Семейни драми: "Майка", "Дъщеря ми", "Детето", "Великите Селджуци" и актьорският екип след това...

• 63 161
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Лентата е по лиценз на корейския сериал "Моята прекрасна лейди" (Oh! My Lady) от 2010 г.

Каква "лента"? Този сериал не е сниман на лента. Вече сме в 21 век, никой не снима на ленти.    Това е остаряло клише от 20 в., с което да заменят думата "филмът", за да няма тафтологии. Може да се каже "Сериалът е по лиценз на корейската поредица "Моята прекрасна лейди". Винаги може да се измили вариант. "Лента" в 2019, OMG...

# 211
  • София
Привет!
Г-н diziler, прочетох няколко Ваши постове и недоумавам от какво недоволствате. Вие за какъв се смятате - СЕМ в БГ"Мамма" или качествен контрол /такъв имаше преди много години във всяко социалистическо предприятие/. Ние всички сме тук за да коментираме гледаните от нас сриали, да споделяме и да се забавляваме.
Възможно е да сбъркаме в нещо и никак не е зле някой да ни поправи, но при Вас сякаш това е основното. Ще се радвам да прочета от Вас и нещо позитивно.
Хубав ден  на всички.

# 212
Г-н дизилер, моля да проявявате уважение към участниците в темата и да се въздържате от хапливи забележки!
И не ми отговаряйте, че това е свободен форум или подобни глупости, защото това не оправдава заядливия ви тон.

# 213
  • София
Здравейте, момичета!
Днес прочетох, че новия сериал "Детето" започва излъчване по Star TV на 9-ти септември /понеделник/ от 20 ч.
Надявам се ,че много от нас ще го гледаме и ще коментираме. Искам да попитам редно ли е да пишем в тази тема. В други теми коментираха, че може ако някой от артистите играе и в двата сериала и за това си позволих да пиша тук. Серхат Теоман, един великолепен артист, който играеше в "Дъщеря ми" ще участва и в "Детето". Тъй като се яви един критик, който може отново да е против  да се пише тук и за новия сериал, е добре да вземем рашение.  

Линка:
https://www.instagram.com/p/B18kHKSAL-Y/

И покана от Серхат Теоман да гледаме първи епизод:
https://www.instagram.com/p/B18sYDZnlnV/

Още промо снимки:

Последна редакция: вт, 03 сеп 2019, 15:44 от Nina NN

# 214
Нинка, привет!
Благодаря ти, че винаги ни радваш с новините, които носиш в темите, в които пишем! Моето лично мнение и желание е, да продължим да коментираме "Детето" тук, в тази тема. Все пак темите ги правят и поддържат тези, които пишат в тях, а не тези, които се появяват инцидентно и заканително, и наставнически размахват пръст!
Фрага не можах да го изгледам, отвори ми се група във Фейса на този линк.
От сърце ти желая всичко най-хубаво! До скоро!

# 215
Продължаваме тук, защо не?
Може модератор просто да смени/ допълни заглавието, за да се знае.
Просто трябва да му пишеш. 😊

Ааа, има фраг ли?
Отивам да го потърся, че искам да видя Исмаил Едикойси. 😊
Харесвам го, последно гледах с него Айля.
Препоръчвам го.

Сега виждам, че Ради беше пуснала темата, така че май само тя може да пише на модератор или греша.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2019, 15:54 от pepel_ot_rozi

# 216
Изгледах фрага, дава заявка за добър филм пък ще видим. От опит знаем, че понякога започват доста силно и заинтригуващо и после окезепват нещата, дано тук не се случи!

# 217
  • София
Момичета, благодаря ви.

НиМуКа ТеЙоКе, миличка извинявай, объркала съм линка.
Скрит текст:
Много ми е трудно да изписвам името ти и винаги го копирам.
Хубав ден и до скоро.

# 218
  • София
О, вие сте писали и аз пиша, малко се разминахме, но вече всичко е точно.
Пепелче, добре ще е Ради да промени малко заглавието и мисля, че тя няма да откаже. До 9-ти има време и аз мисля, че ще има интерес, пък след два -три епизода , ще се разбере колко струва и колко ще останат да гледат. Аз съм една от тези, които още в нячалото изоставам това което не ми харесва, може да бъркам, но не се насилвам.
Хубав ден, момичета.
Още промо снимки:

ПП. Още покани от главните действащи лица:
https://www.instagram.com/p/B192TtNBVGu/

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 06:53 от Nina NN

# 219
  • София
Здравейте, момичета!
Ето и промо афиша на "Детето":

Хубава вечер и с очакване до 09.09. Flowers Four Leaf CloverFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover
И на 26.09. "Дъщеря ми" по "Диема Фемили ".
Беренка поздравява всички:

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 18:37 от Nina NN

# 220
Здравейте, момичета. Бях извън града и не можах да гледам Дъщеря ми. Пишеше пт 26-ти всеки делничен ден. Сега върнах назад, но дават Слънчеви момичета. Същото и за повторенията от 18ч. Ние сме на виваком и имат архив 1 седмица, там също не ми излиза. Започна ли изобщо сериала?

# 221
Здравейте, момичета. Бях извън града и не можах да гледам Дъщеря ми. Пишеше пт 26-ти всеки делничен ден. Сега върнах назад, но дават Слънчеви момичета. Същото и за повторенията от 18ч. Ние сме на виваком и имат архив 1 седмица, там също не ми излиза. Започна ли изобщо сериала?

"ДЪЩЕРЯ МИ" ще е от 26 СЕПТЕМВРИ по ДИЕМА ФЕМИЛИ! Не си го изпуснала!.. Grinning

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 19:30 от vera17

# 222
  • София
Привет!
"Детето"
1-ви фрагмент:

линка:
https://www.instagram.com/p/B2CDF7QFPyR/

И зад кадър:

линка:
https://www.instagram.com/p/B2CJcegBwBY/
Хубава вечер и до скоро.

# 223

"ДЪЩЕРЯ МИ" ще е от 26 СЕПТЕМВРИ по ДИЕМА ФЕМИЛИ! Не си го изпуснала!.. Grinning

Оффф, Божкеее.... Много съм зле 😆 Майчинството не ми се отразява добре, явно 😄😄 Благодаря!

# 224
  • София
Привет!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

В очакване на 09.09. и предстоящата среща с "Детето":

и бащата:

както и всички други:

Хубав ден и хубав празник.

Общи условия

Активация на акаунт