Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 4

• 47 032
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте на всички тревожни родители. Първо успех на всички деца!Имам молба за помощ Къде точно на сайта трябва да се гледат резултатите?.Аз влизам вече няколко пъти,но не мога да се ориентирам къде точно да гледам.

# 376
  • софия
Здравейте на всички тревожни родители. Първо успех на всички деца!Имам молба за помощ Къде точно на сайта трябва да се гледат резултатите?.Аз влизам вече няколко пъти,но не мога да се ориентирам къде точно да гледам.

Аз гледам на "прием"

# 377
  • софия

В сайта на приложното. Горе има една червена линия с бутони. Втория от ляво надясно е “прием”. Там.

# 378

В сайта на приложното. Горе има една червена линия с бутони. Втория от ляво надясно е “прием”. Там.

Много благодаря ❤

# 379
Нямаме търпение вече. Разглеждах старата тема и видях, че миналата година са ги качили към 22ч.Така,че има още време за съжаление.

# 380
Здравейте!
Бяхме на място ,но дадоха инфо,че обработват и ще излязат доста късно и нямало смисъл да стоим отпред - тръгнахме си!
Ами чакаме...

# 381
  • София
Здравейте!
Бяхме на място ,но дадоха инфо,че обработват и ще излязат доста късно и нямало смисъл да стоим отпред - тръгнахме си!
Ами чакаме...

Благодаря за информацията! Стана им традиция да изнасят резултатите след 22:30. И предните две години е било така..
Важното е да са хубави оценките, а когато-тогава.

# 382
Докато ги качат тези резултати аз ще откача  Simple Smile
Вече сме на етап: " аз май не се справих"
Другото ще го спестя ...

# 383
  • София
Докато ги качат тези резултати аз ще откача  Simple Smile
Вече сме на етап: " аз май не се справих"
Другото ще го спестя ...

Хаха, и у нас е същото 😁 Милите ни деца!

# 384
Явно при всички е така😀 и мойта дъщеря почна "край нищо не направих,няма да ме приемат" даже вече не иска и да ходи до там,а до преди един час искаше да отиде пред училището

# 385
  • софия
И ние сме така...Но така или иначе сме се запътили към Фотографията,там иска синчето 🙂 Та днешния изпит е по-скоро подготовка ...

# 386
  • софия
Умората от чакането си казва думата. Има раздвижване по сайта, изнесена е информация за записването на вече приетите, но не и резултати/ оценки от изпита!
Търпението бавно преминава в отчаяние! Не ве поддавайте! Всичко ще е наред!

# 387
Започвам да си мисля, че няма да ги качат днес... Sad

# 388
  • софия
А пък аз започвам да си мисля, че няма да ги качат оналайн

# 389

И на мен така ми се струва,според мен ще е утре рано сутрин

Общи условия

Активация на акаунт