Откраднат живот 59: Анатомия на гнева... Всичко в живота си има логика, Врабчев

• 28 156
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Значи нямаме право да критикуваме останалите недомислици, но да измислят история за Тони е проблем?
И това ако не е също двоен аршин....

# 91
  • София
Сега ще го напиша много по просто. Значи Юлиан Вергов, Велислав Павлов, Владо Карамазов  са доказани актьори.  Естествено, че ще се заложи на тях тримата, да не говорим за дамската част.
Димитър Захариев сигурно и ще ги стигне, но сега не е.
Ясно Simple Smile

# 92
Кое е казал, че няма право? Колко страници се изписаха с трансплантацията на Ева, нямаше ли критики, че реално в живота нещата не стоят така?

Дори напротив, постоянно се критикуват недомислиците, времевите разминавания и т.н. (в това число се включвам и аз, защото аз също мрънкам), а в следващия момент искате да се измисли нещо нереално, за да участва някой?
Губи ми се логиката просто... хем от една страна искате всичко да е реално издържано, хем от друга искате нещо нелепо...

# 93
Аз пък съм един много благодатен за тях зрител, въобще не държа всичко да ми е истинско, по-интересни са ми посланията, които отправят, но дребните недоглежданици ме дразнят, защото не е трудно да се следят и говорят за немарливост. Но и това преглъщам, единствено странния им пространствено-времеви континуум ме озадачава силно Grinning

Ааа, и да кажа добра дума. Много ми хареса как го измислиха с Банков и Цонев и това, че и двамата се оказаха принудени да останат заедно, защото наистина беше нелогично поне единият да не иска да си отиде от болницата.

# 94
Нямаме право да искаме да гледаме и Димитър Захариев в сериала. Ясно.

# 95
  • София
Нямаме право да искаме да гледаме и Димитър Захариев в сериала. Ясно.
Кой пък е казал такова нещо. Напишете във фейса нали от там зависи Simple Smile)))
Изби ме вече на смях.

# 96
Ох, като почнете с това нямаме право...  звучи като братята роми, които се жалват пред комисия от ЕС 😀

Всеки има право да иска каквото си иска, не знам защо въобще трябва да се коментира това, след като е ясно. И аз искам да гледам Виолета, ама...
освен да почна да повтарям да я съживят, нищо, че е нереално.
В случая нали целим да водим някакъв двупосочен разговор с обосновани мнения. Поне моето разбиране за темата е такова.
Стана ми интересно какво искате от Тони и Албена, тъй като за мен историите им са приключени и затова зададох въпроса, обаче някои целенасочено пак обръщат темата на отбор малинка и черешка...

# 97
Ванилия, за мен лично би било интересно как се справя като нелекар, защото знам, че за лекарите, които са посветени на медицината, да не практикуват е малка смърт. Интересно ми е и какви взаимоотношения има с Албена, тъй като той е свикнал цял живот брат му да ходи по него и нещата да се случват както той ги иска. Сега обаче е принуден да мисли и за друг, не само за себе си и ми е любопитно как ще се научи. Интересни са ми и отношенията на двамата в контекста на случващото се на Албена - как тя се справя с баща си и как Тони й помага или не. Ей такива неща.

# 98
  • Ню Йорк
На мен Тони и Албена хич не са ми от любимите, но поне да ни дадат някакъв завършек на историята им. Както някой забеляза ние дори не знаем дали са заедно или не.
То хубаво, че гласят за Карамазов доста главна роля и огромни количества екранно време, ама избраха му партньорка с изсмукана от пръстите банална история, че и неговата не е особено интересна. Така както са го подкарали няма да се учудя ако двамата /сестра и санитар/ извършат много сложна операция и то успешно  ooooh!

# 99
Ей това е едно по-смислено мнение.
Според мен тези неща ще ги видим до някъде,  все пак не е напуснал окончателно сериала. Но си е второстепенен герой и няма как да участва във всеки епизод.

А иначе аз не мисля, че са се разделяли с Албена и смятам, че са заедно или нещо ми се губи?

# 100
Мислех да не пиша повече, защото не е готино да ми се нахвърляте, но -

Тони - искам да видя как ще продължи живота си, ако не може да практикува. За много лекари това е тежък удар. Искам да разбера какъв път ще поеме, какво ще промени.
Албена - искам да видя как ще израстне като лекар. Искам да видя какво щв се случи след разкритието за баща ѝ, дали ще има някаква връзка с него, какви ще са им отношенията. Тази история не е приключила.

И за двойния аршин - ама изобщо не ми пука колко е нереално, искам Тони  отново да е лекар. Защото в миналия сезон дадоха заявки за един много добър диагностик, който реши няколко любопитни случая.  Това ми беше интересно искам да го гледам пак.
И искам да дават поле за изява на младите актьори, освен утвърдените.
Обиждай ме колкото си искаш

Последна редакция: сб, 29 сеп 2018, 19:53 от Анонимен

# 101
Ванилия последната среща на Тони и Албена беше как тя му удари шамар и каза, че остава да спи в болницата. Оттам нататък драгия зрител има на разположение фантазията си да прецени как са се развили отношенията им Grinning

Христо ми е твърде безгръбначен за момента. Един такъв,направо добродушно-глуповат. И влезе да отмъщава, а го играе добрата фея. Малко да му втвърдят характера, ако може. Иначе Владо е чудесен.

# 102
Оу, вярно, че беше това с шамара. Изключително неадекватна сцена.

Донна, ако последното ти изречение е към мен, искам да ти кажа, че в никакъв случай не съм целяла да те обидя.
Може да сме били на различни мнения и да не съм съгласна с неща, които си казала, но не и да те обиждам целенасочено.

# 103
Очакваме повече време и истории с Тони , въпреки че ще е второстепенна роля , защото  той , брат му и Зорница  изнесоха  почти целия сезон 5 . Поне аз гледах само заради тях .
От това с кърменето на Лора  направо свят ми се завива . Сега пък ще трябва да и спират кърмата , за да работи , може цистит да получи и т.н.
С жената на Банков също ми беше комично възкръсването и , за да има логика той пак да се завърне и после и видяха сметката .
Очакването да се случи нещо интересно със  санитаря-лекар вече ми е досадно . До сега  от това , което дават  си е чиста загуба на потенциал на артиста .
Ако шефът така ще пищи и ще кърка  през цялото време ще е досадно . Мъката ще е по-голяма от неговата .
И в една продукция има място не само за светила .

# 104
Чак да са изнесли сезона не съм съгласна - Фотеви, Наталия и Калин, Мазови и другите къде остават?
За мен всички имат заслуги за сезона и ми бяха еднакво интересни, това че ти си гледала основно тях е отделен въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт