й беше съвсем нормална реакция на случилото се. Сигурен съм, че вижда много добре какво прави Христо за нея, но на този етап не може да си позволи да се отклонява от целта. Ще видим какво са ни подготвили, но каквито и любовни перипетии да я очакват предпочитам да е в по-правилната посока отколкото да се сприятели с Ася. Романова е в правото си да изисква служителите да са напълно адекватни на работното място, но не е това начина да започне систематично да я мачка само защото има цели и ги следва въпреки всичките си лични проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт