Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~193

• 42 222
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро! Hug Hug Hug

Сиси HugАни Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията! bouquet bouquetАз сега пия реалното! Peace

Ани Hug,благодаря,че си ни донесла превода на епизода!Благодаря и на екипа! bouquet bouquet bouquet

Сутринта четох,че ще правят финал на сериал,който даваха във вторник-''Ufak Tefek Cinayetler ''/''Малки престъпления'',падна му рейтинга в новия сезон!Заради него изместиха РП(въпреки,че имаше висок рейтинг) в събота! PeaceТа на негово място ще пускат сериала с Баръш Ардуч,за който писаха,че ще го пуснат в петък на мястото на ИН,а него да изместят в неделя! Peace

Да се насладим на последните топли есенни дни! Laughing bouquet

ПП и Лу Hug ще пие кафе с нас! bouquet

# 661
Лу - радвам се, че от време на време си пием заедно сутрешното кафе  Hug Нали си първокласничка и не ти остава време да ни навестяваш по-често.....

Злати - актуален цветен поздрав за "тиквения празник"  Joy Joy Joy Joy Когато американците си сложат мартеници на първи март, тогава ще празнувам тяхния Хелоуин..... Grinning

Радвам се, че са намерили ден за сериала с Баръш Ардуч и няма да ни притесняват с местене на Невестата....Голяма борба се води....Бях чела, че от началото на сезона са финализирали много бързо 12 сериала....сега може да са станали повече....Не знам как от излъчени 2-3 епизода разбират, че сериалите са ненадеждни......

Започнах да гледам последния епизод с български превод....Юлфет е ужасна жена.....Целия си живот изглежда е посветила на отмъщението към снаха си.....Не я оправдавам, защото след като Есма се е омъжила незнайно все още защо за Февзи, Гарип е бил свободен....и Юлфет би следвало да се опита да спечели сърцето му....Ако не се е получило, би трябвало да потърси причините в себе си, а не да пуска слухове и да си отмъщава.....
Направо повярвах на Ипек като се оправдаваше, че е направила ДНК теста, заради Фарук и заради семейството.....Направи го за да унищожи Есма.......

Пуснали са снимките за 60 епизод....

# 662
Ани,благодаря за новите снимки! Hug

ето и озета....
Скрит текст:

Esma’nın aileye sürprizi Boranlar’ın gündemini değiştirecek

Fikret duyduklarını serinkanlılıkla sindirmeye çalışırken, Adem ve Ülfet’i bitirmeye and içer. Akif bu uğurda Fikret’in yol arkadaşı olacaktır. Esma’nın aileye sürprizi Boranlar’ın gündemini değiştirir. Süreyya’nın desteğini alan Esma verdiği kararla emin adımlarla ilerlerken Ülfet’ten de bir yerde geçmişin intikamını almaktadır. Ülfet bu şoku atlatmaya çalışırken başka bir sürpriz onu beklemektedir; Sedef geçmişin ağırlığıyla tam karşısındadır…

Yayın Günü: 2 Kasım Cuma
Yayın Saati: 20.00
нова -Йозджан на снимки

# 663
Злати мерси за озета  Hug, ама ще чакам да го пуснат с превод.....

# 664
Ани Hug,ето озета с руски превод! Peace
Цитат
Краткое описание 60 серии

Сюрприз Эсмы изменит повседневный уклад жизни Боранов. Фикрет, пытаясь уложить услышанное в своей голове, клянётся уничтожить Адема и Ульфет. Акиф станет сподвижником Фикрета в этом деле. Эсма с поддержкой Сюрейи делает уверенные шаги в пользу принятого ею решения и вместе с тем сумеет отомстить Ульфет за некоторые события прошлого. Пока Ульфет пытается пережить этот шок, её поджидает другой сюрприз, Седеф со всем грузом прошлого предстанет перед ней.

