Откраднат живот 59: Анатомия на гнева... Всичко в живота си има логика, Врабчев

• 28 226
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Айде сега и Врабчев уволнен от утре...
Ей, тоя Цонев ги е подпукал всичките, ще остане без персонал, той знае ли колко търси Захариев анестезиолог,ааааа??? Joy
Споко, Майче!
Ще се пръкне все някое дете още на Захариев, което да е анестезиолог. Те неговите са все такива Animal Joy Cat

# 646
Друго си е да ти кажат дървено- ти си красива , много красива😂

# 647
Ей, тоя Цонев ги е подпукал всичките, ще остане без персонал, той знае ли колко търси Захариев анестезиолог,ааааа??? Joy
Споко, Майче!
Ще се пръкне все някое дете още на Захариев, което да е анестезиолог. Те неговите са все такива Animal Joy Cat

Аааа, значи той и за прираста на анестезиолози се грижи?!? Joy

# 648
  • София
Цонев е анестезиолог, това му е най малкия проблем, ама както е подкарал персонала си може да остане и сам с анестезиите.

# 649
Споко, Майче!
Това му е втора специалност Animal Joy Cat

# 650
  • София
Могали някъде да гледам днешния епизод онлайн.  Линковете към Mari_Mar от първия пост ми излизат като спам и не мога да открия къде са качени.

# 651
  • Пловдив
С Ина и прокървяването кво се случи,че ми се губи?

# 652
С Ина и прокървяването кво се случи,че ми се губи?

Направиха й серклаж.
Май би трябвало да пази леглото в този случай, но тя пак си работи.

# 653
Това му е втора специалност Animal Joy Cat
Отличника ми той, сладур. Joy

# 654
# 655
Гледах "любовните сцени" без да слушам диалога. Зорница беше като отегчено припикано мушкато. Изключително неприятна ми е тази дама. Не ми е красива. не ми е искрена. Скучна ми е! Тия четиримата не са ми интересни и толкова!

# 656
  • София
Много ми хареса сцената на Марио и Зорница. Изключително добре замислена, без да е стандартна и шаблонна.
Не видях отегчение нито у единия нито у другия. Такива са им образите, обрани и въздържани и е смешно да се сравняват с Тони и Албена, които са експресивни и енергични.

# 657
  • София
Могали някъде да гледам днешния епизод онлайн.  Линковете към Mari_Mar от първия пост ми излизат като спам и не мога да открия къде са качени.
  Bg-mamma напоследък блокира всички линкове на НОВА ТВ.
Не знам защо ги определя като рекламен спам, но те си работят още

кликваш на епизода и в адресното поле заменяш началото на линка(до датата), с ето това   http://str.by.host.bg/novatv/

http://str.by.host.bg/novatv/

https://video.n---reklamen-spam44---/novatv/2015/stolen_life/stolen_life-2016-03-15_m.mp4

http://str.by.host.bg/novatv/2015/stolen_life/stolen_life-2016-03-15_m.mp4

виж и на картинката

# 658
  • София
Много благодаря Mari_Mar 💐

# 659
  • София
Гледах "любовните сцени" без да слушам диалога. Зорница беше като отегчено припикано мушкато. Изключително неприятна ми е тази дама. Не ми е красива. не ми е искрена. Скучна ми е! Тия четиримата не са ми интересни и толкова!

Напълно съм съгласна. Очаквах нещо хубаво, а то просто беше ту мъч... и толкова изкуствени и изнасилени ми бяха физиономиите на Марио и Зорница. Язък за хубавия замисъл. Все повече се затвърждава мнението ми, че любов между тях няма. Огнянова вече трети сезон едни и същи физиономии и гримаси, сякаш нещо я боли или има проблем с метаболизма (да не навлизам в подробности) Satisfied Пълна скука беше за мен този епизод, дори драмите на Мазови са ми по-интересни. Хубава беше сцената като се припичаха на слънце Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes 
Очаквам утрешния епизод.... Цонев пак се е развихрил, но това вече ми е преклено. Докога лекарите ще го отнасят заради Фотев? За Боби и Стаменова няма да ми тежи толкова, ама пиленцето... искам си го! Pensive

Общи условия

Активация на акаунт