Утре започва "Детето"

ЕФЕ:

Серхат Теоман ще гледаме в ролята на Али Кемал Карасу.
Той е най-големият син на семейство Карасу. Али Кемал е назначен за ръководител на компанията от майка си в млада възраст, след като баща му напуска дома преди много години; той бързо разширява бизнеса си благодарение на своята интелигентност, почтеност и упорит труд и се превръща в един от най-добрите в своя бизнес. Освен, че е добър син, който не се противопоставя и не разстройва майка си, той е и добър по-голям брат на Мурат. Али Кемал е добър съпруг на Шуле и добър баща на синовете си Ефе и Бурак. Най-тежкият тест на Али Кемал, който е готов да понесе всякакви тежести за семейството си, едва сега започва. След раждането на малкия син Бурак, съпругата му се промени и започна да пренебрегва по големия Ефе. Али Кемал смята, че това е след родова депресия, но не знае, че причината за това е голяма тайна в която е замесена събствената му майка.

Двамата братя със съпругите си:

Хубав ден и до утре.

Сериала е супер! Още съм преди половината и вече съм впечатлена. И актьорите са на ниво. И аз си мислех, че само Серхат Теоман единствения най-добър, но ме изненадаха. За пръв път харесах и Назан, ролята и е
. Шуле е единствената, неприятна личност за сега. Майката на детето, Акча е чаровна и изглежда добра, надявам се в края на сериала да стане майка и на двете деца.Извинете ако бъркам имената, но още не съм ги запомнила.
Колкото и да е виновна майката, която е изоставила детето си, вината и е нищожна пред тази на приемната майка, която се отказва от него след толкова години и на тази възраст......... Изгледах го! Леле ми той истинския баща на чуджука син на бабата и брат на бащата. Ужаст! Големи перипетии ни чакат.