Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 29

• 25 168
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Ее, Доне, недей така. Той два пъти вече е бил на път, мисля, че трети няма да го пипат Rolling Eyes Ако иска да излиза от сериала, има и други начини!

Оф, не знам. Този път ще се върне много бързо след трансплантацията. Дано се размине само с шамарите от страна на Марио

# 661
Аз пък очаквах Банков да ги срещне как си тръгват от болницата, докато се натискаха Animal Joy Cat Много бяха яки, когато си тръгваха. Наистина като във втори епизод, толкова прекрасни.

Тони освен да е решил да бъде лекар пак, друго не виждам как ще ядоса батко така. Ама той уж разбра, когато феите кръстници говориха с него, уж всичко беше точно след разговора с Марио. Какво пак му е щукнало на това момче да се самоубива. Ще бъде интересен епизод.

# 662
Много ми е сладко да си гукаме за Тони, обаче друго ме гложди сега. По време на операцията Банков сякаш искаше да се заяде с Марио, гледаше го подигравателно. Нашият не поддаде, но ми остави усещане за лека вражда, съперничество? И то нарочно предизвикана от Банков. Какво мислите?

# 663
Ммм и на мен не ми направиха приятно впечатление думите му към Марио. Не знам, нали уж нямат какво да делят вече? Какво беше това сега?

# 664
  • София
Много ми е сладко да си гукаме за Тони, обаче друго ме гложди сега. По време на операцията Банков сякаш искаше да се заяде с Марио, гледаше го подигравателно. Нашият не поддаде, но ми остави усещане за лека вражда, съперничество? И то нарочно предизвикана от Банков. Какво мислите?

Мислим, че Тони и Банков ще станат дружки. Тони ще му разяснява основни положения за трансплантацията на черен дроб, защото Банков се пропи, а и ще продължава все повече да пие, защото Кая е с Христо а Зорито с Марио.

# 665
Оййй, че са войнствени и нежни:

# 666
Какво значи няма какво да деллят? Банков да не им е светил та да знае, че всичко е ок между него и Зорница. Банков знае, че Марио се страхува, че ще изгуби Зорница и като типичен петел се перчи. Марио нв му обръща щото вече не му пука на него, момичето си е негово Grinning

Банков тепърва измежду алкохолноте изпарения ще гледа Марио и Зорница как се натискат и ако не се пробва само за да бъде долно отрязан, пък на Joy

# 667
Ох, Майче, Марио как искаше оператора да се приближи, за да му вкара един Joy

# 668
За мен пък нямаше нищо притеснително. Банков просто искаше да каже на Марио, че като става дума за него е лично, иначе като е за колегите, не е. Според мен в тази насока беше намека, а не защото делят нещо.
Банков сега ще се пропие и ще си намери утешителна награда номер две в лицето на Кая, споко Grinning

# 669
Леле, Роси, кажи ми, че се шегуваш -  Тони и Банков дружки? Вече знам защо Марио му крещи утре Joy И аз бих му крещяла

Моски, и аз си мисля, пе Банков всв още смята, че има какво да дели с Марио. Ама не е познал хахахах

# 670
Моски, и аз си мисля, пе Банков всв още смята, че има какво да дели с Марио. Ама не е познал хахахах

В такъв случай думите му към Марио, когато бяха пред реанимация не означават нищо и Банков не е никакъв мъж щом не застава зад тях. Но в същото време не вярвам да се пробва със Зорница пак. Много ясно ни показаха накъде бият с него и Кая, тия неща не са случайни.

# 671
Любителката на сладкото Grinning Kissing Heart, a Tони изглежда все едно,аха,ще се разплаче:

# 672
Обожавам бесен Батко Heart Eyes
Зорница доста спокойно стои до него, което значи, че има защо Марио да е бесен. Тая лудетина само се в завръщал. Grinning
И ми харесва, че като гледам явно Зорница ще никне покрай Марио постоянно Heart Eyes

# 673
Марио е направо озверял тук, наистина не знам какво друго би могло да е освен желанието на Тони да работи.

# 674
Абе, след всичко с Жената Чудо, кво толкова Тони да си работи в болницата, сценаристите ще го измислят как.
А Тони ще докара някой инфаркт на брат си или най-малко нервна криза Grinning

Общи условия

Активация на акаунт