Семейни драми: "Майка", "Дъщеря ми", "Детето", "Великите Селджуци" и актьорският екип след това...

• 62 161
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, идвам  да ви разкажа какво разбрах от епизода. Този път имаше по-малко преводи, та доста неща не разбрах, особено от диалозите.
Първо да кажа от какво съм разочарована. Твърде много Теркен имаше в серията! Ама наистина много! Теркен имаше повече сериално време даже от Меликшах според мен! Rage Много такива мнения имаше в Туитър, дано се вслушат сценаристите. Да, ясно, показват интригите и, ама не ми се гледа Теркен! Head Band
Повече време имаше за нейните подлости, отколкото за една от ключовите сцени- битката за светините. Rage

Спирам с възмущението, да кажа какво разбрах. Blush
Как се измъкнаха Сенджер и хората му от ръцете на Андреас- пръснаха някаква  течност- киселина вероятно или нещо подобно към тях,  обезвредиха ги и хукнаха да търсят светините.
За светините тичаха и батанитите и изобщо в един момент се срещнаха всички- византийците начело с Йоргос, батанитите и Сенджер с неговите хора и едни други присъединили се към тях, не разбрах какви са. Имаше и опити да ги заблудят, изобщо много перипетии.

Елчин пристигна заедно със своите хора и предателя в двореца. На Теркен и призля. Joy

Предателят разкри, че Ебул Касим /женихът, нали се сещате Grinning/ заедно с Андреас са заповядали да направят капан на Тапар.
След това Елчин се закле във вярност на султана и отново му даде пръстена. Хубава сцена бе тази.Nature Sparkles

Турна страдаше за Сенджер и се вълнуваше какво ли се случва с него и трудната задача. Broken Heart Дойде баща и по едно време и и наприказва нещо, та тя още повече се натъжи.

Може би виждате, на прозореца, който стана символичен за двойката Турна - Сенджер, се вижда едно бяло гълъбче, все едно Сенджер го е изпратил. Красива сцена беше. Heartpulse

Тапар искаше да го изпратят на длъжността емир на Анатолия, нали Ебул Касим вече  не е, но Меликшах даде длъжността на друг, не знам кой е.  Тапар много се разстрои.
Освен това предложи да отиде да помага на Сенджер в задачата, но Меликшах каза, че няма нужда. И нашето момче се разочарова, явно започна да ревнува, а жена му наливаше масло в огъня.

Нещо друго, също важно- султанът каза, че Елчин остава в двореца. Ясно ви е на кого му стана лошо от това. Joy

Битката за реликвите- епична беше.  И имаше много силна сцена на боя между Сенджер и Йоргос. Йоргос като че би останал без дух, примирен някак. А Сенджер- уверен в себе си.

В крайна сметка- Йоргос и анадолския жених ги убиха.

Сенджер и Арсланташ отидоха в Селемзер- в лечебницата. И да превържат Арсланташ, и ясно защо- среща с  Турна. Heart Eyes

Сцената между тях беше много красива, мила, невинна и огнена едновременно.  Heart

Арсланташ сподели нещо на Сенджер- за загубеното си семейство, за изчезналия си приятел от детството/ или брат. В социалната мрежа има предположения, че този изчезнал брат или приятел ще се появи и ще създаде доста проблеми. Възможно е това да е героят на Исмаил Шашмаз. Не знам, но явно  ще се опитат банатитите да навлязат в най-близкото обкръжение на специалните войници на Меликшах.

После освен много Теркен показаха и замисъла на Хасан Сабах и батанитите да утежнят още повече положението на Сенджер. Убиха жената на Дукас.
Изобщо положението на нашия таен наследник  става все по-сложно. Майка му се опита да го спре да не ходи в двореца, но той каза, че разчита на справедливостта на баща си.  И двете жени, които много го обичат- майка му и Турна се опитаха да го спрат, ама нали е орел, тръгна. Sunglasses

Гевхер, жената на Тапар схвана нещо за лампата в стаята на бабата, прилоша и, стана една патаклама, Елчин се притече на помощ. Тапар заповяда да вземат всички лампи, но отново са оказа, че Теркен е по- хитра от всички- бе прибрала предварително отровната лампа.Rage
Междувременно се разбра, че Гевхер е бременна.

Сенджер занесе светините в двореца. Сцената на влизането му бе много ефектна.

