Откраднат живот 59: Анатомия на гнева... Всичко в живота си има логика, Врабчев

• 28 165
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Радвам се, че най-после сценаристите разкриха нещо повече от миналото на Зорница.

На мен Диана много ми хареса този епизод.
Теодора е много сладка с тази прическа, отива й.

# 661
Айде сега и Врабчев уволнен от утре...
Цонев в яда си ще ги подкара наред Joy
Аз ли нещо пропускам? Врабчев не го видях в промото след края на епизода. Ама може и малко да не съм внимавала  Grinning Какво му се случва и на него?

# 662
  • София
Айде сега и Врабчев уволнен от утре...
Цонев в яда си ще ги подкара наред Joy
Аз ли нещо пропускам? Врабчев не го видях в промото след края на епизода. Ама може и малко да не съм внимавала  Grinning Какво му се случва и на него?

Даваха после кратка реклама и пред асансьора Цонев изкрещя на Врабчев, че е уволнен.

# 663
Благодаря, разбрах.
Значи  след  днешния  лежерен и малко  муден епизод,  утре пак  ще  има  драма,  крясъци и напрежение. Супер. FlushedMisc Gun
Радвам се, че най-после сценаристите разкриха нещо повече от миналото на Зорница.

На мен Диана много ми хареса този епизод.
Теодора е много сладка с тази прическа, отива й.
Майче, тази история, която Зорница разказа за удавеното момче и реката е много подобна с нещо, което четох това лято в последния роман на съвременен български автор. Simple Smile И аз харесвам, че ни дадоха нещо повече за нея и живота й преди болницата.

Ооо, сега мина разширено промо - май и историята покрай Христо и Цонев ще започне да се разкрива. И Христо попита Цонев в горичката: какво, и аз ли съм уволнен? Айде дано утре да се случи нещо интересно вече.

# 664
За сцената на езерото знаехме отдавна, в съседната тема фантазирахме какво ли не и признавам, заради настройката, на първото гледане останах леко смутена, имах други очаквания. Cлед повторното гледане я определям като съвършена  Grinning Толкова много любов и доверие имаше, без да е нужно да ни показват страст, каквато не се изключва да е имало до края на вечерта  Wink
Hякои хора не могат да преживеят мисълта, че на мястото на Mарио не е Банков и продължават да се самонавиват.

# 665
Е нали Зорница направи изненада на Марио, какъв Банков? Thinking

# 666
Злати, някак си толкова сме свикнали любовта да се изразява в „обичам те-целувка-секс”, че накрая като ни дадат нещо много по-дълбоко като смисъл и сякаш остава нечуто. И 180 пъти Зорница да му каже, че го обича, я разбере, я не. Но да му се довери за нещо такова е израз наистина на любов и той нямаше как да не го разбере. И той не беше отегчен. Аз бих го нарекла притихнал. Седеше до нея, слушаше, мислеше и напълно я разбра какво му казва с качването в лодката.

# 667
Изобщо връзката да е между Огнянова и Банков ,а не с Ковачев WinkТова смятам ,че иска да каже.

# 668
Ами аз не съм очаквала тази сцена да ми хареса заради „обичам те-целувка-секс”, това е някак първосигнално. От друга страна не е тайна, че на мен целувките на Марио и Зорница не ми въздействат особено, та едва ли бих разчитала точно това да е, което ще ме впечатли Simple Smile На мен отлично ми стана ясна идеята, обаче не можа да ме докосне. Просто начина, по който ни показаха сцената, изразните средства, с които си послужиха не ми въздействаха достатъчно. Това е. Simple Smile
Изобщо връзката да е между Огнянова и Банков ,а не с Ковачев WinkТова смятам ,че иска да каже.
Че това вече ще е друга история, а ние още сме в тази  Wink

# 669
  • Там,където се събуждам щастлива.
На второ гледане ми харесаха сцените даже повече. Музиката, когато бяха в лодката беше много добре подбрана. Тъжно е, че любовта започна да се свързва само със страст и секс. В истинската любов това не е основното, но се внушава масово като духовната любов се приема за скучна.

# 670

Че това вече ще е друга история, а ние още сме в тази  Wink
Hие сме си в тази, но има хора, които живеят в другата.
Kакто и да е, повлиях се от коментарите във фейсбук и затова го написах (знам, че това дразни и никой тук не се припознава).

# 671
За мен това са Напразни усилия на любовта. И аз, като Чичо Юли, да перефразирам.😁

# 672
Някои хора още не могат да преживеят мисълта, че тук (почти) никой не иска на мястото на Марио да е Банков.

От къде ви хрумват такива идеи не знам...
Някои хора грешно интерпретират мнения и сами се навиват, водени от някакво разделение между актьори, което за мен ( и мнозинството мисля) не съществува.

Аз лично не свързвам всяка романтична сцена с натискане и целувки, не видях и друг някой да е казал, че това му липсва.
Моето впечатление от сцената е за тъжна и тягостна обстановка, макар че всъщност се целуваха. Не усетих чувсто на топлина, любов, подрепа. Не всичко е страст.
Марио специално ми остави чуството, че през цялото време се кани да скъса с нея.
Историята на Зорница от детството, както и това с лодката беше много хубава идея, но до там....

# 673
Марио беше в изключително тежко състояние, защото малко по-рано беше издъхнал човек в ръцете му. А това не е нещо, което се преодолява нито лесно, нито бързо и цялото му поведение и настроение беше белязано от това.

Да обърна внимание, че много ми хареса Хинова колко честно и почтено се отнесе към Владов. Така се прави, за да преодолееш потенциална опасност от глупости. Интересно ми е как ще продължат нататък. Дали ще се сприятелят или Владов ще реши да упорства.

# 674
  • Пловдив
Добре,де...ЗоритУ и Банков не се ли срещат хич в тая болница...?

Общи условия

Активация на акаунт