Отговори
# 240
абе аз като забременея няма да ги правя тия работи, тогава ще се глезя !!! Joy

# 241
Цитат
добре дошли на новото попълнение и хич да не се задържате тук
Успех на новичките.
Хубав петък на всички, днес съмного заета.
А и ... М. идва често по различен начин, не винаги трябва първия ден да падне драстично Т.

# 242
  • София
Добро утро момичета,

Ей как го обичам този петък (от понеделник само за петъка си мисля).
Stef, ама много ти е хубава картинката  Party
Аз си чакам ли, чакам, но както се казва "да знаеш да чакаш, да можеш да чакаш, да искаш да чакаш...". Отплеснах се  Sunglasses

# 243
  • Пловдив
Честит петък!!!Имам следния въпрос по принцип цикала ми е 26 дни.Този месец имах късна ову-ако си направя тест след 26-те дни ще отчете ли(ако има нещо)или трябва да чакам 14 дни след късната ову и чак тогава да се тествам.

# 244
  • Някъде там...
Здравейте и хубав петък  Hug

Меги изчакай си денят на М Wink Не рискувай да се разочароваш с отрицателен тест ако го направиш прекалено рано. При късна овулация би трябвало и цикълът ти да се удължи, нали знаеш.

Добре дошли на новичките и да не се задържате тук  Joy

# 245
Един "отвлечен" въпрос: Що МУ викате "лелка"? Grinning
На младини си спомням,че казвахме "имам гости от Червен бряг" Simple Smile А сега просто "неразположена съм".
П.С. Като е "нечакан" що не му сс казва "не чакам свекървата" Simple Smile

# 246
това за свекървата ми хареса  Joy

# 247
Един "отвлечен" въпрос: Що МУ викате "лелка"? Grinning
На младини си спомням,че казвахме "имам гости от Червен бряг" Simple Smile А сега просто "неразположена съм".
П.С. Като е "нечакан" що не му сс казва "не чакам свекървата" Simple Smile
лелеее, недей намесва и свекито. то и без това често е "на всяка манджа мерудия"
/е, напоследък мойта се е кротнала, няма да си кривя душата  Laughing/

# 248
  • Някъде там...
jjj от английски идва лелката  Joy Не знам кой го е измислил.

Аз пък си имам свеки за чудо и приказ, много е свястна жената.  Mr. Green

# 249
  • Far away from here...
jjj,тогава сайтът няма да има потребители-свекърви  Joy(то едва ли сега има такива,де... newsm78)
Ама сериозно,нали и ние един ден можем да станем такива? Sick
 Simple Smile

# 250
herelina и жабче дано вашите да заразят и другите свекърви

# 251
  • Far away from here...
Момичета,аз нали съм се размечтала вече за море и сега пък друго ми хрумна... newsm78Ние сме решили морско бебе да си правим,ама нали знаете на морето как е,вечер се ходи по механички и ресторантчета и освен,че се хапва,се и пийва...Това означава ли,че трябва през цялата почивка да съм на "сух режим",че то знам ли кога ще стане работата?Вие как мислите?

# 252
  • Варна
Здравейте и от мен Simple Smile
моите "странни симптоми" от миналата седмица се оказаха киста....Аз запърви път си имам (по-скоро за първи път ми казват, че имам) и ми се стори много страшно. "Докторката казва А-а-а тя малка 3 см" А на мен 3 см ми се струват огромни бе хора Shocked! Нормална ли е такава киста???
Не знаех, че от киста, мога да поддържам температура...
Освен това ми изписа Дуфастон. Доста попрочетох из форума - каквото са писали момичетата преди...не ми звучи обнадеждаващо - на доста момичета е повлияло недобре. По скоро се чудя има ли смисъл да го почвам, защото не ми го изписаха след някакъв тест, ами просто така, уж да ми погнело...Много се колебая...Дали шанса за забременявяне наистина се увеличава от прием на такива чудесии????

И накрая като за пък, ви поздравявам с това: (задължително със звук. ако не е удобно в офиса не пускайте Wink
http://www.sugardas.lt/~adick/golub.swf
Много усмивки от мен!

# 253
На въпроса за нощния живот и бебеправенето, Иринии би казала -` Бебетата обичат купони` Wink

# 254
Viktoria, не мисля, че трябва да стоиш на "сух режим". Просто я карай по - леко, но не бива да се прекалява, естествено.

Общи условия

Активация на акаунт