Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 29

• 25 136
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Май нямаме вече, Дрийми, чакаме новите хахах. Grinning
Всъщност знаем, че ще са на парти заедно в болницата. Grinning
А ние видяхме ли ги някъде по снимките от партито? Аз май не, та си мислех че са се усамотили да се натискат в някой ъгъл 😊

# 691
Диана имаше снимка с Моню Монев от сета, когато са снимали, а Марта беше качила снимки с доста от актьорите и там беше и Велислав.

# 692
Пак не пречи да се усамотят някъде 😁

# 693
Пак не пречи да се усамотят някъде 😁
В тая болница места колко щеш. Може и в горичката, те вече имат опит, знаят какво е. Joy

# 694
Влюбените ни гълъбчета, не мога да им се нарадвам Heart Зорничка как се е вкопчила и с двете ръце в Батко във финалната сцена. Десертът определено ще си заслужава, жалко че не ни го показаха 😊😁

# 695
Ей така като за лека нощ. Heart Eyes Все такива усмихнати да ги виждаме, пу да не им е уроки. Grinning

Аз пък за добро утро ще кажа, че на тази снимка си личи, че са споделили специален момент Heart

# 696
Защо пак ги споменавате тези куфари? Cold Sweat

# 697

Събуждам се и...гифче на промо Joy
Добро утро Smiley

Само крясъците на Марио ми липсват Simple Smile
Замислих се, че от началото на гневния сезон, това е най-гневния човек, когото виждаме Joy А Тонича гледа, все едно всеки момент ще бъде наказан да си ходи в стаята и без телевизия за една седмица Joy
Как да не ги обичаш тези двамата?

# 698
Доне, способността на Велислав да изразява гняв е ненадмината. Heart

# 699

Аз пък за добро утро ще кажа, че на тази снимка си личи, че са споделили специален момент Heart

Не стига, че Знаемкой им направи специалния момент, ами сега и ще му се кара Joy Няма ненаказано добро Stuck Out Tongue Winking Eye

Доне, способността на Велислав да изразява гняв е ненадмината. Heart

Мхмммммм!!!!! Съгласна.
Аз за какво пищя, че искам братята да играят в гневни, бесни, мрачни и сърдити сцени Heart Eyes

# 700
Чак Ина се притесни отзад Animal Joy Cat

# 701
Хахахах, и аз сега гледам хората около тях.
Ама и Магда изглежда много притеснена - стреснато гледа. Единственото кофти е, че се карат баш пред нея - ама то като ти дойде музата за скандал, не пита. И всички, освен МиЗ, са в цивилно облекло.

# 702
Не се напрягай 🤗 Куфарът е само един, напълно недостатъчен да се изнесе, освен ако не направи 5-6 курса 😆
Зорничка е била пациент. Представи си колко ще е сладък Марио в режим “грижовен Мечок” 😊

# 703
Не се напрягай 🤗 Куфарът е само един, напълно недостатъчен да се изнесе, освен ако не направи 5-6 курса 😆
Зорничка е била пациент. Представи си колко ще е сладък Марио в режим “грижовен Мечок” 😊
Това, че е била пациент също не ме успокоява. Какво ѝ е на Зорничка?

# 704
Това, че е била пациент също не ме успокоява. Какво ѝ е на Зорничка?
.
Заболяла я е главата и е отказала кекс.
Марио я метнал през рамо и директно в болницата за пълни изследвания.
То си е за притеснение.

Общи условия

Активация на акаунт