Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 29

• 25 184
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Айдее, утре Тони ще яде бой от батко Smiley  Може пак да иска да става лекар Thinking

# 631
Е гаси кефа 😍😍😍😍
Че и в утрешния епизод ще гледаме нашите. Най-накрая ми се върна хубавото чувство, нетърпението - ама позитивно нетърпение. И между другото, така с повече удоволствие и вълнение гледам и другите сюжетни линии.

Ама много хубави бяха, искам пак да ги гледам. Heart

# 632
Аууу, Доне, твойто момче нещо е вбесило нашето Joy

Голям кеф! Нямам търпение да видя скандала!!!

Само да кажа нещо важно - на прожекцията на епизода Димитър спомена - героят му не е лекар, но иска да бъде.

Знам, че е глупаво, но го искам като лекар Simple Smile
Ох, нямам търпение за утре!!!
Малко като подплашено пале гледаше Марио. А Марио толкова бесен май не е бил

# 633
Аз абсолютно не съм виждала Марио така бесен, просто недоумявам какво се е случило. Освен Тони пак да напира да се връща на работа, няма какво да е.

# 634
Аз абсолютно не съм виждала Марио така бесен, просто недоумявам какво се е случило. Освен Тони пак да напира да се връща на работа, няма какво да е.
Абсолютно.

Москииии, нямам търпение за утре Simple Smile Върнах промото 5 пъти Joy

# 635
  • София
Егати и кефа. Върна се живота в темата.
Тони пак ще лази по нервите на Марио, ах колко хубаво. Казах ви аз, че гаменчето Тони, дето вбесява брат си ми липсва и искам да се върне в сериала.
Ох, утре няма да мога да гледам. Тъпотия.

# 636
Аууу, Доне, твойто момче нещо е вбесило нашето Joy

Мацки, мисля, че знам какъв ще е конфликтът между Марио и Зорница цяяяял сезон - Зорница ще се чуди как да го озаптява в различни ситуации Joy

Тя има опит вече, няма да й е толкова трудно. Joy Обаче и аз предполагам, че Тони е решил да се връща. И дори си мисля, че за да е толкова бесен Марио, Тони направо си е подал документите и са го взели на работа и е поставил брат си пред свършен факт, защото знае, че няма да е съгласен.

# 637
Егати и кефа. Върна се живота в темата.
Тони пак ще лази по нервите на Марио, ах колко хубаво. Казах ви аз, че гаменчето Тони, дето вбесява брат си ми липсва и искам да се върне в сериала.
Ох, утре няма да мога да гледам. Тъпотия.
Някой е удовлетворил желанията ти Joy

Леле, Яни, ако го е направил, ще стане якия купон. Бая ще се скарат братлетата

# 638
Леле, Яни, ако го е направил, ще стане якия купон. Бая ще се скарат братлетата

Просто нямам идея какво друго може да е. Купон ще е за теб. Grinning

# 639
Чакам да пуснат епизода някъде, че и аз като Роси изпуснах влюбените в началото как се държат за ръка Wink А и искам да видя пак побеснелия Марио Smiley

# 640
Доне, възможно ли е новият скенер да привлече Тони? Там облъчването е минимално и няма пряк контакт с болните. Говори с Цонев, той го взима и земи тоя бесен батко Joy

# 641
Никой не иска да пие с Марио и Зорница значи. Joy Ама голям праз, десертът е по-интересен. Wink Как ми се искаше да го видим тоя кекс, а те Банков ми дават как премигва пред Кая. Grinning

Oхх, толкова е хубаво да ги виждаме така. Heart Дано е за по-дълго.

# 642
Ами Тасев е сърдит на Марио. Интересно ще се разберат ли до края или ще скъсат Joy

Аз пък очаквах Банков в бара да налети на натискащите се Ковачеви Joy

# 643
Доне, възможно ли е новият скенер да привлече Тони? Там облъчването в минимално и няма пряк контакт с болните. Говори с Цонев, той го явзима и земи тоя бесен батко Joy

Всъщност това е много любопитна идея. И има логика. Но сте прави, Марио за д
е така бесен, Цонев вече ще е наел Тони на работа. Ама Цонев не знае ли за трансплантациите? Явно не. Иначе не мисля, че щеше да се навие
Ако Цонев го вземе....ще му дам шанс на тоя директор Joy

Моски - без майтап - и аз!!! Мислех, че ще се засекат

# 644
Ами Тасев е сърдит на Марио. Интересно ще се разберат ли до края или ще скъсат Joy

Аз пък очаквах Банков в бара да налети на натискащите се Ковачеви Joy
Ох, за миг се стреснах, че точно това ще стане. Но мигът отлетя и се усетих, и взех да дишам спокойно 😂 Няма нужда да се срещат.

Общи условия

Активация на акаунт