"Запозна се" и с Теркен, и с Хасан Сабах.Smiling Imp
Меликшах прие реликвите и след това заповяда да арестуват Сенджер.

Има предположения в мрежата, че това е план на Меликшах, ще видим.

Веднага след епизода дадоха откъс от нова серия- Тапар при Башолу, сподели и, че ще става баща. Heart

Това е, момичета, от мен. Малко объркано, но толкова разбрах. Като се появат буквички на рабираем език- повече. Blush
Лека нощ Nature Sparkler

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 01:24 от oncee

# 586
Здравейте момичета!
Идвам с рейтинга Heart Eyes

Оплаквания на фенове от твърде много Теркен имаше още след предния епизод.
Четох недоволни коментари, че на женските образи, като цяло им се отделя доста време за сметка на истинските герои от тази епоха- Хамедани, Газали, Хаджи, Хаям...
За мен баланса е добър до момента, без да съм гледала още 10-  ти епизод. Харесва ли ни или не, Теркен има основна роля в тази история...

Актьорът изпълняващ Йоргос е написал- " Това беше Йоргос, беше забавно и бързо, благодаря на всички за подкрепата"

И феновете-

И Аз благодаря за зрелищнто  му представяне Sunglasses

Но изобщо не ми хареса, че прочетох всичко това, както и сбогуване с Ебул  Касим  още преди да е започнал епизода.
Трябва да има елемент на изненада все пак. Моята препоръка е да пазят в по-  строго тайна ключови действия като тези.

Благодарности и от продуцента- https://www.instagram.com/p/CIOjER2FM0u/?igshid=1mciadu1zq6ni

И още нещо от него Simple Smile

Момичета, никакви ви няма. За трети път си допълвам поста Joy
Правя го, защото съм сигурна, че снимките ще ви зарадват Heart Eyes

JoyJoyJoy

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 17:30 от Juliya07

# 587
Здравейте! Онче - благодаря ти за новото интервю с продуцента на сериала.  HugHugHug Много е интересно - когато мога ще пусна пълен превод.Stuck Out Tongue Winking Eye А това, което казва, че ако всичко върви добре са готови да развият историята в 4 сезона е уникално. Sparkling HeartFlowers Four Leaf CloverHands Clap Аз съм съгласна на 4 или повече сезона стига във всички сезони да участват нашите любимци Буура/ Меликшах, Лейля Лидия/ Елчин, Екин/ Сенджер, Севда/ Турна, Али/ Тапар и т.н. Hands PrayHands PrayHands Pray Без Меликшах и Елчин, Сенджер и Турна не би било същото, но ако те са начело - ухаааа - нека правят още и още епизоди и сезони. Heart Two HeartsHands Pray Селджуците е невероятен сериал - вчерашния епизод също беше страхотен. На мен много ми хареса и съм супер щастлива, че сериала ни е на 1-во място и в трите групи! Това е уникално. Nature FireTwo HeartsHorse Racing Рейтинга на новия епизод се е покачил доста - вече стигнахме кота 10.45! Sparkling HeartYumHands Clap Лейля Лидия/ Елчин също е споделила рейтинга и е много щастлива - продуцента и останалите актьори също. Animal Heart Eyes CatTadaAnimal Horse

Много хубав разказ си направила на вчерашния епизод на Селджуците. HugHugHug По-късно и аз ще разкажа това, което разбрах ... Stuck Out Tongue Winking EyeTwo HeartsMovie Camera Аз се замислих за колажа на Сенджер с орела и защо винаги го сравняват с него - той си е наистина като Орел. Animal DoveTwo HeartsHorse Racing Дори в новите епизоди изглежда като такъв с дрехите, които облича, с начина си на движение или по време на битка Yum Heart EyesHands Clap Не знам дали вие сте обърнали внимание, но напоследък гледайки Сенджер и всичко това - веднага го сравнявам с Орел. Stuck Out Tongue Winking Eye Екин е невероятен - справя се отлично ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Ето една нова невероятна снимка на Екин като Сенджер - самия той я пусна снощи. Великолепен е ... HeartKissing HeartAnimal Racehorse

Нося ви едни невероятни снимка на Лейля Лидия/ Елчин и Севда/ Турна зад кадър от сета на Селджуците днес - тук са в гримьорната. Много са готини, сладки и усмихнати. Heart Heart Heart

Нова невероятна снимка зад кадър и на Буура/ Меликшах! Страхотен е ... Revolving HeartsHeart EyesAnimal Racehorse

И една прекрасна снимка зад кадър на Али/ Тапар по време на почивка на сета. Виждат се и двама от приятелите на Сенджер. Али и супер Blue HeartFlowers Four Leaf CloverHands Pray

п.с Юле - докато си пусна поста видях, че и ти си допълнила твоя и си пуснала 2 от снимките. HugHugHug Но те са толкова хубави, че си струва човек да ги повтори. Stuck Out Tongue Winking Eye Нашите любимки са невероятни. Purple Heart

Допълвам с Екин и Орела - тук качетвото на снимката е по-хубаво, а той е толкова усмихнат! HeartKissAnimal Horse

# 588
Момичета, водя ви един красив мъж за една красива вечер Heart Eyes

# 589
Ухааа, Преди малко пуснаха превода за 7-ми епизод на "Пробуждане - Великите Селджуци" - супер щастлива съм!!! HeartHeartHeart Очаквах с нетърпение да го гледам на български... Hug Hug Hug Нашият сериал е изключителен и винаги го гледам с голямо удоволствие. Hands ClapTadaHorse Racing А на роден език насладата е пълна  - така може да разберем всичко много по-точно и ясно. Heart Flowers Four Leaf CloverAnimal Racehorse Хиляди благодарности на нашия страхотен преводач Elihancho1981, както и на Neron Online Video. Hands Pray Blush Flowers Hibiscus Благодаря от сърце за труда, който полагат и за това, което правят за да може този изключителен сериал да достигне до нас с бг превод. Sparkling HeartBlushAnimal Racehorse

"Пробуждане - Великите Селджуци" / Империята на Селджуците, Епизод 7 с Бг Субтитри  Hands PrayHeart EyesSparkling Heart

https://ok.ru/video/1915768146489

Благодаря от сърце на Любими Филми и Сериали с Превод - Сериали и Филми с Превод - Neron Online Video - Elihancho1981 HugHugHug

Превод и субтитри: Elihancho1981 - Neron Online Video Hands PrayHeart EyesTada

# 590
  • София
Здравейте, мили дами!
Рокси, много ме зарадва с превода на 7-ми епизод. Благодаря ти. Благодаря на момчето, което превежда и на всички, които ни правят щастливи с българските субтитри.
Поздрав от Буура и Джем.
И клипче с баща и син, които се забавляват в къщи.
https://www.instagram.com/p/CGrsPBnqRze/

И допълвам с една снимка на чаровния Буура, който ни поздравява  зад камера:

Скъпи момичета , желая ви хубава вечер и бъдете здрави.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 12:53 от Nina NN

# 591
Здравейте, селджукски момичета! Kissing Smiling Eyes Hug
Рокси, огромни благодарности за превода Flowers Bouquet, предай на Елиханчо и екипа да са живи и здрави, безценен е трудът им! Hug

Аз минавам да оставя тук снимка зад кадър на двамата  сина на султан Меликшах. Heart Eyes Нина вече е публикувала султана. Blush Не е нова, от 1 епизод е, но е чудесна снимката. Blush

Чакаме 1 трейлър, дано има днес.

Sign Triangular Flag On Post P.S. Sign Triangular Flag On Post

Връщам се да добавя още една снимка зад кадър, защото е нова и намеква за следващата серия.

Севда- от фотографа на сериала. Виждате къде е, нали. Blush  
Значи, както и предполагах още като и видях лицето, когато разбра, че Сенджер тръгва към двореца - ще полети натам да го спасява. Heart Eyes Вероятно ще свидетелства, че не той е убил византийския търговец. Явно ще направи опит. Очаквам с любопитсво срещата на Меликшах с крехката и бойна бъдеща снахичка. Smiley

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 17:56 от oncee

# 592
Здравейте! Нина, Юле, Онче - благодаря ви за прекрасните снимки и коментари. Страхотни сте ... Hug Hug Hug Радвам се, че съм ви зарадвала - непременно ще предам благодарностите ви на нашия преводач! BlushTwo HeartsAnimal Racehorse Той ни увери, че се е заел с превода на 8-ми епизод на Селджуците, но докато го пусне ни изненада пускайки превод на кратък откъс от епизод 8 - а именно най-важната част от разговора на Тапар с Башолу. Hands Clap Hands Clap Hands Clap Невероятно силен момент между майка и син - а с превод разговора им добива още по-силно въздействие. Heart Heart Heart

https://ok.ru/video/1916426455609

Ето и още един уникален колаж на двамата братя с любимите им коне - невероятни са!!! Sparkling HeartHeart EyesAnimal Racehorse

