Откраднат живот 59: Анатомия на гнева... Всичко в живота си има логика, Врабчев

• 28 174
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Марио така го бяха изкривили, имах чувството, че му се схвана гърба.
Той с яке, Зорница по къс ръкав. През цялото време вместо романтични разговори, имах чувството, че ще се разделят.

Мисля, че на всички е ясно, че няма да хвръкнат Тасев и Стаменова.

# 631
И това ли беше? Rolling Eyes Очаквах повече от тези "изненади".
Вярно, че не изглеждаха много ентусиазирани и четиримата, само Тони всъщност се постара.

# 632
  • София
Яд ме е, защото наистина можеха да се получат много хубави романтични сцени.

# 633
На мен пък много ми харесаха изненадите, беше нещо по-различно от това, което сме свикнали да гледаме по останалите филми и сериали.

# 634
  • София
На мен пък много ми харесаха изненадите, беше нещо по-различно от това, което сме свикнали да гледаме по останалите филми и сериали.

Изненадите като изненади бяха добри, ама участниците не се представиха на ниво.  Laughing

# 635
Те изненадите сами по себе си не бяха лоши, макар и да не са нещо невиждано.
Но за мен лъхаше досада и отегчение, вместо любовни трепети.

# 636
Изненадите като замисъл бяха добри, просто самите сцени ми бяха постни и някак недоизпипани. Не получих посланието, което очаквах - така да го кажа. Тегаво ми беше.

# 637
Прави сте за отегчения вид на всички без Тони, но го отдавам на това, че беше в края на тежък работен ден дори с трагичен инцидент и нямаше да е съвсем реалистично да са представени като свежарки със супер настроение.

# 638
  • тук, на мястото си
Изненадите не ми харесаха. Лошо бяха измислени, вяли, без огънче. Цялата серия беше мудна, без живец, сякаш всички бяха в траур и всеки момент щяха да заплачат.

# 639
Епизодът много ми хареса. Различен от драмите и крещенето досега. Изненадите бяха много хубави.

# 640
Айде сега и Врабчев уволнен от утре...

# 641
  • София
Цонев в яда си ще ги подкара наред Joy

# 642
На мен ми хареса епизода , защото дадоха четиримата , които ме интересуват и дадоха да се разбере , че отношенията им се изясниха.
Слава богу нямаше много светила , за да дразнят очите.
Дано и утре да е така.

# 643
Ей, тоя Цонев ги е подпукал всичките, ще остане без персонал, той знае ли колко търси Захариев анестезиолог,ааааа??? Joy

# 644
А за мен сцените с изненадите бяха съвършени. Знаех отдавна за тая сцена на езерото и очаквах стандартното - Марио, ти си всичко за мен, обичам те, бла бла.
Изненадаха ме много. Простички думи и един жест на Зорница, който е по-голямо признание за любовта й към Марио от всяка жизнерадостна целувка. Защото се изправи срещу най-големия си страх и се остави в ръцете му. На мен това ми е достатъчно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт