Откраднат живот 59: Анатомия на гнева... Всичко в живота си има логика, Врабчев

• 29 103
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
Вариант 3 - в началото е просто секс и постепенно се превръща в нещо повече. Ама не...чакайте, това го гледахме при Калин и Наталия вече, не става. Grinning При вариант 1 е доста вероятно да провъзгласят окончателно Кая за нестабилна и неориентирана и да си делят позицията със Зорница. Ще има кой е по по най. Grinning
Не, ще и връчат първа награда "Зорница" за това Joy

# 211
  • София
Сега се сетих нещо за Христо. Туко виж спаси Цонев, при някакъва ситуация, абсолютно сам, така ще стане почти хорър.

# 212
Не, ще и връчат първа награда "Зорница" за това Joy
Орден даже. Joy Лично Зорница ще й го връчи.
Сега се сетих нещо за Христо. Туко виж спаси Цонев, при някакъва ситуация, абсолютно сам, така ще стане почти хорър.
Да, и за да е още по-драматично Цонев няма да знае все още кой е Христо и ще научи в последствие, aма вече ще му е задължен. Grinning

# 213

Е тогава може да се прояви дяволчето в Христо - да му помогне или да го остави.

# 214
Аз мисля, че ще повторят историята със Зорница и Ковачеви, поне за сега нащата ужасно много приличат на този сюжет.

Кая ще хлътне по Банков, Христо по нея, тя ще иска (или няма) да бъдат само приятели, Банков ще се дърпа заради тъст си и ето ти отново драма.

# 215
Аз мисля, че ще повторят историята със Зорница и Ковачеви, поне за сега нащата ужасно много приличат на този сюжет.

Кая ще хлътне по Банков, Христо по нея, тя ще иска (или няма) да бъдат само приятели, Банков ще се дърпа заради тъст си и ето ти отново драма.

Ама Зорница не си е падала по Тони, а Кая очевидно има симпатии към Банков като мъж.

# 216
Е, аз не съм казала, че е.
Зорница си падна по Марио, а Тони по нея.
Сега изглежда, че Кая ще си падне по Банков, а Христо по нея.
Аналогична ситуация.

# 217
Да де, Майче, Кая си пада по Банков и не си пада по Христо, Христо си пада по Кая, а Банков я иска, ама се стиска заради тъста. Тоест, Банков е Марио, Христо е Тони. Аз така разбрах Ванилия Simple Smile

# 218
За мен е напълно възможно Цонев да види в Кая едва ли не собствената си дъщеря и да започне да я закриля и да й помага. Той сега остана напълно сам, а в промото ни показват, че явно той ще си я вземе под крилото и ще може тя да разчита на него. Нищо чудно, като разбере, че има симпатии към Банков да се опитва да я пази от него и да им пречи.

# 219
Точно това исках да кажа 😀
А Банков освен Цонев, може да се дърпа защото и с Христо се сприятеляват.
И историята още повече напомня старата плоча 😀

# 220
Да, ама ще е накрая Кая-Христо, а не Кая-Банков. За това не са баш аналогични. Simple Smile

# 221
То до края има още много време Wink

# 222
За мен е напълно възможно Цонев да види в Кая едва ли не собствената си дъщеря и да започне да я закриля и да й помага. Той сега остана напълно сам, а в промото ни показват, че явно той ще си я вземе под крилото и ще може тя да разчита на него. Нищо чудно, като разбере, че има симпатии към Банков да се опитва да я пази от него и да им пречи.
Е тогава хептен ще я хапят всички, даже повече от Зорница, когато беше с Банков - има асистент(Христо), приятелче(Банков) и човек,  висшестоящ, който я пази и помага (Цонев) Joy

# 223
Романова сигурно ще влезне в лудницата при това положение 😂

# 224
То до края има още много време Wink
Ако съберат Банков с Кая, ще са ми Захариев и Галя 2 Joy

Общи условия

Активация на акаунт