# 593
Здравейте момичета!

Нашето сериалче е грандиозно!
Сигурно преувеличавам, може би афинитетът ми към исторически проекти, може би пристрастието ми към героите, може би костюмите, гримът, декорите ми влияят така, но е факт, че с всеки изминал епизод усещането се засилва Grinning
За 10 епизода не си спомням да съм видяла пълнеж! Няма празно Sunglasses
Всяка сцена, всяка реплика, всеки жест имат своят смисъл и тежест. Никаква посредственост, никакво претупване и разхлабване Sunglasses
В моите очи летвата е много високо, очакванията ми абсурдно взискателни Sunglasses
Леко се стресирах, като прочетох, че планират 4 сезона, защото не съм сигурна, че ще могат да поддържат това ниво през цялото време. Дано да имат възможност да ме опровергаят Hands Muscle

Любимата сцена от епизода разбира се е влизането на Сенджер в двореца.
Най- сетне у дома, както той, така и светините- душата, вярата на народа и честта на Меликшах.

Вълнения, страх, нескрито любопитство обземаха обитателите на двореца преди появяването му.
Кой е специалният войн покровителстван от Великия Везир и спечелил благоразположението на самият Султан?
Сенджер бързо си създаде име, за което дълго се говори преди появяването му, а още по- дълго ще се говори след него!
Защото той идва да постави началото на нова ера, в която мечът блести:sunglasses:
Имам още да пиша за него, но в някой следващ пост Smirk

Тази сцена беше кулминацията, но имаше още една, от която настръхнах Smile Буквално не дишах Sweat Smile
Теркен/ Елчин и отдаването на почест Smirk

Между тези двете имаше такова напрежение и студ, че замръзнах пред монитора Joy
Самообладанието и на двете беше нереално имайки предвид, какво бушуваше в тях!
Целта на Теркен беше ясна, след като не можа да убеди Меликшах да отпрати Елчин от двореца, то тя ще се погрижи да и направи живота в него непоносим, а унижението е най- доброто средство за това Imp
Лъжата и, че я е извикала по настояване на Султана беше на път да "обезвреди" Елчин и всичките и пътища за изход от ситуацията да се затворят, но..... Stuck Out Tongue Closed Eyes
Точно, когато си мислех, че Елчин е хваната в капан и трябва да преглътне достойнството си тя ме взриви с отговора си Smiling Imp
Всяка една от малкото думи които изрече беше, като шамар в лицето на Главната Хатун Hands Facepunch
В две изречения успя да срази високомерието на Теркен, да омаловажи нейната личност, да и покаже недвусмислено, че единствения, на когото ще се покорява е Султана, и че пред нея номерата на Главната не минават SunglassesSunglassesSunglasses
И всичко това беше подплатено с ето този поглед, заради който за момент спрях да дишам Sweat Smile

Има още много неща, които според мен заслужават коментар, но тук ще спра, защото имаме достатъчно време до Понеделник Smiley

Хубав ден от мен Hug

И малко бекстейдж Smirk

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 13:01 от Juliya07

# 594
Здравейте, момичета! Hug

Да, Юле, наистина е грандиозен сериалът! Wear Crown Напълно съм съгласна с оценката ти.

Тази вечер имаме първи трейлър за новия 11 епизод.

Както винаги е като напрегнат пъзел- много динамика, загадки, кара те да чакаш понеделника неистово.Open Mouth

Като се появи някакъв превод, даже с озвучка Smirk, ще метна линк тук. Blush

Хипотезата, че братът на Арсланташ е духовния син на Хасан Сабах май ще излезе вярна. Ако сте успели да гледате 10 епизод, може би си спомняте сцената, в която Арсланташ споделяше на Сенджер за загубеното си семейство. Е, най-вероятно брат му ще се намери. Smiling Imp
Турна ще отиде в двореца да свидетелства за Сенджер, това също се очакваше. Няма да стои тя със скръстени ръце, това бе ясно. Horse Racing
Майка му засега е пред двореца.
Накъде е хукнал везирът- също загадка. Thinking

Все си мисля, че султанът нещо е замислил, няма току така да рискува Сенджер.

Това малко дете май е синът на Дукас /убития търговец/. И доколкото видях, е намерило падналия медалион от убиеца на майка му. Много важен свидетел и много важно доказателство за невинноста на Сенджер и за това кой е истинския убиец! Hands Thumbsup Дали към него препуска везирът... Thinking

Изобщо- отново ни очаква напрегнат и драматичен епизод. Nature Fire

А почитателите на Турна и Сенджер ги очаква друга вълнуваща изненада Heart Eyes- Екин Коч и Севда Ергенчи ще участват в предаването "Onedio", още не са казали датата, но този месец. Nature Sparkles Ако знаете колко се радвам! Heart Eyes

Това е живо предаване, преди него се събират въпроси от зрители в социалните мрежи , а гостуващите  отговарят на тях много бързо. Вадят въпросите от едно кълбо, като ваза. Blush  

Ето анонсът от предаването , Екин и Севда също го публикуваха. Blush

Sign Triangular Flag On Post Връщам се Smiley
Ето го фрагманът с озвучка.

https://turkru.tv/probuzhdenie-velikie-seldzhuki-11-seriya.html#frag_3_(ozvuchka)

Като се появи със субтитри, ще го добавя.

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 21:30 от oncee

# 595
Онче, благодаря ти!
Чудесен трейлър, предвещава много вълнуващ епизод Sunglasses

"Когато разбереш, какво си загубил ще е късно"- Сенджер към Меликшах Smile

Само, ако Меликшах знаеше какво се крие зад тези думи...
Не съм сигурна, че в главата на Султана има план, но изглежда, че просто не разполага с полезни ходове в момента...Нито за минута не съм се съмнявала, че той ще чуе поданиците си, които се бунтуват и искат правосъдие. Владетелят, който се лиши от семейството си, за да следва интересите на държавата и народа, не би им изневерил сега. Не съм убедена, че има план, но съм повече от сигурна, че вярва на 100% на Сенджер. И се надява с общи усилия да могат да докажат невинността му. Така, хем ще осигури процес, хем ще има справедливост.
Само където няма представа, колко много хора искат да видят Сенджер мъртъв Worried

А, Сенджер е толкова безупречен Heart Eyes Не мога да му се нарадвам Joy
Сигурна съм, че гордата му осанка, хладнокръвието и достойното му поведение всяват респект в двореца, дори и сред враговете му Smirk
Меликшах не знае, с кого си има работа, но Сенджер... В какъв ли огън гори, когато осъзнава, че собствения му баща може да се окаже негов палач Cry

Може и да не съм разбрала, но ми се стори, че Башулу стоейки пред двореца каза, нещо като- "Време е да разтърсим този дворец".
Не знам, дали е рано да се разкрие тази тайна, но така ми се иска да отиде при Меликшах и да го попите, какво си мислиш че правиш по дя@@@лите Sweat Smile
А повече от всичко искам да видя лицето на Главната тогава Sweat Smile

# 596
Здравейте! Онче, Юле - благодаря ви за прекрасните неща, които сте пуснали. HugHugHug Юле - за пореден път си направила прекрасен анализ на епизода. При първа възможност и аз ще си кажа мнението. Hands ClapKissing HeartHeart Онче - много се радвам, че Екин и Севда ще участват заедно в онова предаване. Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart Надявам се, че след това ще поканят заедно и Буура и Лейля Лидия/ Меликшах и Елчин Hands PrayRevolving HeartsHeart Те също заслужават и ние феновете им започнахме да пишем на програмата с тази молба. Дано стане. Hands Pray Hands Pray Hands Pray Да се върна на промото за 11-ти епизод на Селджуците - ще бъде много интересно. Ще има дело срещу Сенджер, другарите му също ще са там, ще има изслушване - явно там, както предполагате ще се появи Турна. Purple HeartFlowers Four Leaf CloverAnimal Racehorse Излязоха и снимките към новия 11-ти епизод - уникални са! Ще имаме и готина сцена между Меликшах и Елчин - нямам търпение. HeartHeartHeart Освен това майката на Меликшах - Сеферие Хатун явно се е оправила и за първи път ще види Сенджер - ще бъде вълнуваща сцена. Ето снимките Flowers HibiscusNature FireTwo Hearts

# 597
Здравейте, момичета! Hug
Рокси, със сигурност ще поканят Буура и Лейля в предаване, и да не е това, има доста  формати на живо по турските медии. А сега има и онлайн, и в Youtube правят, възможности много.  

Снимките за новия епизод са наистина много интересни. Започвам с последната в твоя пост, Рокси- към кого ли гледа толкова злобно Теркен? Според мен към един от двамата- Сенджер или Елчин.
Процес ще има значи. Феновете очакват, че ще има и присъда и везирът в последния момент ще спаси Сенджер.
Баба Сеферие дали интуитивно усети родната кръв при срещата със  Сенджер или се припозна в сина си или съпруга си? Очевидно му се радва. Аз пък много не и се радвам, като знам какво е причинила.
Снимката на Елчин и султана сред розите е много хубава. Аз разчитам на Елчин да му дава добри съвети, защото освен Назим ал Мулк в двореца няма кой да го подкрепи, Тапар все още не е опитен. И ми се стува, че  Елчин ще се опита да защити Сенджер.

Излезе озетът, някои неща схванах, ето какво:
Хасан Сабах ще направи всичко възможно, за да екзекутират Сенджер. Башолу също е готова на всичко. За да изпълни целта си Хасан Сабах ще започне да търси слабите места на везира Низам ал Мулк и така ще попадне на дълго скривана тайна. /Коментар от мен- това вероятно няма да е тайната на Сенджер и султана, а някаква информация за Арсланташ и брат му, когото очакваме като духовен син на Хасан Сабах./
Елчин прекарва все повече време със султана и Теркен ще направи всичко възможно да я отстрани.

Може още неща да има в озета, но обикновено не казват много.

Феновете обръщат внимание на всеки дейтайл във фрагмана, даже на писмото, което дадоха за части от секундата в началото.

Откриха, че е на персийски и каквото успяха, преведоха. И така,  по линията персийски- турски-английски- български Smirk ето това се получи: "Ела край реката, за да намериш брат си и майка си. Ако някой разбере за това, те ще умрат".
Значи оказва се писмото е за Арсланташ и така ще въдедат новия герой- духовния син на Хасан Сабах и роден брат на Арсланташ. Ще има агент сред нашите юнаци и сред селджуците ще проникне поредния коварен враг. Smiling Imp
Ще видим де, всичко това са фенски предположения, аз само ви ги  нося тук. Grinning

Намерих фрагмана и с английски субтитри:

https://twitter.com/AttasSamiha/status/1334751825971523584?s=20

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 16:23 от oncee

# 598
Нова порция снимки се появи.

Приятелите на Сенджер явно също са арестувани, а аз мислех, че са свидетели.

Наблюдатели на процеса.

Везирът се съветва с  Омар Хаям.

Хасан Сабах мисли разни гадости , за да гарантира екзекуцията на Сенджер. Smiling Imp

Игра на шах на повърхността, люта битка всъщност.

И нещо красиво Blush

Теркен обаче не ги изпуска от поглед.

# 599
Здравейте момичета!

Сеферие Хатун остави без думи Сенджер Grinning Изглеждаше така, сякаш бабата не е виждала от няколко години внука си и сега му се радва Joy Сигурно за пръв път виждам Сенджер, толкова смутен и без думи Joy

Ето горе долу какво му каза Sob
- Значи най- накрая ти дойде! Завърна се в родния си дом! Върна се в двореца!

Винаги съм знаела, че ще дойдеш.
Колко много приличаш на Алп Арслан..., имаш същите очи, като неговите...( тук описва очите, но не можах да разбера добре)
Дай Боже бъдещето  ти да е светло и изпълнено с победи, като неговото Sunglasses

Сега, на кого говори Сеферие предстои да разберем Smirk Може би го мисли за големия брат... Нали отдавна не го е виждала...
Гевхер беше зад нея, дали няма да вземе насериозно чутото или ще го отдаде на непостоянната памет на Сеферие напоследък...
И тя съвсем не е безопасна... Някъде четох старо интервю с нея, героинята и е описана така- " Мелик Тапар е стрелата, която се цели в престола, а Гевхер е лъкът който я насочва"

Накрая, за лека нощ получавате Сенджер:sunglasses:

Общи условия

Активация на акаунт