Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 29

• 25 187
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Хаха, Доне. Ами чеша си езика. Какво казвам или чувствам няма никакво значение.
Просто се примирявам с положението и се надявам на трохички Велислав, Диана и Димитър. Тъжно, но това е положението.

Важно е да си казваш, че не ти харесва. Ето, някои хора цял сезон говореха, че искат определен персонаж в сериала. Не казвам, че трябва да падаме на нивото им, но има културен начин да се изрази критика.

Аз наистина обаче не знам как да я изразя тази критика така че да не бъда захапана и някой да не се обиди. При съседите вече няколко пъти се опитва човек да каже нещо (мисля все пак по културен начин), веднага се скача, какъв хейт имало по Банков и т.н. Човек не може да си каже мнението без да бъде обвинен, че е пристрастен. Но те могат да казват, че Зорница е патка, тъпанар, куче и там каквото още беше, но не дай си Боже някой напише, че Банков е егоист, гледай какво става.

# 31
  • София
Крещи бе Дона.
Би трябвало да отговаря за спешните случаи и лекарите, които работят в спешния кабинет. Ама май тук не е така.
Всъщност не знам. Моля ви, нека приемем, че си е обикновен лекар и забравете, че измрънках за това.

Последна редакция: сб, 29 сеп 2018, 17:03 от rosita_ta

# 32
Аничка - така, така....никаква критика - ти си хейтър. Нямаш право да не харесваш нещо.

Роси Joy Ще мрънкам, като Магда на Христо ще мрънкам 😂

# 33
Охххх, айде да ви развеселя малко с едни гифчета, че ми се къса отново сърцето за вас, а не ми се пишат романтични неща Simple Smile
Благодаря на Майчето, от нея са:

# 34
Ние не вярваме на Банков -на неговата любов към съпругата , но това се внушава от сценаристите , отредени му са безкрайно време и  сцени . Непрекъснато ни натрапват колко  е бил любим  и желан от екипа .Точно това критикуваме .
За да блесне  Маската /Б/ и да се завърне на бял кон , трябва да бъде забравено ,че в сезон 4 се правеше на свинкс и мълчеше за живата си жена . Забърса Зорница  без да и каже цялата истина , после той  представете си - имал вече дете , а тя  уби своето .
Сега ни показват една  смазана и побъркана жена , която гледа влажно /за мен е синоним на нещо по-неинтилигентно/ , която не може да си определи приуритетите . И това не е от добро сърце , просто аз не го разчитам така . Като толкова си обичаш мъжа и знаеш  от какво се тормози , защо непрекъснато се завираш там , където не ти е мястото .Ето това е разсипването на образа на Зори и то абсолютно преднамерено .
Дано само сега пък Марио да не се фръцка прекалено дълго , че ще ги отпиша .

# 35
Не можем да забравим, Роси, щото акто го правят шеф, да го показват като шеф. Да не говорим как забравиха, че ее детски хирург Rage

Стрелнатата ръка със скоростта ба светлината на Зорница към Марио всеки път ме разсмива. Много са сладки Heart

# 36
Стрелнатата ръка със скоростта ба светлината на Зорница към Марио всеки път ме разсмива. Много са сладки Heart

Това е да познаваш някого тооолкова добре Joy
Или пък да си имаш обеца на ухото аххаххах
И пак казвам - лоша Зори, трябваше да го остави да ми достави това върховно удоволствие Joy

# 37
  • София
Благодаря на Майчето за гифчетата.

Ели, Марио ще се фръцка, ясно е. На мен обаче продължават да са ми любими, защото между тях виждам категоричност. Докато в поведението на Зори по отношение на Банков има прекалено много за тълкуване и двузначност. Това е търсен ефект, дразнещо е, но и съвсем очаквано.

Последна редакция: сб, 29 сеп 2018, 17:44 от rosita_ta

# 38
И на мен са ми любими Heart Eyes ! Точно заради това  така се нервя на това , че от  самоуверената жена , която порасна в сезон 5 , сега  се опитват да покажат .../затварям си устата/.

# 39
  • София
И на мен са ми любими Heart Eyes ! Точно заради това  така се нервя на това , че от  самоуверената жена , която порасна в сезон 5 , сега  се опитват да покажат .../затварям си устата/.

Ели, не съм изгубила надежда, че ще я видим отново. Завързаха интригата, време е да започнат да я разплитат. А това задължително минава през категоричната Зорница. Силно вярвам, че ще я видим още следващата седмица. Тя вече започна да показва, че доцента не я трогва.

# 40
Да се връща решителната Зорница и да помага на Марио да се справи с ревността си. 🤗

# 41
Да се връща решителната Зорница и да помага на Марио да се справи с ревността си. 🤗
Ще се върне, не се съмнявай в това. В началото на миналия сезон отново я бяха изкарали малко извън релси и сякаш не беше тя за известно време, но бързо влезе в час. Тоя път нещо прекалиха и доста се отплеснаха, нямаше нужда да ни я показват толкова време така объркана. На мен много ми се искаше да не се налага подобно нещо и ми е много болно, че се опитват да й разсипят образа. Точно решителността исках да запазят и да я гледаме непрекъснато такава, а не в един момент да няма и следа от нея, а в последствие пак да си е същата.

# 42
Да, щото Зорница е робокоп и каквото и да се случва, тя е винаги твърда категорична и нищо не може да я разклати. Няма такива хора, моля ви се. Зорница изобщо не се е колебала, ама изобщо, аз просто недоумявам на кое му казвате колебание.
И не знам Ели коя дума спестява за Зорница, ама аз за поведението й покрай смъртта на Ева имам само една и тя е човещина.

# 43
Дано сега ни покажат емоциите на Батко. Той има да извърви път и ще е интересно да видим как се случва, а не изведнъж след 5 епизода нищо по темата - хоп готово.

# 44
Дидето с истинската си коса (това е от описанието). Grinning И рошава пак е хубава. Heart

Общи условия

Активация на акаунт