Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 4

• 47 008
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
  • София
100 т. има моята дъщеря на проверка на способностите. Прави скулптура, беше направила 2-3 упражнения с глина преди това. Много съм горда с постижението й! БЕЛ и Мат са средна работа, но балът й за 51 су е доста добър, ако не се качи много спрямо миналата година ще я приемат.
Все пак целта са ни художествените училища, но дишаме по-спокойно.

# 316
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Браво на децата с отлични резултати!
 А, другите, с малкото точки, не се притеснявайте, тук за щастие, това не е проблем, тъй като децата са с други таланти. Ще се предствят добре на изпитите, които са им важни и ще влязат където им е мястото. Simple Smile

# 317
  • Sofia
Добро утро. И при нас така. НВО зле както се и очакваше-БЕЛ - 54т.,МАТ-10т.,а на изпита за проверка на способностите не се е явявала. Чакаме и ние другите изпити. На последните уроци малко се беше притеснила, много я мъчат щрихите, но надявам се да се справи.Още малко остана
    При нас е малко по-добре на НВО, но аз си знаех, че ще е катастрофа. Все пак не става и рисуване, и уроци по други предмети /не че не го опитахме Simple Smile. Вече и ние чакаме изпитите...

# 318
  • софия
Не остана... Скоро и това приключение ще премине и ще се отпуснете в заслижена лятна ваканция!
Знае ли се вече приблизителна бройка на кандидатите?!

# 319
Добро утро!
Предполагам,че са между 300 и 400.
Утре ще видим на място!
 Както всяка година децата кандидатстват и на трите места/училищата към МК/ и бройката е почти една и съща.
Този набор е по-голям ,както се вижда от НВО ,а и от бройката на явилите се за способности /мисля към 600 - някой беше писал/,но ще видим как ще е ...
Живи и здрави ,утре ранко...
Хубав ден пожелавам и ако не се включа УСПЕХ на децата!

# 320
  • София
Днес НУИИ трябва да качат график за изпита - дали ще ги делят на две смени. От него ще разберем колко са кандидатите.
Стискам палци на всички и пожелавам успех!

# 321
Здравейте,
Дали някой има информация за утрешния изпит? Ще ги разделят ли на два етапа?

# 322
  • Sofia
За Приложните утре не съм чувала да делят децата. Това е само за Изящните, на 03.07.

# 323
Здравейте,
някой може ли да ми даде информация за ПГИИ " Николай Райнов", тъй като почти никакви мнения не намирам за това училище?

# 324
  • София
http://hg-iliapetrov.com/bg/novini/491-grafik-za-provezhdane-na- … a-3-iuli-2019-g-2

223 кандидати в НУИИ. Дъщеря ми е в следобедната група.

# 325
  • Sofia
Дъщеря ми е сутринта Simple Smile
Миналата година не бяха ли повече децата или така ми се струва?

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 16:53 от Жана /bg_paint/

# 326
  • Sofia
Здравейте,
някой може ли да ми даде информация за ПГИИ " Николай Райнов", тъй като почти никакви мнения не намирам за това училище?

bettybetty, доста разискваха училището майките миналата година в темата. Ако се върнеш назад /края на тема 2 и тема 3/ може да намериш мнения. Освен това от там може да видиш децата на кои майки ги приеха и да им напишеш съобщение. Така ще имаш съвсем точна информация.

# 327
Повече са били миналата година ,а за фотографията съвсем не знам каква е бройката Sad
Нещо малко ми се струват за  НУИИ тази година.
Ние също сме сутринта .
Като цяло доста е спокойна темата тук на фона на седмокласната оттатък, а нашите изпити тепърва започват....Simple Smile

# 328
  • софия
Не мисля, че бяха повече миналата година! Сега ми се струва, че са с двайсетина деца повече...( но и не твърдя да помня много точно)

# 329
Aз се върнах в тема3 и почетох ... Simple Smile)
Ами сменям двете теми и като нищо може да съм видяла грешно..

Общи условия

Активация на акаунт