Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 29

• 25 142
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Майче, как няма да се разплаче Тони и аз да съм срещу Марио и аз ще се, той е яко яхнал метлата.

Настръхнах само като си помислих как Тони и Банков са дружки. Animal Smiley Cat

# 676
Мога ли да обърна секунда внимание само на физиономията на Зорница в рапорт залата, когато Марио ѝ напомни, че Цонев е уволнил и Врабчев Animal Joy Cat

# 677
Мога ли да обърна секунда внимание само на физиономията на Зорница в рапорт залата, когато Марио ѝ напомни, че Цонев е уволнил и Врабчев Animal Joy Cat

По-скоро когато й каза, че трябва да и на негова страна да застанат. Joy Никак не й стана готино като чу името му, тя има за какво да не го харесва.

# 678
После тя прегърна всички освен него. Но пък той нямаше проблем да я прегърне като застанаха в кръг Grinning

# 679
Вчерашната сцена беше прекрасна! Лишена от елементарност, поднесена различно, много фино и с емоционална дълбочина. Heart

Побеснелият Марио е радост за окото, но защо ли си мисля, че ситуацията между него и Тони ще провокира конфликт със Зорница, която ще застане на страната на другарчето си.

Тони дружка с Банков? Това никога няма да се случи! Младежът е бетон за разлика от брат си Joy

# 680
Побеснелият Марио е радост за окото, но защо ли си мисля, че ситуацията между него и Тони ще провокира конфликт със Зорница, която ще застане на страната на другарчето си.
Само от промото според мен Зорница ще заеме страната на Марио, защото стои и слуша, а Албена е тази, която се опитва да го спре.

# 681
Нали видяхте днес схемата. Зорница стои отстрани и слуша без да се намесва, а после насаме кове канчето на дървоглавия си мъж. След това като утешителна награда му дава да й помирише косата Joy

# 682
След това като утешителна награда му дава да й помирише косата Joy
И ти ли го видяяяяяяяяяя? Animal Joy Cat Значи не съм си въобразила.

# 683
Ди, а ми те с Врабчев не се обичат, тъй че да го играе притеснена за него няма да е достоверно.

Моски, мирише косата й, е не можа ли да напишеш да усети аромата й, пууу, от теб не го очаквах!

# 684
Майче, покорно се извинявам, но това прасе Марио, дето така безцеремонно злоупотреби със Зорницината коса на работно място, е виновно Joy

# 685
Ди, а ми те с Врабчев не се обичат, тъй че да го играе притеснена за него няма да е достоверно.
Наби канчето на Марио, но тя няма да отстъпва. Супер момиче Animal Heart Eyes Cat "Марио ще ядеш риба тон и ще тъгуваш за Стаменова!"

# 686
Ей така като за лека нощ. Heart Eyes Все такива усмихнати да ги виждаме, пу да не им е уроки. Grinning

# 687
Пу ПУ, да ги акат кокошките

# 688
Ей така като за лека нощ. Heart Eyes Все такива усмихнати да ги виждаме, пу да не им е уроки. Grinning

Направо пърхам от кеф като ги гледам 😍😍😍  Дано си останат така и да ги гледаме как се подкрепят и минават заедно през трудните моменти.

Ние освен сцената с куфара, други споилери вече нямаме, нали? Май всичко друго вече го видяхме.

# 689
Май нямаме вече, Дрийми, чакаме новите хахах. Grinning
Всъщност знаем, че ще са на парти заедно в болницата. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт