Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 29

• 25 145
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
П. С. Роси, нещо не ми се пише за сериозни неща сега, но съм напълно съгласна с теб за критиките ти към сезона - и в двете теми.

# 16
  • София
Хаха, Доне. Ами чеша си езика. Какво казвам или чувствам няма никакво значение.
Просто се примирявам с положението и се надявам на трохички Велислав, Диана и Димитър. Тъжно, но това е положението.

# 17
Тъпо е да имам претенции , но аз  само сезон 5 гледах активно , предишните ми бяха като фон .Хареса ми историята от него , влюбването , братчетата , израстването на Зорница  като самоуверена жена .
Сега е нов сезон , с нова главна история  , а скапването на прекрасните изградени образи на нашите , за да  се открои  Маската /Б/ , направо ме побърква и за това се ядосвам .
Калин и Наталия в миналия сезон си ги даваха без да се гаврят с образите им .
Искам си цялото стадо на

# 18
Ели, че вече не са главни, е така, но просто не мога да се съглася, че са ги скапали. Напротив, толкова истински и пълнокръвни са, че ме радват още повече. Особено Марио, при който под въздействието на любовта се превърна от бездушен мрачен робот в една огромна емоция, която постави над целия си свят и живот жената, която обича. В миналия сезон се бореше с чувствата си и отказваше да им придаде нужното значение. В този заряза и брат, и работа и в главата му има само Зорница, тази отровна жена Grinning

# 19
Калин и Наталия в миналия сезон си ги даваха без да се гаврят с образите им .
Калин и Наталия са си Калин и Наталия, тях нямаше кой да ги засенчи, все пак Маската /Б/ я нямаше. Joy

Моски, да знаеш, че Марио като е казал на Зорница, че е отрова не го е казал напразно. Wink То сега се оказва, че тя наистина била такава - отровила Тони, Марио, че даже Банков и Ева в последните й дни. Joy

# 20
  • София
Моски, ами знам ли, по скоро с цел да се създаде интрига разказват историята на Марио и Зорница неадекватно и несвързано, а другият образ го изкарват пълен светец.
Всъщност аз се надявам образа на  лекаря Марио да не гравитира все около Банков или Христо и да го направят един втори Пенев. На някой да му прави впечатление, че вече 12 епизода не сме чули някой да споменава, че именно Марио е шеф на спешното. Дават ни го като един редови хирург.
Ух, не си заслужава да се ядосвам. Каквото са измислили, това ще е. Жалко само за страхотните актьори.

# 21
Роси, на мен ми направи впечатление това и даже се запитах дали изобщо още е шеф? Много се ядосвам и аз, защото попиляват хубаво започнати истории само, за да изпъкнат някои други. За пореден път питам - не може ли да има баланс просто? Защо трябва едни се изтикват напред за сметка на други? Вергов е там и дори и без да е винаги на преден план сериалът ще се гледа. Той се гледаше дори когато в пети сезон го нямаше, сега какво остава?
Колкото до интригата то е ясно - това е целта, те вече я създадоха. Я виж образът на Зорница пак е на топа на устата и е от най-обсъжданите и критикуваните. Това, че я въртят около Банков и я изкарват неадекватна още повече подклажда интригата.

# 22
Изобщо не знам къде го виждате тоя светец, светец е само за най-болните му фенове. Банков се проявява като абсолютен егоист и откакто се е върнал, се държи ужасно с не един човек. Аз вече казах че отношението му към Зорница е отвратително, с Пенев се държи гадно, изведнъж стана много праведен съпруг, ама аз не му повярвах,а и май не съ само аз.

А Марио още миналия сезон забравиха, че е шеф на спешното, за съжаление. Но аз и не знам в какво трябва да се изразява това шефство.

# 23
Изобщо не знам къде го виждате тоя светец, светец е само за най-болните му фенове. Банков се проявява като абсолютен егоист и откакто се е върнал, се държи ужасно с не един човек. Аз вече казах че отношението му към Зорница е отвратително, с Пенев се държи гадно, изведнъж стана много праведен съпруг, ама аз не му повярвах,а и май не съ само аз.

А Марио още миналия сезон забравиха, че е шеф на спешното, за съжаление. Но аз и не знам в какво трябва да се изразява това шефство.

Че кой е казал тук, че е светец? Grinning Вчера Цонев хубаво му го каза, че е егоист и е много прав. Всички в тая болница обаче го приемат за светец, чак някои продължават да му викат "шефе". Голямо подмазване. За това колко праведен съпруг е, аз също не му повярвах. Но повярвах в това, че Зорница никога не я е обичал истински, за 12 епизода в една камара ситуации си пролича какъв егоист е спрямо нея. За него тя е била само запълване на време, утеха, тя му служеше за лек на душата и като взе всичко от нея вече се наложи да изчезне. Не знам къде я виждат тая голяма любов неговите болни фенове.

# 24
  • София
Моски, ама ти защо не му повярва?
Тук не говорим да вярваме или не, въпроса е внушенията, които се опитват да направят. Колко са убедителни е друг въпрос.
И защо още в пети сезон да са го забравили това със спешното. Май съм започнала да забравям.

# 25
Като казвам, че не му повярвах, имам предвид, че според мен не ни го представиха като любящ съпруг, а като човек, който се мъчи да се убеди себе си и останалите, че е такъв.

В пети сезон в първия си работен ден Марио отиде и овърша спешното, спаси човека, отпрати Владов, овика Врабчев, пролича си, че е шеф. Оттам нататък аз не разбрах по какво си личи, че е шеф, а не е просто дежурния хирург.
Даже сега като ходи да изучава ДМС-тата и носи на Романова атестационните карти повече ми напомни, че е шеф.

# 26
Хаха, Доне. Ами чеша си езика. Какво казвам или чувствам няма никакво значение.
Просто се примирявам с положението и се надявам на трохички Велислав, Диана и Димитър. Тъжно, но това е положението.

Важно е да си казваш, че не ти харесва. Ето, някои хора цял сезон говореха, че искат определен персонаж в сериала. Не казвам, че трябва да падаме на нивото им, но има културен начин да се изрази критика.
А относно това какъв е даден герой в този сезон, смятам, че до някаква степен има значение нашия анализ, че не ни се показва всичко това, което описваме като качества. А искам да го видя.

# 27
  • София
Ех Моски, и ти сега. Не е нужно да овършава всички, за да разберем, че е шеф. Марио да не е Романова.
Както и да е, това са подробности.
Колкото до другото, само ще кажа, че не знам - мисля, че не е съвсем така и се опитаха да ни покажат точно като "любящ съпруг". Колко и дали му повярвахме е друг въпрос. Аз ще чакам да видя как ще го развият след смъртта на Ева и тогава вече мога да съм категорична.

# 28
Не бе Роси аз наистина не знам как трябва да го покажат като шеф, дайте идеи. Иначе и аз много искам.

# 29
Не бе Роси аз наистина не знам как трябва да го покажат като шеф, дайте идеи. Иначе и аз много искам.

Да уволни Владов Joy НЕЕЕЕ, ПЕНЕВ, МАМКА МУ, ПЕНЕВ

А шефът на спешното какво прави?

Общи условия

Активация на акаунт