# 665
Злати мерси за преведения озет  Hug
Значи все пак Фикрет ще сподели с Акиф какво е дочул и няма да действа сам....Дано Акиф да не се изложи и да изпортят работата, защото Адем е много хитър.....
Да видим какъв сюрприз ще поднесе Седеф на Юлфет.... Thinking

# 666
Трейлъра за номинациите,аз лично гледам и двата сериала и който и да спечели ще се радвам много
 http://upload.iemmys.tv/public/iemmys/FlashPlayer.aspx?mid=589848&nc=I

# 667
Трейлъра за номинациите,аз лично гледам и двата сериала и който и да спечели ще се радвам много
 http://upload.iemmys.tv/public/iemmys/FlashPlayer.aspx?mid=589848&nc=I

Кой е другия сериал newsm78

# 668
Cesur ve guzel (Искрите на отмъщението)
Ето и неговия тейлър
 http://upload.iemmys.tv/public/iemmys/FlashPlayer.aspx?mid=589884&nc=I

# 669
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Не видях да сте го слагали....
İstanbullu Gelin 60. Bölüm 2. Fragman

https://www.youtube.com/watch?v=_mL01dNA12U
Благодаря за снимките и споделените емоции...

# 670
Гости благодаря за втория фраг - много мил и трогателен момент  Hug
Ама защо Осман нещо се назландисва...сякаш не му е по кеф.... Thinking А Фарук гледа тавана.... Thinking

online:) - разбрах...и аз го гледам сега, но предпочитам Невестата да спечели.....

Цитат
Аслы Энвер, про которую ходят слухи о том, что она вновь начала встречаться с Муратом Бозом, вчера была замечена в Нишанташи. Интересно, что актриса позируя для фотографий демонстрировала обручальное кольцо с бриллиантом.

Дано пръстена да е на Сюрея..... Praynig

# 671
  • Плевен / София
Не знам Ани, но не ми се иска, ако е сгодена в реала да е за бившия....Струва ми се инертен.....това непракъснато разделяне и събиране не е  на добре...Все пак тя има вече един неуспешен брак зад гърба си....
Превода на втория фраг благодарение на Сафие Бекирова Heart Eyes
Гарип,казва на децата ,че за първи път в живота си се вълнувал така силно,даже в началото на професията си ,когато започнал,като адвокат,не се вълнувал толкова! И след това каза...Вашата,така ценна майка,моето чудо Есма...С нищо незаменима,за мен жена..и благодаря ,за вашето разбиране...Това което,не успяхме да изживеем с нея,сега вие да ни позволите да го изживеем деца !

# 672
Толкова се развълнувах от новината за Аслъ и евентуален годеж с Мурат Боз, че съм забравила да сложа руския превод на фрагмана...... #Crazy
Гости и аз мисля като теб за Мурат Боз - имам чувството, че този човек още живее в детството си....Аслъ най-добре си знае, но дано ако е избрала него, да не се разочарова отново....Време е да създаде семейство с мъж, който ще я обича, уважава и цени и да си има детенце.....

А за фрагмана - много ми хареса казаното от Гарип - двамата с Есма заслужават да изживеят тази любов, която по неизвестни за мен причини е била прекъсната, но е жива.....

Пръстена май е на Сюрея..... Thinking

Цитат
Аслы Энвер была замечена сегодня в районе Нишанташи в Стамбуле. Молодая актриса попала в кадры с обручальным кольцом на пальце, но как оказалось этот аксессуар принадлежит её персонажу в сериале "Стамбульская невеста". Таким поступком Аслы решила позабавить журналистов.

# 673
Минавам да благодаря за фрагманите...за номинацията и 2-ри за новия епизод,за преводите и инфото! bouquet bouquet

# 674
Добро утро в първия ден на ноември и Честит празник  bg

Поклон пред паметта на народните ни будители,съхранили българщината,българското четмо и писмо и българския дух!

Честит празник на съвременните будители -  учители! Продължавайте храбро да будите духовете и умовете - за красота, вяра, обич, свобода, родолюбие, любов към книгата, и  още много  скъпоценности! Да бъдем будни!

Кафето ие от пен с пожелание за щастлив ден  Hug

Вече излязоха снимките, озета и фрагмавите за 60-ти епизод на Невестата, остава да чакаме и самия епизод, за който имам надежда, че отново ще бъде интересен  newsm10 smile3521

Усмихнат ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт