Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Семейни драми: "Майка", "Дъщеря ми", "Детето" и актьорският екип след това...

 • 35 139
 • 349
 •   1
Отговори
 • Мнения: 3 342


Kizim -Дъщеря ми

Продуцент: Med Yapım


"Дъщеря ми" (Kızım) е заглавието на най-новата поредица, която e на екран от 19-ти септември  в южната ни съседка в ефира на канал TV8.  Лентата е по лиценз на корейския сериал "Моята прекрасна лейди" (Oh! My Lady) от 2010 г.

Звездата в "Дъщеря ми" е малката Берен Гьокйълдъз, позната на зрителите с блестящото си превъплъщение на Мелек/Турна в мелодрамата "Майка", въртяна по bTV Lady. Неин екранен баща е Буура Гюлсой, който в момента гледаме в ролята на Гюней в "Север Юг" по Diema Family, а негова партьорка - Лейля Лидия Туутлу ("Сърцето на града"). Към звездния каст се присъединява и Серхат Теоман, който вече си е партнирал с 8-годишната Берен в "Майка" - в ролята на Синан.[/i]

История:Сериалът ще разкаже историята на осемгодишно момиче, което за разлика от нейните връстници, има много ясни възприятия за света около себе си и много силно чувство за съпричастност.Освен това тя е много интелигентно момиче.
Когато леля й, която е живяла с нея от рождението й я изоставя, тя трябва да намери баща си Демир, когото не е виждала досега.
Демир не поема отговорности в живота си и е израснал в сиропиталище. Арестуван е в същия ден, когато Oйкю го открива. Освободен е от съда с условието да се грижи за дъщеря си, но Демир не иска да живее с нея.
Докато Демир и неговият партньор Угур се опитват да се отърват от момиченцето, Oйкю ще разбере нещо, което ще преобърне спокойният й живот. Всички съвпадения, които ще настъпят, ще обединят живота на всички тези хора, които до скоро не подозират един за друг, а малката Oйкю ще скрие от всички голямата си тайна


В ролите:[/size]

Demir Göktürk / Buğra GülsoyCandan Hoşgör / Leyla Lydia TuğutluÖykü Tekin / Beren Gökyıldız и още
Cemal Eröz / Serhat TeomanUğur Adıgüzel / Tugay MercanSevgi Günay / Sinem ÜnsalMüfide Adıgüzel / Suna Selen
Страници на сериала:

Kizim tv8

Kizim Twitter

Kizim InstagramВсеки петък- 20:00 ч.


Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 13:38 от _Radi

# 1
 • Мнения: 5 387
 Благодаря, Ради!

# 2
 • Мнения: 2 490
Запис! Ради, Blue Heart
Няколко мои нещица,че да не съм празна... Innocent


Скрит текст:
# 3
 • Мнения: 5 387
Розичка, браво! Hug

Редакция: Реших вече да пиша в тази тема, защото се отнася за "Дъщеря ми".

Снощи изгледах на един дъх епизода.
Някак си леко ми върви, все още не е започнала голямата драма с болестта, която не знам как ще понеса.
Много ми харесват диалозите между баща и дъщеря.
При един по- професионален превод сигурно ще са още по- интересни, но съм благодарна и за това.

От самото начало си мисля, че тази леля всъщност е майката на детето, но това сега няма значение.
А дали Демир е наистина бащата?   newsm78

Този, излезлият от затвора, хич не ми е убедителен, но той и в Майка не играеше кой знае колко добре, според мен.
Лейля Лидия и Буура някак не мога да ги възприема като двойка, а май и това трябва да се случи, но дано да ме опровергаят.

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 09:51 от pepel_ot_rozi

# 4
 • Мнения: 3 342
Привет и от мен.
Диди,   страхотни гифчета от любими моменти
Пепелче,  в голяма степен си изразила и моите първи впечатления от сериала. Все пак да кажа и аз, че изгледах и двата епизода на един дъх. Чистосърдечно мога да кажа, че Берен е мегаталант Heart. С Буура са страхотни. За момента, както и ти пишеш, сериалът е все още далеч от драма, а във взаимоотношенията на Демир и Ойкю има доста комични моменти, гарнирани с една топлота и загриженост, която е много трогателна. Ролите им сега са малко разменени- Демир се изживява като едно инатливо дете, а Ойкю е грижовна, зряла, мъдра.
Лейля е от актрисите, които не харесвам особено. В кадър само ми хубавее и дотам. Например при сцената на гроба на сестра й, колкото и да ми се искаше да усетя някаква драматична емоция, придадена от нея, не става. Надявам се, да ме изненада, но за момента ми се струва слабото звено в каста.
От самото начало си мисля, че тази леля всъщност е майката на детето, но това сега няма значение.
А дали Демир е наистина бащата?   newsm78
И на мен ми се прокраднаха подобни мисли. Видях, че оригинала го има с БГ субс., та ако някой е гледал корейската версия, моля да драсне в спойлер Hands Pray Не, че сценаристите на 100% ще следват оригинала, но ми е любопитно.

