Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 4

• 47 014
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте,
някой може ли да ми даде информация за ПГИИ " Николай Райнов", тъй като почти никакви мнения не намирам за това училище?

bettybetty, доста разискваха училището майките миналата година в темата. Ако се върнеш назад /края на тема 2 и тема 3/ може да намериш мнения. Освен това от там може да видиш децата на кои майки ги приеха и да им напишеш съобщение. Така ще имаш съвсем точна информация.

Много благодаря! Чисто нов потребител съм в бг мама и докато се ориентирам къде да търся... За съжаление предходните теми са свързани повече с чакането на класиранията, но почти нищо не пише за самото училище / освен едно-две мнения/. Някой тази година ще кандидатства ли в ПГИИ Райнов?

# 331
  • Sofia
Не мисля, че бяха повече миналата година! Сега ми се струва, че са с двайсетина деца повече...( но и не твърдя да помня много точно)
   Мерси, Амели! Така е, аз се върнах да прочета в предната тема. Simple Smile Малка е разликата. Сега не пишат много майки тук, а миналата година не смогвах да ви чета Simple Smile

# 332
  • Sofia
Здравейте,
някой може ли да ми даде информация за ПГИИ " Николай Райнов", тъй като почти никакви мнения не намирам за това училище?

bettybetty, доста разискваха училището майките миналата година в темата. Ако се върнеш назад /края на тема 2 и тема 3/ може да намериш мнения. Освен това от там може да видиш децата на кои майки ги приеха и да им напишеш съобщение. Така ще имаш съвсем точна информация.

Много благодаря! Чисто нов потребител съм в бг мама и докато се ориентирам къде да търся... За съжаление предходните теми са свързани повече с чакането на класиранията, но почти нищо не пише за самото училище / освен едно-две мнения/. Някой тази година ще кандидатства ли в ПГИИ Райнов?
Пише достатъчно според мен. Отвори началото на третата тема и почети първите 20-30 страници Simple Smile Доста неща ще научиш за училището...

# 333
И моята щерка е от първата група в НУИИ. Изчела съм всичките стари теми и мисля, че децата са били повече предишните години, може би около 300.Но колкото толкова. Успех утре на всички, които се явяват в приложното.

# 334
  • София
Преди две години бяха към 310 деца. Може би набора е бил по-голям.
Успех, късмет и спокойствие на всички утре.

# 335
  • софия
В последните 6 години не е имало 300 кандидатсващи в НУИИ. Мисля че най много бяха миналата година, а тази година ги надскачат.
Като цяло потока кандидатсващи в ТРИТЕ училища се движи около 350, като бройката е различна в отделните училища. Някак ми се върти идеята, че най-малко кандидатсват в изящното ( НУИИ)

# 336
Исках да кажа, че общо бройката се върти около 300 и за трите училища,но нещо не се изразих правилно 🙂.

# 337
Успех на всички дечица утре!
Много ме е хванало притеснението, а тя нехае....
Последните месеци явно и писна и въобще не се старае. Дано се амбицира утре..поне.
90т има на проверката. Била изпробвала нова техника. Намерила кога да импровизира ☺

# 338
  • софия

Ама верно намерила кога! Важното е, че се е справила!

И аз влизам специално за да пожелая успех на децата, които утре ше се явят на изпита! Успех и нека музата бъде с тях!

# 339
  • Sofia
Благодаря, Амели! Успех на всички, които ще кандидатстват следващите дни...

# 340
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте,

Здравейте, моят син е там, завърши 8кл, на две мои познати децата също са там. Засега всички сме доволни. Обучението е целодневно, започват от 9ч., по някои предмети ги делят на групи. Самото училище е малко и се грижи за учениците си, има индивидуално отношение към всяко детеи се търсят силните му страни. Учи се, учителката по БЕЛ е строга и изискваща, а тази по математика прави чудеса с децата, които имат проблеми с предмета. Правят изложби, участват в различни инициативи и към момента училището се развива чудесно. Минус е квартала и старата сграда, в която има и влага, но пък иначе обстановката е артистична и задушевна. Ние го хареваме много. Синът ми го избра за първо желание след като разгледахме няколко други училища, включително и 51. От всички, хареса обстановката най-много в Райнов и в художествената гимнация, ама за там нямаше никакъв шанс, тъй като не се е готвил.

# 341
  • софия
Успех на всички деца утре и дано всеки попадне където иска 🙂

# 342
  • Sofia
Преди да съберат телефоните разбрах, че композицията е много лесна - само геометрични тела. Simple Smile Според мен е подвеждащо, защото могат да се направят много грешки и на "лесни" композиции...Но ще видим, важно е децата да са спокойни и да се справят. Още веднъж успех на всички, които днес са на изпит в "Свети Лука"...

# 343
362 деца днес в приложното. Успех на всички

# 344
  • sofia
Успех на децата и всеки да покаже най-доброто от себе си!

Общи условия

Активация на акаунт