Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 4

• 47 473
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Мисля метал и стъкло ще рисуват в 8ми клас,не съм 100% сигурна.
А за паднали предмети и ние рисувахме,имаше и плодове и зеленчуци и разни видове стомни ,вази ,гърнета ..абе забавляваха се децата Simple Smile))
  Не е точно така в НУИИ. Миналата година рисуваха метален шейкър, паднала чашка и куб май...
   Ама то никога не се знае какво ще им хрумне...Simple Smile Вчера видяхме какво стана Simple Smile

Мда..

# 421
Ще попитам така: На коя страница в сайта е качен този PDF с резултатите?

# 422
http://prntscr.com/o8i0xt

Снимах и оградих...
Не си намерих червеното..

# 423

А, при мен излиза само това!

# 424

Нещо не е така..
Влезте и излезте ..ако трябва и от друг браузер..
Всичко си се вижда и е на страницата им.

# 425
Всичко пробвах, но както и да е...Безкраен ми се видя този седми клас, вече и вселената почва да се бъзика!

# 426
Всичко пробвах, но както и да е...Безкраен ми се видя този седми клас, вече и вселената почва да се бъзика!

Аз точно това писах преди малко,че на нашите деца влияят неща,дето...... няма такова чудо никъде...Simple Smile))
Така,че не съм изненадана ,че не се отваря..

# 427
5.50  и отдъхнах...
Не съм ги гледала много, но май  там ще сме .

# 428

Рефрешвайте си страницата и ще стане (горе в ляво на екрана с кръглата стрелкичка). Така в един друг сайт с резултати и аз се чудих защо при мен не излизат.

# 429
  • София
Честито на всички, изчакайте класирането, ще има и второ, и трето. Ще се разпределят децата по трите училища.
Жана, добре дошли в модата Simple Smile  специалността с най-готините госпожи.

# 430
  • София
Мен лично ме притесняваше това, че композициите им са по-шантави - има метални, лъскави, паднали предмети...

Предвид това, че изпитит е само композиция на обемни тела, именно шантавите композиции са по-добрия вариант. Другото с повече тренировки и пълен лаик в областта може да се научи. Сигурна съм, че ако една година рисувам куб и топче, ще се науча да ги нарисувам и то повече от добре. Особено както съм добра в техническото чертане - прецизна съм и имам ръка за еднообразни и скучни фигури. Но пък нямам нито очите, нито ръката на художник. Отново се връщам към математиката - за да разбереш дали едно дете е в час, трябва да му дадеш трудна задача, която включва в себе си елементи от подготовката, а не я повтаря. Лесните задачи предизвикват реакция от типа: "Ама защо ме занимават с глупости? " и вероятността да подходят лекомислено, да претупат нещата и да допуснат грешка е по-голяма.

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 08:28 от Elfi

# 431
Аз мисля, че гърне, куб и топка си е чудесна комбинация за изпит. Вчера са дали цилиндър  ( доста скучно), но ако детето рисува добре няма как да се издъни и да получи двойка или тройка. Не мога да разбера защо са толкова ниски оценките? Очаквах да има доста в диапазона 5.00- 5.75 . Да се готвят децата година- две и накрая такива оценки. Странна работа. Все едно са се явили деца , който за първи път хващат молив.

# 432
Сега се разсъних и гледам по-подробно.
Много двойки, то пък съвсем нищо да не е имало в тези рисунки, съмнявам се.
Можеха малко да ги поощят децата. Такива категорични двойки са наредили, че ми е странно чак.

Моето не се е готвило сериозно. Ходеше от време на време  на уроци, но не се спогодиха много със стила на учителката и основно аз се занимавах.
Цял ден вчера ми пили за този цилиндър, че съм я занимавала с гърнета, а то трябвало цилиндър.
Само два пъти го е рисувала.
Затова си мисля, че на тези двойки са можели да дадат малко повече.Дори и да не са се готвили децата сериозно, все нещо "правилно" е имало.

# 433
Браво на всички, които успяха. Ние явно няма да успеем да влезем. Дъщеря ми мисли, че оценката и е ниска, очакваше над 4.00. И тя ходи цяла година на уроци, но цилиндър е рисувала сигурно 2 пъти само. Както и да е. Ще се яви и във фотографията, за НУИИ не ми се вярва да успее. Иска да пишем и от МОН-ските ПГО И ПГТМД. Там горе долу има шансове според миналогодишните балове. Та ще го мислим.

# 434
  • софия
Yovanka  е права - не бързайте със заключенията. Изчакайте си второ класиране. Миналата година след второ класиране за някои специалности паднаха до 3,75. Това никъде го няма изнесено, защото от училищата започват да звънят по телефон и да питат, вместо да се влачат в n-поред класирания и списъци........
Тази година според мен на първо класиране ще влязат със сигурност тези с и над 4,35. За 4,30 по скоро да. И тези с 4,25 са много на кантар... така че еторо класиране ми се струва възможно да слязат до 4,00
И за двойките си има обяснение....

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 08:51 от Амели

Общи условия

Активация на акаунт