# 5
 • София
 • Мнения: 1 637
Ради, хиляди благодарности за новата тема! Прекрасна е! Flowers Four Leaf CloverFlowers TulipFlowers Rose
Ще се радвам да я изпишем с положителни емоции и хубави преживявания. Изгледах втори епизод. Определено ми харесва и вероятно ще има добър отзвук от зрителите, както и високия рейтинг.
Пепелче, много загатки ни предстоят и много трудни преживявания. Аз от снощи си мисля дали наистина Демир е бащата. Той категорично отказваше да има дъщеря, а и приятелят му имаше съмнения, защото от 15 години са заедно и нищо не знае за жена, която да му е родила дете. При появата на третия им приятел /Серхат Теоман - Синан в "Майка"/ в бандитските им дела и който е лежал 8 години в затвора, а детето е на 8 години си помислих, че е възможно той да е бащата. След това той следеше момиченцето и зададе недвусмислен въпрос на Демир - това негова дъщеря ли е. Може би прибързвам в догатките си, но ще бъде интересно какво ни очаква. Аз отново ще изгледам серията, защото не всичко ми стана ясно. Хубав ден на всички.Flowers Four Leaf Clover


# 6
 • Мнения: 5 387
Цитат
При появата на третия им приятел /Серхат Теоман - Синан в "Майка"/ в бандитските им дела и който е лежал 8 години в затвора, а детето е на 8 години си помислих, че е възможно той да е бащата. След това той следеше момиченцето и зададе недвусмислен въпрос на Демир - това негова дъщеря ли е.
Да, точно това и на мене ми направи впечатление и още повече засили съмненията ми.

Интересно, но аз не разбрах детето да знае името на майка си или съм пропуснала нещо.
И Демир не я попита като че ли, даже май и за лелята не се поинтересува.

# 7
 • Мнения: 3 342
Няма да е интересно, ако не предстои някакъв  обрат. А предвид факта, че основната сюжетна линия са Демир и Ойкю, като нищо ще се окаже, че не той е бащата.

Фрагман 3-ти еп.Демир: Тази вечер изчезвам, да знаеш. Не мога да скитам с момичето по улиците. Ще си залича следите, но ще те уведомя после.
Уур: Какво говориш, момче? Какво ще стане с момиченцето?
Ойкю: Къде отиваш?
Демир: Никъде не отивам.Ще подишам чист въздух в градината.
Ойкю: Не се тревожи. Няма да кажа на чичковците полицаи.
Демир: Кое?
Ойкю: Че си ме изоставил. Когато ти припадна, аз много се молих. Казвах си: Господи, нека се оправи.
Демир: Ако си тръгна, ти какво ще правиш?
Ойкю: Не знам, ще се погрижа за себе си/ ще намеря някакъв изход.


Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 15:06 от _Radi

# 8
 • Мнения: 741
Здравейте, момичета. Simple Smile
Видях, че две мои виртуални дружки- Ради и Пепелчето са загледали сериала, та малко покрай тях и аз хоп-цоп в темата. Присъединявам се към благодарностите за нея и си пожелавам заедно с всички вас да се насладим на един прекрасен, интересен и добре поднесен сериал.
Изгледах двата излъчени епизода, макар че  нямах желание за сериал без български превод (много се надявам да се намерят ентусиасти за такъв Hands Pray) и определено историята ме грабна. Малката голяма звезда в главната роля сама по себе си е фактор за това, но от друга страна ми харесва начинът, по който се поднася историята. Макар, че жанрът е драма, разчитам, че ще продължават с умерения начин, по който започват. Т.е., не ми се иска да стане прекалено тежко и сълзливо.
Тук е мястото да споделя, че и аз като вас, имам своите питанки и чуденки, кой реално е бащата на Ойкю, но не мисля, че това е най-важното. Интуитивно имам усещането, че дори да не е Демир, той ще е този, с когото малкото момиченце ще успее да изгради връзката баща-дъщеря, въпреки трудностите и изпитанията помежду им.
Другата ми теория е, че ако героят на Серхат Теоман не е бащата на детето, то просто чрез нея ще търси отмъщение за това, че е бил в затвора. Thinking
А относно причината лелята да изостави Ойкю, за мен е ясно, че чисто и просто е разбрала за болестта й. Нали детето каза, че е подслушвало когато са били при лекаря. Също така обаче се оказа, че лелята я е излъгала за самоличността си. Което ме кара да се питам къде е майка й в цялата картинка? Дали наистина е мъртва? Доста въпроси, очакващи отговори.
Отново благодаря за темата, а вече и за фрагмана на трети еп. Two Hearts Flowers Hibiscus

# 9
 • София
 • Мнения: 1 637
Привет на всички!

ДЪЩЕРЯ МИ/озет към 3 еп.
Джандан започва да свиква с присъствието на Ойку и Демир в живота си. След катастрофата Джандан настоява Ойку и Демир да се върнат в дома, но Демир има други планове след изписването от болницата. Угур прави ново предложение на Демир как да получат картината, но Демир не е готов да поеме такъв риск. Страхът на Ойку ще доведе до неочаквани последствия.В това време момичето не казва за промените в себе си и се опитва да скрие това от всички.
Хубава вечер:rose:Flowers Four Leaf CloverFlowers Maple LeafFlowers Rose


# 10
 • Мнения: 3 342
Превет и от мен Simple Smile Нина, благодаря за резюмето Flowers Bouquet

Аз ви нося втори фрагман Eп. 3 фраг. 2

Ойкю: Како Джандан как се появяват бебетата? Т.е. как се случва, аз как съм се появила...
Джандан: Нека това ти го разкаже баща ти, ако искаш
Ойкю: Како Джандан, с татко го приготвихме заедно.
Джандан: Много е вкусно. Благодаря ви. Трябва да отда до тоалетната.
Демир: Добре ще ти помогна.
Джандан: Благодаря, аз ще се справя сама.
Демир: Добре. Спокойно си свърши работата. Grinning
Джандан: Ойкю, лека нощ
Ойкю: Лека нощ


# 11
 • Мнения: 741
Нина Flowers Rose Ради Flowers Rose благодаря ви.
 
Привет на всички!

ДЪЩЕРЯ МИ/озет към 3 еп.
Джандан започва да свиква с присъствието на Ойку и Демир в живота си. След катастрофата Джандан настоява Ойку и Демир да се върнат в дома, но Демир има други планове след изписването от болницата. Угур прави ново предложение на Демир как да получат картината, но Демир не е готов да поеме такъв риск. Страхът на Ойку ще доведе до неочаквани последствия.В това време момичето не казва за промените в себе си и се опитва да скрие това от всички.
Хубава вечер:rose:Flowers Four Leaf CloverFlowers Maple LeafFlowers Rose
Започва се. Sad Как ли това малко детенце ще успее да се справи с трудните ситуации, които му предстоят,  криейки болестта си от всички?

Пуснали са няколко снимки от епизода.

# 12
 • Мнения: 5 387
Благодаря, милички,

Обаче какво й е на Джандан, аз нещо не се сещам.
Май много сериали гледам и вече се обърках.

# 13
 • Мнения: 2 490


Благодаря за всичко пуснато.Purple Heart

# 14
 • София
 • Мнения: 1 637
 Здравейте, момичета!
Радвам се, че ставаме все повече и повече. Приветствам всички ви и благодаря за споделеното и качените фотоси.
Пепелче, аз също се озадачих за състоянието на Джандан и прегледах отново епизода и фрагментите. Нищо не подсказва за това, че тя не е в състояние да ходи, а Демир я носи на ръце. Вероятно е претърпяла някаква злополука или премеждие с нейните "пациенти". Гледайки повторно ми стана ясно, че детето не знае името на майка си, както и истинското име на леля си. Как ли ще завъртят сценаристите нещата, но ще ни държат доста в съмнения.  Демир за да спаси Йокю е пострадал повече и малката стои до леглото му, както споделя по късно, се моли за него. Мисля, че  серията в петък ще е също интересна и ще си отговорим на доста въпроси. Хубав ден.Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Maple Leaf


Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 15:16 от Nina NN

Общи условия

Активация на акаунт