Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 4

• 47 455
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Благодаря много на всички. Завършила съм това училище предииии 19 години (ужас как минава времето). И тогава всички много се притесняваха от квартала. А той е много спокоен, с къщички и дворчета с цветя. Никога никой не е имал проблем. Много е спокойно и идилично. Тогава цялото училище беше като семейство. Всички се познавахме и все още държим връзка с някой от различни випуски. Та преди тия много години там учехме много неща - пластика (скулптура), илюстрация, живопис, графика, иконопис, плакат (графичен дизайн), керамика... Чудех се дали е останало нещо от това или всичко се е обърнало към компютърната графика.
Останало е доста от това, което помните! Училището все още е като семейство.
Керамика, скулптура, графика, живопис все още се учат, за иконопис не знам (синът ми завърши 10-ти клас и не е имал иконопис досега). Т.е. това, че специалността е компютърна графика изобщо не означава, че работят само на компютри, рисуването си е застъпено много сериозно...
За пътуването само да отбележа, че в момента текат ремонти на булеварда покрай гробищата и затова се пътува с автобуси. Когато завършат ремонта и пуснат трамваите пътуването става доста по-различно...

# 466
410 деца днес във фотографията

# 467
Как е било предните години?

# 468
  • софия
Уаааааууууууу!впечатлена съм!
Аз съвсем забравих за изпита им днес! Но стискам палци!
Успех на децата!

Миналата година бяха към 350

# 469
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Силно стискам палци на децта, които са на изпит днес! Ма, много, бе! 400! Миналата година бяха малко над 350 мисля и аз.

janamama все още са си като семейство, пазят атмосферата и духа на училището. Художествените предмети също са силно застъпени, но се съобразяват и с това, че децата са на различно ниво в това отношение и не е като в художествената гимназия например, но си ги имат.

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 10:34 от Не съм

# 470
Казаха от фотографията резултатите след 4-5 дни, че са много децата. Голямо забавяне ще има. Пак чакане☹️

# 471
Успех на децата!
Впечатлена съм от бройката. Миналата година бяха между 350 и 360.

# 472
Паднало се е ваза без дръжки, куб и чинийка поне до колкото разбрах от едно дете, което излезе.

# 473
Паднало се е ваза без дръжки, куб и чинийка поне до колкото разбрах от едно дете, което излезе.

Това ми каза и дъщеря ми. Както и че квесторките на изпита са говорели през цялото време в стаята по време на изпита, а накрая, като са си предавали работите са им се подигравали колко не могат да рисуват.
Детето беше много афектирано. Каза, че не се прави така Sad.

# 474
Казаха от фотографията резултатите след 4-5 дни, че са много децата. Голямо забавяне ще има. Пак чакане☹️

Резултатите с класирането ли,понеже аз разбрах,че оценките щели веднага да ги публикават.Е,веднага когато са готови де, при толкова деца....

# 475
Дами, само да кажа за записването в приложното ЗАДЪЛЖИТЕЛНО носете акт за раждане - ние се връщахме!Няма на сайта нищо /твърдяха ,че е качено ,но не записват без акт/!
ИИ доста деца днес ,дано да са се справили..
Успех и за утре!

# 476
  • Sofia
Дами, само да кажа за записването в приложното ЗАДЪЛЖИТЕЛНО носете акт за раждане - ние се връщахме!Няма на сайта нищо /твърдяха ,че е качено ,но не записват без акт/!
   Много благодаря Аlukard! Явно и ние щяхме да се върнем ако не ни беше предупредила!

# 477
   Много благодаря Аlukard! Явно и ние щяхме да се върнем ако не ни беше предупредила!

За нищо!Много е топло..Simple Smile)

# 478
Благодаря за полезната информация. Не е посочено на сайта
Моето беше днес и тя има лоши впечатления от квесторите. Много деца били и от по_ задните места нищо не се е виждало. Не им давали да си изнасят рисунките.
Влезна последна, а беше от първите номера, но не чула, че я викат. Та търпеливо изчака всички 411 деца да влезнат, за да я повикат отново...
Успех на всички, по_трудно е било от приложното

# 479

Резултатите с класирането ли,понеже аз разбрах,че оценките щели веднага да ги публикават.Е,веднага когато са готови де, при толкова деца...

Ами не знам. Аз само дочух, че ще излязат след няколко дни и реших, че това ще са оценките. Ще следим на сайта. Дано пък по-бързо да ги проверят.

Общи условия

Активация на акаунт