Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 4

• 46 885
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
51 е добро училище и аз го харесвам, инициативна е директорката, училището е от елитните и изисква доста висок бал за да се влезе. Моят синковец, обаче категорично отказа да му е първо желание, въпреки, че ни е удобно като локация, хареса си Николай Райнов и него писа първо, в него и се записа още на първо класиране.

# 106
Къде се подготвяха вашите деца за изпита към МОН? В темите назад има доста изписано за курсове и изпитите за училищата към МК,  но аз специално се интересувам за школа за подготовка за изпита към МОН.

# 107
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Къде се подготвяха вашите деца за изпита към МОН? В темите назад има доста изписано за курсове и изпитите за училищата към МК,  но аз специално се интересувам за школа за подготовка за изпита към МОН.

Никъде не се е готвил, от време на време рисуваха с негова приятелка при баща ѝ, който е художник, но много спорадично и нецеленасочено. Иначе в Николай Райнов има курсове, но не знам кога започват. Предполагам и всяка учителка по рисуване може да подготви едно дете за тези изпити.

# 108
  • софия

Никъде не се е готвил, от време на време рисуваха с негова приятелка при баща ѝ, който е художник, но много спорадично и нецеленасочено. Иначе в Николай Райнов има курсове, но не знам кога започват. Предполагам и всяка учителка по рисуване може да подготви едно дете за тези изпити.
Ай нема нужда от рискове.Scream

# 109
  • София
Ето линк към уроците по рисуване към Н.Райнов, които са безплатни.
http://pgii-nrainov.eu/bgr/studiya

# 110
Какво мислите на ПГТМД? Нещо няма отзиви за там. Какви деца са вътре ? Някой нещо да знае, да е чувал?

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 21:01 от Elea Lea

# 111
Благодаря за информацията!  На какво ниво се изучават езиците в 51-во и Н. Райнов? Моята девойка хем иска да рисува, хем и езици да учи Simple Smile

# 112
Здравейте, аз завърших преди 2 години ПГИИ,, Николай Райнов,,, изключително доволна съм от това, което учих там. Първоначално бях скептично настроена от факта, че училището се намира във въпросния квартал Орландовци... Ако имате някакви въпроси и ви е интересно да ви разкажа нещо повече ми пишете, ще се радвам да ви разкажа.
ЗА ПРОТОКОЛА : 8 и 9 клас учих в ПГТМД (и за там имам мнение 😃)

# 113
Хе-хе, ми хайде сподели защо се премести от ПГТМД, какво не ти хареса? 😊
Винаги се съмнявам, когато някой представящ се за 18-20 годишен изведнъж нахлуе във форум за майки с цел да “ хвали” някое училище. Че кой нормален млад човек, дебне тук в този форум?

# 114
Да, сега като се замисля... наистина е съмнително, но аз редовно чета тук други теми, които ме вълнуват. 😃 Вчера нямаше какво да правя и реших да видя какви теми и мнения има относно училищата, в които съм учила и като прочетох реших да си направя регистрация, защото евентуално мога да съм полезна или да съдействам с нещо.
Относно ПГТМД, нямам забележки за образованието. Учителите са добри, но ако децата ви искат да рисуват, ще рисуват по 2 учебни часа в седмицата, а в ПГИИ всеки ден почти и то не по 2 часа.  А аз от ПГТМД се преместих, защото съученичките ми ме тормозиха...

# 115
Благодаря за информацията!  На какво ниво се изучават езиците в 51-во и Н. Райнов? Моята девойка хем иска да рисува, хем и езици да учи Simple Smile
В 51 имат англ. 18 часа седмично. Разделени са на групи според нивото. Имат една прекрасна американка по програмата Фулбрайт, с която си упражняват разговорния английски. Много се държи на езика, ползват също онлайн платформа и google classroom.

# 116
Да, сега като се замисля... наистина е съмнително, но аз редовно чета тук други теми, които ме вълнуват. 😃 Вчера нямаше какво да правя и реших да видя какви теми и мнения има относно училищата, в които съм учила и като прочетох реших да си направя регистрация, защото евентуално мога да съм полезна или да съдействам с нещо.
Относно ПГТМД, нямам забележки за образованието. Учителите са добри, но ако децата ви искат да рисуват, ще рисуват по 2 учебни часа в седмицата, а в ПГИИ всеки ден почти и то не по 2 часа.  А аз от ПГТМД се преместих, защото съученичките ми ме тормозиха...
Така е по-добре, като се кажат конкретните причини. Иначе аз нямам мнение нито за едното, нито за другото училище. По отношение на тормоз, може да се случи в доста училища. Жалко, ако директорката не си е свършила работата, а се е наложило да се местите. Но гаранция , че такова нещо няма да се случи в някое друго училище - няма.
Ще се радвам, ако чуя и други отзиви, но от родители запознати с въпросните училища.

# 117
Благодаря за инфото за деня на отворените врати в НУИИ. А някой дали знае кога ще е във Фотографията? Вчера рових, но още няма нищо на сайта им. Намерих обаче план приема за 2019/2020 в сайта на министерството на културата, но в него са обявени бройките по паралелки и, че изпита ще е 6 учебни часа.Дати все още няма. За съжаление не знам как да сложа линка тук,че пиша от телефона.

# 118
Здравейте,

Дали някой има информация за курсовете на "Свети Лука"? Благодаря

# 119
Здравейте, изчетох предишната тема и ми бяхте много полезни!
Искам да помоля за мнение относно нивото.
Рисува си детето, по мое мнение добре върви, но вие имате повече наблюдение над нещата.
Нямам база за сравнение и реално не мога да преценя нейните възможности.
Благодаря предварително!
Прилагам малко снимки

А тези ги е рисувала вкъщи като домашно

Общи условия

Активация на акаунт