ПЕТИЦИЯ Да спрем Глобалния пакт за миграция!

• 29 334
  • 587
  •   1
Отговори
# 435
За някои сигурно точно така ще е, ама за нас брюкселсите умници вече сигурно и квотата мигранти са ни определили, дето трябва да ги приемем в знак на евросолидарност. Нали ни обясниха достъпно, че трябва да се съгласим с ограничаване на суверенитета си, щом сме се хванали на еврохорото - значи други ще решават кое е по-добре за нас, щото те знаят по-добре.

Нали сме в ЕС - каква новина е това с ограничаването на суверенитета? Нали е ясно, че това е крайната цел. И не мисля, че ще ни сложат квоти за легална миграция /а тя е основно трудова/, въпреки че ние и без това сме ориентирани да приемаме мигранти с български произход.

# 436
Мисля си, че този Пакт може да доведе до сериозни разногласия и караници в ООН - някои големи не го харесват, а други големи си мислят, че ще попълват с работна ръка чрез Пакта...
Трудно ще накарат Тръмп да го прилага, а от там ще се повлече крак. Щом и Хилъри взе да дава акъл на Европа какво да не приема. И хората не го искат...

Чудя се дали целта на този Пакт не е да ни отклони вниманието от нещо друго голямо и важно, за което да не се усетим навреме?!

# 437
  • Street of Dreams
Какво пък по-голямо и по-важно? Този пакт ще промени всичко и завинаги. В смисъл, каквото и друго да направят там горе, едва ли ще повлияе повече на нас долу, като тези промени.

Щом чак Клинтън се е запритеснявала за нас, дето нея въобще не я засяга, няма да е съвсем безобиден и маловажен, както от ляво постоянно ни втълпяват. Simple Smile

# 438
Все повече ми харесва този пакт.Бих се възползвала с лична цел-облаги. CrazyАко трябва с мъжа ми ще сменим половете.Тук всички ще ни мразят и уронват достойнството ни,отиваме в някоя много социална държава. smile3547 car003Вие се ядосвайте тук и борете с вятърни мелници.Докато умните се наумуват,лудите се налудуват!

# 439
  • Street of Dreams
Все повече ми харесва този пакт.Бих се възползвала с лична цел-облаги. CrazyАко трябва с мъжа ми ще сменим половете.Тук всички ще ни мразят и уронват достойнството ни,отиваме в някоя много социална държава. smile3547 car003Вие се ядосвайте тук и борете с вятърни мелници.Докато умните се наумуват,лудите се налудуват!

Къде тръгна пък ти? Въобще не се вписваш в таргета на пакта Simple Smile

А и къде ли можеш да идеш? Повечето държави нямат такива социални системи. В Германия можеш да дойдеш и сега да се възползваш от тяхната - цели цигански махали се изнесоха от БГ и дойдоха тук да си щракат с пръсти, да се плодят и да извършват престъпления. Можеш да поседнеш до тях на софрата.

# 440
  • София
Чудя се дали целта на този Пакт не е да ни отклони вниманието от нещо друго голямо и важно, за което да не се усетим навреме?!
И аз това се чудя. Пробват доколко са заспали народите и дали ще се събудят, докато им уреждат щастливото мулти-култи бъдеще.
Впрочем след Глобалния пакт за миграцията идва Глобалният пакт за бежанците. Достатъчно е да вмъкнат там някъде небрежно нещо за климатичните бежанци, които сме длъжни да приемем наред с всички други "страдалци" - друго не ни трябва, половин Африка ще пристигне на общо основание.
Шегичка!  Mr. Green

# 441
Никаква шегичка не е.Съвсем сериозно се работи по въпроса цяла Африка да пристигне.
Не искам в немско.Езика ми е мн.труден,а тепърва турски и арабски не ми се учат. WinkАз ще проуча къде да се натресем.Аз ще стана съпруг,мъжа ми-съпруга.Той още не знае,сутринта го реших. Mr. GreenТук сме дискриминирани,обиждани и пр.Няма 'стамбулска конвенция и вдигаме гълъбите.Не знам къде,може би при Трюдо У Кенада?Може той лично да ни посрещне и да пророни сълза?Ще видим в коя провинция повече дават.Обичам да вали дъжд,може да сме във Ванкувър.Ще ви пиша+снимки колко щастливо джендър семейство сме.Може да ни покажат и в бълг.медии в централните новини. Crazy

# 442
То до тогава няма да я има България, та бг медии няма да ви покажат...

# 443
То до тогава няма да я има България, та бг медии няма да ви покажат...
Завиждачка! Crossing Arms

# 444
  • София
Аз ще стана съпруг,мъжа ми-съпруга.Той още не знае,сутринта го реших. Mr. Green
Не е лошо да си подготвиш вариант за отстъпление, преди да тръгнеш да му го съобщаваш.  Mr. Green

# 445
Много сте весели днес, Силвър си я представих как си отглежда мустаче и тренира бицепси във фитнеса. На мъжа и трябва да сложи само една забрадка и да му даде една плетка - готов е за интервюто.

Аз си мисля, че единственото спасение на Европа от африканците скакалци е една хубава малка спретната война. Айде на бас, че немците първи ще измислят концепцията!

# 446
Аз пък Силвър си я представих (да ме извини, но трябва да сме съвременни) в една доста по-фриволна роля, и още си представих физиономията на мъжа й, когато му обяснява какви са им новите роли и на кого какви действия се падат...

Пактът ще го пробутат - ако не през главния, то през задния вход.

Друг е въпросът дали хората няма да се опънат като вироглаво муле на мост по пътя към прогреса. Нещо взеха да не слушат много-много...

# 447
  • Street of Dreams
Горкият мъж на Силвър. Сега и ИК няма да може да го защити, ако реши да възроптае срещу новия домашен ред. Sad

Сериозно, хора - как можа заради една дума ДЖЕНДЪР да се надигнат всички вкупом срещу ИК, а сега с тооолкова много повече капани - тишина. Само думата "задължават се" се срещала 92 пъти в пактчето...Как е възможно???

# 448
Мъжа ми е висок и строен няма да го изтипосам с плетка и забрадка. NaughtyЕпилиран с къса пола. CrazyАз 20см.под него ще съм съпругът му.Може за авторитет да държа пура и да ръкомахам.Както и да,всичко е още в проект.Срещу ИК Нинова вдигна шум и поведе хорото.За подлият пакт-мълчи като комунист на разпит. Thinking
Сега сериозно,Мирела винаги съм казвала,че правиш много,много точни анализи.....Дали войната ще бъде малка и спретната?Тук,Б-я все още няма скакалци и нямат и желание,дали ще останем на завет?Може да приемем бягащи от война немци.

# 449
Мъжа ми е висок и строен няма да го изтипосам с плетка и забрадка. NaughtyЕпилиран с къса пола. CrazyАз 20см.под него ще съм съпругът му.Може за авторитет да държа пура и да ръкомахам.Както и да,всичко е още в проект.Срещу ИК Нинова вдигна шум и поведе хорото.За подлият пакт-мълчи като комунист на разпит. Thinking
Сега сериозно,Мирела винаги съм казвала,че правиш много,много точни анализи.....Дали войната ще бъде малка и спретната?Тук,Б-я все още няма скакалци и нямат и желание,дали ще останем на завет?Може да приемем бягащи от война немци.

Силвърче,
а ще трябва ли всичко женско да купувате наново или ще му станат и твоите тоалети?
То много скъпо ще излезе всичко. Нали знаеш жените колко пари обичат да дават за обувки и дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт