Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 4

• 47 020
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
  • софия
Ми.... казват “ веднага след приключване работата на комисията” .  Обикновено към 10 най-късно са излязли. Може би 8 е най-ранният оптимистичен час.

# 361
И моята девойка излезе в 11:30 и каза, че е било лесно... Надявам се наистина да са успели да покажат най-доброто, на което са способни!

# 362
  • Sofia
Моята дъщеря излезна от последните-към 12.45. Децата, които излизаха изглеждаха радостни. Дано са добри оценките!

# 363
И моето беше от последните, а влезе от първите...така се бях напрегнала докато я видя усмихната. Каза, че се е справила, но ще видим
Отворих си биричка и чакам 😉
Стискам палци и за вашите дечица!

# 364
Моята пък не беше доволна от мястото, което и се е паднало и от цилиндъра. Като цяло него го е упражнявала малко пъти, наблягаха повече на гърнетата. Ама какво да се прави. Каза, че е рисувала добре според нея и най-важното е, че е успяла да завърши рисунката. Та ще видим резултатите.

# 365
  • софия
Ама че сладко звучи отварянето на биричката.... Наздраве! Simple Smile

# 366
  • София
Колко рев изревах заради пустия цилиндър - моята каза, че била срещу дупката му и била сигурна, че не се е справила. 😂 Пък изкараха хубави оценки тогава децата. Стискам ви палци за довечера.

# 367
И моето беше от последните, а влезе от първите...така се бях напрегнала докато я видя усмихната. Каза, че се е справила, но ще видим
Отворих си биричка и чакам 😉
Стискам палци и за вашите дечица!

И аз определено имам нужда от биричкИ. По-напрегнат Петровден не съм имала.

# 368
Към втора вървят нещата, Амели.
И при нас същата работа с тез гърнета. Цяла година гърнета, а то цилиндър... изненадаха ни, но дано е за добро.

# 369
  • Sofia
Ще ходите ли до училището или чакате да излезнат резултатите в сайта? Simple Smile

# 370
  • софия
Аз ще чакам да ги качат на сайта,далече ми е да ходя до там.Ако някоя мама е на място,нека снима резултатите и да ги качи .

# 371
  • Sofia
Аз ще чакам да ги качат на сайта,далече ми да ходя до там.Ако някоя мама е на място,нека снима резултатите и да ги качи .
  Аз мисля да отида, ако не излезнат до 21 часа. Няма да издържа пред компа повече Simple Smile

# 372
  • софия
Аз ще чакам да ги качат на сайта,далече ми да ходя до там.Ако някоя мама е на място,нека снима резултатите и да ги качи .
  Аз мисля да отида, ако не излезнат до 21 часа. Няма да издържа пред компа повече Simple Smile
И мен не ме свърта...само рефрешвам страницата 😜

# 373
Смятате ли, че първо ще ги изнесат в училището, а после на сайта?

# 374
  • софия
Мисля че ги изнасят едновремено. Вероятно има някакви минутки  разлика...по спомен от предните години .

Общи условия

Активация на акаунт