Семейни драми: "Майка", "Дъщеря ми", "Детето", "Великите Селджуци" и актьорският екип след това...

• 63 158
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
."Дъщеря ми" - нов турски сериал от 26-и септември по Diema Family"

НАИСТИНА! Много се радвам, че е по Диема Фемили!
Гледах го през цялото време на снимките! Непременно трябва да се гледа! Flowers Rose

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 12:53 от vera17

# 196
  • София
Привет!
Мимчее ,благодаря за хубавата вест!
Вера, здравей!
С голямо удоволствие и радост ще гледам по БТВ - "Дъщеря ми". Гледах сериала с руски субтитри и съм възхитена от него. Прекрасната Беренка, която изигра Мелек/Турна в "Майка", сега се превъплащава в едно отново много чаровно дете. Препоръчвам горещо "Дъщеря ми" . Сериалът е много стойностен, много човешки и не е толкова тежък като "Майка". Вера, и двата сериала са  японски/корейски римейк, както и "Жена" и съм сигурна, че много ще ти хареса. /Защо имам спомен, че и ти го гледаше, но може и да греша. За "Жена" съм сигурна, защото там сме на първа линия/.
Хубав ден ви желая и до скоро:

Прекрасната Беренка още е във ваканция и на екскурзии:

# 197
Изпреварили сте ме с новината. 😊
Много съм довол а, тъкмо ще си го довърша, а и обикновено на другия ден ги повтарят сериите, така че няма да изпусна нищо. 😊

# 198
Най-сетне ще мога да довърша,че ТВ8 ми го бяха махнали от А1.Дано е истина.

# 199
  • София
Привет!
Искам да споделя с вас, че са започнали снимките и от м. септември ще гледаме Серхат Теоман в новия сериал "Детето".
Ето какво пишат рускините за сериала: /Превода е на Гугъл/
"Поредицата разказва за майките, които са готови на всяка жертва в името на благополучието на детето си. Акча има син на име Ефе, но поради трудни житейски обстоятелства тя го дава на Шула, снаха на богато семейство, което не може да роди. Ефе става фамилен любимец и наследник на огромно богатство. Всички го ценят. Шуле го отглежда като свой собствен син, но дотогава, докато тя внезапно забременее ... И тогава тя се изправя пред избора на това - чие дете трябва да бъде наследник. Акча също е готова на всичко в името на детето си. Асие, свекървата на Шуле, която дълги години пази мрачните тайни на семейството, ще усложни ситуацията ..."

В ролите:  Серхат Теоман, Назан Кесал, Мерве Чаъран, Джейда Атеш, Исмаил Хаджиоглу.
Разбрах, че сюжета е  отново японски/ корейски римейк , като "Майка", "Дъщеря ми" и "Жена".
Очаквам също да бъде на ниво и дано няма много турски залитания по жестокости и издевателства.
Първия клип от новия сериал:
https://www.instagram.com/p/B1ejKk3HUAE/

Последна редакция: пт, 23 авг 2019, 17:18 от Nina NN

# 200
  Nina...... Hearts
 От първите кадри на новия сериал :Момчето" ?! Flowers Maple LeafFlowers HerbFlowers Maple Leaf

Последна редакция: пт, 23 авг 2019, 19:36 от vera17

# 201
  • София
Привет!
Вера, здравей!
Благодаря ти за снимката и за бързото реагиране за новия сериал. Сигурна съм, че пак ще сме дружки - зрителки на първия ред. Не съм сигурна как точно ще се преведе на български език, защото на руски е "ребёнок" - в превод "ДЕТЕТО" , на турски çocuk, което също преведено на български от Гугъл е "ДЕТЕ". Ще видим как ще се приеме. Надявам се да бъде стойностен и качествен сериал. Радвам се също , че ще участва един от моите любими артисти Серхат Теоман, другите артисти не са ми познати. Хубава вечер Flowers Four Leaf CloverFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

Със снимачния екип на "Дъщеря ми"

Последна редакция: пт, 23 авг 2019, 21:15 от Nina NN

# 202
Привет, доволна съм да видя Фазилет 😊 и също Исмаил незнамсикой.

# 203
Привет! Много се радвам, че този нов филм ще ме събере с вас отново! Надявам се да има място и за мене на първия ред:wink: Виждам доста познати и симпатични лица от актьорския състав, но пък ще видим и на кой от тях каква роля е поверена. Няма да минем без лошите, но ще видим колко ще са лоши и кои ще са те. Гледала съм в други филми по-голямата част от подбраните актьори, почти всички те са ми симпатични и наистина ми е много интересно кой от тях, какъв ще го играе:blush: Хубав ден ви желая!

# 204
  • София
Привет!
НиМуКа ТеЙоКе, здравей!
Много ми е приятно да си при нас и да чета твоите точни и интелигентни разсъждения. Аз също ще се радвам да ни хареса сириала и да сме на първия ред. Вече доста започнаха рускините да коментират, но за сега не мога да намеря данни кой от артистите каква роля ще изпълнява.  
Серхат Теоман - главна мъжка роля?
 Назан Кесал -  Акча - жената, която изоставя момченцето.
Мерве Чаъран - Шуле - жената, която взема и отглежда момченцето
Джейда Атеш - Асие - свекървата на Шуле.
 Исмаил Хаджиоглу - ?
Това предполагат рускините, но мисля, че скоро ще разберем.
Всичко добро и до скоро.

Последна редакция: сб, 24 авг 2019, 15:35 от Nina NN

# 205
Нина, благодаря ти! Да, ще бъдем заедно и тук и в темата на "Жена". А може да се засечем и в други теми, защото аз следя още няколко филма! От сърце ти желая добра и усмихната събота!

# 206
  • София
Здравейте, момичета!
Сега прочетох при рускините друго разпределение на ролите:
 Преди съвсем съм ги объркала.
Серхат Теоман - главната мъжка роля - Али Кемал
Кенан Аджар - Мурат
Мерве Чаъран - Акча
Джейда Атеш - Шюле
Назан Кесал - Асие
Това  са последни данни от падругите, но може отново да търпят промяна.
Танца на дервишите пред Св. Съфия - Истанбул, където рождената майката на момченцето пусна ръчичката му и го изоставя, а другата му подава ръка и става негова "нова" майка.  

Тази промяна за детето е свързана с философската трактовка за живота представена от последователите дервиши на  древния философ Мевляна Руми. Танца на въртящите се дервиши /съвсем накратко/ изразява следното: Дясната ръка е вдигната високо към Всевишния за да приема от него  пречистване и благодат, а лявата е хоризонтална и пръстите се завъртат и насочват към земята за да изхвърля лошото от главата и сърцето.  Всичко това е свързано с непрекъснато въртене . Гледах този танц в гр. Коня, където е погребан Руми и мога да кажа, че е върховно преживяване. Танцът продължи 45 минути /времето никога не е точно определено/ при страхотна тишина. Никакво говорене, даже шушнене,  ръкопляскане, абсолютно са забранени снимките по време на танца. След приключване на танца-молитва излезе един дервиш и тогава позволиха да го снимаме.  Всичко това го казвам, защото си мисля, че за да започне сериала с танца на дервишите ще има нещо мистично, предопределено и затрогващо.
Извинявайте за "лирическото ми отклонение", но аз вече чакам с нетърпение "Детето" и дано да оправдае  надеждите ми. Хубав ден и до скоро.

Последна редакция: сб, 24 авг 2019, 16:18 от Nina NN

# 207
  • София
Привет!
Ето какво са писали рускините за една от главните героини в сериала "Детето" - Асие.
" В турския сериал "Детето", една от историите е драматичния разказ на  силна жена   на име Асие (Назан Кесал). Тя е вярна и добра майка. Обаче така се случва, че Асие не видя нищо хубаво в  живота си, освен непрекъснати трудности. По-голямата част от сценария е посветена на нейното дете. В името на неговото  спасение Асие е готова да пожертва дори живота си." Превода е на "Гугъл".
Нейното дете не е малкото момченце от първия промо клип. Нейният син е вероятно един от тези красиви мъже:

Или този:

А може Серхат:
Рускините се надяват първия епизод да излъчат до 09.09.
Хубава вечер.

ПП. А това са промо снимките на жените в сериала:

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 17:20 от Nina NN

# 208
  • София
Здравейте!
Ето и промо снимка на малкия "господин":

И още:

Рускините са публикували  интервю на Джейда Атеш:
"Джейда Атеш в интервюто си: 《Играя ролята на Шуле.  Снаха на влиятелно семейство. Тя не можа да забременее много дълго време и в един момент тя се съгласява да осинови дете от жена на име Акча, която е в затруднено положение. С помощта на свекърва си Асия (Назан Кесал) тя ще намери и осинови дете. Всичко обаче ще се промени, когато Шуле ще  роди свое дете".
Днес в Турция е "Празник на победата" Всички се поздравяват

# 209

С голямо удоволствие и радост ще гледам по БТВ - "Дъщеря ми".

Не по БТВ, а по Диема Фемили.  Който няма кабелна, пак не може да го гледа. По Нова повтарят глупости с месеци,  в пиков час повтарят месеци наред Черешката и Съдби на кръстопът, а най-хубавите сериали ги пускат по кабелния си канал... Луда работа

на турски çocuk, което също преведено на български от Гугъл е "ДЕТЕ"
да, чоджук е "дете", но... трябва ли в гугъл да го проверявате, не знаехте ли?

Надявам се в следващата тема да изпишете името на сериала правилно (Kızım - Къзъм, а не Kizim - Кизим). С големи букви, в първия постинг сбъркано... не е много добре. А и в заглавието на темата е сбъркано.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2019, 16:54 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт