Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 4

• 47 464
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Дъщеря ми мисли, че оценката и е ниска, очакваше над 4.00. И тя ходи цяла година на уроци, но цилиндър е рисувала сигурно 2 пъти само. Както и да е. Ще се яви и във фотографията, за НУИИ не ми се вярва да успее. Иска да пишем и от МОН-ските ПГО И ПГТМД. Там горе долу има шансове според миналогодишните балове. Та ще го мислим.

Ако дъщеря ми се справи успешно с изпита в изящното, ще се освободи едно място в приложното. Наистина е рано за изводи и генерални заключения.

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 11:19 от Elfi

# 436
  • София
Измъчени майчета, ето един линк за резултатите:

https://drive.google.com/file/d/1vCKFA54bIPwsxN3bs … sp=drivesdk 

# 437
Здравейте и от мен, синът ми е с 3.55. Колебая се дали да го изпратя в НУИИ на изпит, или да кандидатства в МОН-ските. Харесахме Приложното, но ми се стори, че в НУИИ е по-слаба дисциплината. Някой има ли преки впечатления от там?

# 438
  • София
Здравейте и от мен, синът ми е с 3.55. Колебая се дали да го изпратя в НУИИ на изпит, или да кандидатства в МОН-ските. Харесахме Приложното, но ми се стори, че в НУИИ е по-слаба дисциплината. Някой има ли преки впечатления от там?
Явете си се навсякъде, където сте си подали документи. Не знаете къде ще му е късмета, после може да съжалявате, че не сте опитали.

# 439
Здравейте! Колко е времетраенето на изпитът в художествената гимназия?

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 14:44 от Nia Mechkueva 635406

# 440
[/quote

Здравейте! Честито на всички успели деца! Ние зав'ршихме 8 клас в НУИИ. Никак не мога да кажа, че има слаба дисциплина. Доста строго ги д'ржат. И, което не е маловажно, учат. Честно казано и аз имах определени притеснения, но са се оказали безпочвени. По общообразователните имаше много тестове и не им подаряваха оценки). Моята лягаше много к'сно, защото винаги имаше неща за учене. А рисуване има мноооого....страшно много. Ние зав'ршихме с повече от сто рисунки. Моята много доволна от учителите, класа. И като гледам, колко щастлива се прибира всеки ден)))

# 441
[/quote

Здравейте! Честито на всички успели деца! Ние зав'ршихме 8 клас в НУИИ. Никак не мога да кажа, че има слаба дисциплина. Доста строго ги д'ржат. И, което не е маловажно, учат. Честно казано и аз имах определени притеснения, но са се оказали безпочвени. По общообразователните имаше много тестове и не им подаряваха оценки). Моята лягаше много к'сно, защото винаги имаше неща за учене. А рисуване има мноооого....страшно много. Ние зав'ршихме с повече от сто рисунки. Моята много доволна от учителите, класа. И като гледам, колко щастлива се прибира всеки ден)))

# 442
  • Sofia
Жана, добре дошли в модата Simple Smile  специалността с най-готините госпожи.
 Мерси, yovanka! Хубаво е да се случват мечтите на децата. Дъщеря ми само от това се интересува от трети клас. Ходила е на курсове по мода, знае кои са дизайнерите с дислекция / тя има този проблем/...абе всичко се върти около това. Аз съм много щастлива, защото имаше доста проблеми с учители заради това, че и беше трудно да учи...А аз съм учила денонощно тези 7 години с нея, за да изкара "някакви" оценки. Сега се надявам, че е намерила училището си и ще може да докаже в старото си училище, че не е такъв "лузър", какъвто някои преподаватели се опитваха да я изкарат. Много съм и благодарна, че се "събра" и направи каквото трябваше след тези "нечовешки" за нея матури   Simple Smile
П.С. Задачите от матурата по математика ги реших без да се замисля...толкова съм учила с нея Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 15:03 от Жана /bg_paint/

# 443
  • sofia

Бети, нека се яви и в НУИИ. На сина ми оценката беше с 50 стотни по-висока в НУИИ.

На моменти с мъжа ми ни избиват някакви съмнения дали не трябваше там да го запишем.....младежът поне няма подобни терзания.

Жана, ще ти се наложи и по-натам да решавате задачи, ама няма да е тоя зор. Sweat Smile

# 444
  • Sofia

Жана, ще ти се наложи и по-натам да решавате задачи, ама няма да е тоя зор. Sweat Smile
  Знам аз, ама не вярвам да е толкова "на живот и смърт"...Много висок успех има класът и. Те са заедно с Испанската гимназия и изискванията са много сериозни за "обикновено" училище.

# 445

Бети, нека се яви и в НУИИ. На сина ми оценката беше с 50 стотни по-висока в НУИИ.

На моменти с мъжа ми ни избиват някакви съмнения дали не трябваше там да го запишем.....младежът поне няма подобни терзания.

Ще пробва и в НУИИ. В Райнов - също. За 51-во нямаме бал. Голям зор беше и при нас подготовката по БЕЛ и Математика. Всичко си преговорих покрай този 7 клас Simple Smile. Силно се надявам всички деца да намерят своето място и успех на приетите в Приложното. За останалите - късмет на другите изпити!

# 446
  • София
Опитвам се аз да направя класиране, но ми е трудно да преценя как се класират еднаквите оценки. Добавям ги над бройката във всяка специалност и така се получиха 10 деца приети отгоре... Не знам дали е възможно да приемат толкова много. До 4.25 влизат така. Дъщеря ми влиза по трето желание - Художествена обработка на метали. Друг вариант, за който се сещам, е да има по едно дете повече в някои специалности, а Художествена тъкан да остане с две по-малко и приети да са до 4.30.

# 447
  • София
Опитвам се аз да направя класиране, но ми е трудно да преценя как се класират еднаквите оценки. Добавям ги над бройката във всяка специалност и така се получиха 10 деца приети отгоре... Не знам дали е възможно да приемат толкова много. До 4.25 влизат така. Дъщеря ми влиза по трето желание - Художествена обработка на метали. Друг вариант, за който се сещам, е да има по едно дете повече в някои специалности, а Художествена тъкан да остане с две по-малко и приети да са до 4.30.

Навсякъде тези с равен бал се приемат надпланово. Нищо няма да им стане от 1-2 деца повече в специалност.

# 448
Според вас утре в сайта ли ще качат списъка с приетите или ще го сложат на вратата на училището

# 449
  • софия

Навсякъде тези с равен бал се приемат надпланово. Нищо няма да им стане от 1-2 деца повече в специалност.
Абе логично е да е така, дс има надпланов прием, но нещо предни години си спомням, че бях изненадана как го бяха направили.... не си спомням подробности, но не беше както аз си мислех.

Утре ше излезе списък на същата страница! И не забравяйте за второ класиране, изпитът в изящната ще размести класиранията.

Общи условия

Активация на акаунт