Откраднат живот 59: Анатомия на гнева... Всичко в живота си има логика, Врабчев

• 28 131
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • Ню Йорк
Това за Романова и дядо Мраз много ми допада като идея  Joy Joy Joy. Ще са страшна двойка. Лора хич не искам да я разделят с Мазов, тъпо ми звучи да се заиграва с Владов. И що забравиха Тони и Албена, а ни мъчат с историята на сестрата?  newsm78

# 76
  • София
Принцесо, историята на сестрата гравитира около Банков и Карагьозов. Няма как да не ни занимават с нея.
Тони и Албена за съжаление са в шеста глуха, за тях няма екранно време.

# 77
Добре, а какво очаквате да се случва около Тони и Албена?
Че не са ми от любимците е ясно, но наистина чудя се и не виждам защо да ги дават и какво ще ни покажат?
Албена разбра за баща си, той разбра, че тя знае, Тони също научи, закрепи се здравословно. Няма нищо интересно в тяхната история, затова ми е интересно какво искате да видите.

# 78
  • София
Ванилия, ако бяха оставили Хинова да си гледа бебето, а Мазов просто да работи и около тях нямаше да има нищо интересно, нали.  Въпрос на малко креативност е, да измислят история и на Тони и Албена. Пък дори и само да ни дадат скарани ли са или не. След последното им появяване не се разбра разделиха ли се, Албена изнесе ли се от тях. Забравиха го, и така 4 или 5  епизода.

# 79
Хинова и Мазов също отдавна се изчерпаха и трябваше да ги оставят да си живуркат щастливо, вместо нон стоп да им измислят всевъзможни проблеми, изсмукани от не знам къде....

А за да измислят история на Тони и Албена, то тя трябва да се случва извън болницата, което не си спомням до сега да се случвало за някой герой.
Основно действията се развиват там и всеки рано или късно се озовава вътре като служител или пациент.
Ако ще връщат Тони, то трябва да е второто, а драмата и смъртността в този сезон мисля, че е предостатъчна и без него.

# 80
  • София
И на мен не ми е интересна историята на Тони и Албена. Изсмукаха си я от пръстите.
Албена, иди дойди, сега като знаят със Захариев и двамата, от там може по да изскочи нещо. Туко виж разбрала цялата болница начело с Магда. Тя няма да прости и ще научи и глухия Simple Smile
Друго, което мисля, че може да завъртят Албена около Христо, ще и е любопитно да види санитаря...

# 81
Изтъркаха ги тия керемиди значи... 😀

Ааа не така! Лудата Шипка с Христо абсурд! Това ще бъде по-голяма трагедия и от Ина и  вековния Бор-ко
Голяма грешка ще е да опропастят Карамазов по този начин.

# 82
Mari_Mar, можеш ли да пуснеш линк за новия трейлър? Hands Pray

# 83
Ако събуждат жената на Банков след едногодишна кома и тя си ходи, все едно нищо не е било, защо и Тони отново да не бъде лекар? Няма да е първото нереално нещо, което се случва. В миналия сезон загатнаха на няколко пъти, че може да специализира неврология.
Винаги могат да измислят интересна история - за връщането към живота, за това какъв ще бъде сега, какво ще прави и т.н. Въпрос на желание е.
Жалко за Димитър, защото е добър актьор и щеше да е хубаво да видим повече от него.

# 84
  • София
Димитър Захариев е млад актьор, той тепърва ще се доказва.
Не виждам смисъл от някаква второстепенна роля, щото то ще е това.
И от още измишльотини, защото наистина има хора събудили се след едногодишна кома и са си съвсем в час, а трансплантирания поне години трябва да седи извън болница, бацили и вируси.

# 85
Ами то и лекар да се навие да работи като санитар е измишльотина, но го гледаме....
И какъв е проблемът Димитър Захариев да се доказва точно в ОЖ?

# 86
  • София
Е, да де.
Достатъчно измислици гледаме.

# 87
Значи не е проблем още една. Защо да не гледаме тази измислица, вместо някоя друга?

# 88
  • София
Не съм сценарист на сериала, но мисля, че няма да залитнат чак до там. Ако пък залитнат, гледайте си го.

# 89
Тоест сте съгласни да гледате нещо напълно невъзможно само, за да участва даден актьор, а за едно сбъркано име се направи големия проблем...?
И това ако не е двоен аршин...

За историята с Банкова съм напълно съгласна, но за Христо не виждам никаква реална пречка да работи като санитар, за разлика състоянието на Тони.

Последна редакция: сб, 29 сеп 2018, 18:31 от Ванилия 🌸

Общи условия

Активация на акаунт