Отговори
# 255
  • Някъде там...
Вики чак толкова да се правим на светици няма нужда  Crazy. Забавлявай се на моренцето. Спокойно можеш да си пийваш вечер с мезето. Да не забравяме и колко много деца са били заченати в момент на алкохолен делириум  Crazy

Поспаланка
това твоето ми звучи като функционална киста - неспукан фоликул тоест. Пий си спокойно Дуфастона - няма да ти навреди. Всъщност Дуфастона е синтетичен прогестерон, така че не се притеснявай - ще го приемаш на таблетки, вместо да го синтезира организма ти. Фоликулът би трябвало да се спука и да изчезне. Като ти дойде М иди пак на лекар да видят дали се е спукал.

# 256
здрвейте сладурки хубави,
ей досега ви 4етох,ама много пи6ете бе.
Ама не6то не виждам напоследък Голдън4ето....дали наистина е из4езнала или аз не6то недовиждам  Rolling Eyes

Даренце как си мила?4есто си мисля за теб да знае6 и така 4акам до края на лятото да се похвали6 с тумба4е.  bouquet  bouquet

Ина4е аз съм добре.Ония ден бяхме на 4и4ко доктор и гледахме бебока......май за сега се о4ертава да е девойка  Laughing
Ама дори и да се промени първона4алната прогноза ми е все тая,важното да е живо и здраво.
Мен една мацка ме нау4и да гледам БТВ в интернет и 6то ми трябва6е да гледам Такъв е животът.....уфффффф така се напла6их,цял дн ревах и твърдо съм ре6ила да не гледам пове4е,4е само страхотии.

Ами това е от мен,много цунки по муцунки на вси4ки и успех
  bouquet  bouquet

# 257
Бимбе, много се радвам, че пишеш. Как да съм - пак съм се олелкила, но нов месец - нов късмет, въпреки, че късмета ми убягва напоследък Wink Според лунния цикъл трябва да стане бебе август месец, защото тогава ми съвпада лунния цикъл с моя в момента. Та ще ставам `лунатичка`, хи-хи. Цунки от мен и да не се разстройваш излишно, миличка. Hug

А за Голдъна, направи пак аборт, душицата, ама както казва тя ще се оправи. Много ми е тъжно за нея. Cry

# 258
Здравейте, бъдещи майчетааааа !  Hug
Относно купоните - не пречат, разбира се не трябва да се прекалява, въпреки че имам един пример за една мама, която искаше да направи аборт, но мъжа и не даваше и тя вдигаше тежко, танцуваше по масите, попйваше си и т.н. , но нищо, детето и е мой набор  Mr. Green Но не го казвам, за да  се следва примера и, ами че каквото е писано е писано  Wink Но както пенелопа е казала, като си бременна, не си болна. Като една приятелка, която като беше бременна - беше принцеса, мъжа и и свекърва и и слагаха масата, не ходеше и т.н. Уфф, отплеснах се.  Blush Всичко трябва да е в норбани граници  bowuu
Поспаланка, спокойно, аз съм имала две кисти, които съм лекувала, едната беше 22 мм., другата 25 мм, но си пих Дуфастончето и всичко се оправи.  Peace А относно шанса.... увеличава се като нямаш киста, не от тези неща, иначе до сега 3 пъти да съм забременяла, пък и повечето съфорумки.  Wink
 jjj , на английски цикъл е AUNTFlOU , извинете ме ако бъркам правописа  Blush в превод леля Фло, не знам защо, но с течение на времето остана само леля, та за това така казваме.  Peace
_MEGI_ , еееее пак си се разбърчала...  Wink Изчакай да ти закъснее няколко дена и тогава  bowuu
Добре дошли на новите и бързо да се отправяте към отчетни  Praynig
Ех, петък, как го чаках.... В много добро настроение съм, пък и времето се пооправи  
 bouquet
Бимбе, радвам се , че сте добре... Супер момиченци  Hug А пък аз как рева на Такъв е живота, мъжо излиза на вън да се раходи, че го подлудявам   Crazy

# 259
Голдън4о разбрах мили4ка каква е гадната при4ина поради която се губи6 и много мъ4но ми стана.
С теб съм да знае6,цункам те и се надявам скоро да те 4уя 4е си 6тастлива
   bouquet

# 260
  • Варна
А-а-а сега разбрах Crazy Дуфастона е за да се спука фоликула  Embarassed А, аз си помислих, че увеличава шанса щом е допълнителен прогестерон...
Благодаря ви Strachiatela и Жабче

Последна редакция: пт, 16 юни 2006, 11:52 от Поспаланка

# 261
Прогестероновите препарати като `Дуфастон` и `Утрогестан` се пият и за увеличаване шанса при имплантация. Те подпомагат образуването на жълто тяло, което по-късно представлява т. нар. плацента. Тогава се пият веднага след ову докато ти дойде, а ако не ти дойде се продължава, но по лекарса препоръка и наблюдение.

# 262
Добър ден и от мен,

Даре, можеш ли да ме светнеш за лунния цикъл и за какво съвпадение говориш или ме насочи къде да прочета.

# 263
  • Варна
Дара, значи започвам го Wink Пъпки - непъпки, действам!
От брошурата която ми дадоха нищо не разбрах. Златни сте!

# 264
Ето за Луната и цикъла

http://www.cosmitec-astrological-compatibility-advice.com/lunar- … e-order-form.html

А на тази страница ще намериш още един линк, по който сама да си смяташ
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=105037.80

Последна редакция: пт, 16 юни 2006, 12:09 от Дара

# 265
  • ГОре на черешата...
Поспаланке  -    bouquet  благодаря!Това е любимата ми руска песничка!Както бях овесила нос до земята/защото моята гадна лелка още я няма/, така пак се усмихнах!
Моля всички момичета който НЕчакат лелки да ги пращат при мен,щото аз чакааааааааам,а гадината не идва #2gunfire #2gunfire #2gunfire.....

# 266
Поспаланке  -    bouquet  благодаря!Това е любимата ми руска песничка!Както бях овесила нос до земята/защото моята гадна лелка още я няма/, така пак се усмихнах!
Моля всички момичета който НЕчакат лелки да ги пращат при мен,щото аз чакааааааааам,а гадината не идва #2gunfire #2gunfire #2gunfire.....

mari_eta-аз нечакам лелка от 11 дена не ми идва но и тестовете непоказват 2 чертички  Crazy така че тия дни ще ходя на лекар дано поне той ми каже нещо хубаво doctor и температурата ми падна доста днес но е пак в границите на 37 Ill

# 267
Леле, колко сте изписали, не мога да ви смогна CrazyГладнесс-записа ли си час за преглед.Тук важи максимата-няма лелка-има надежда....Мариетка-да ти пращам моята тогава, като искаш, но аз си я чакам официално, ъака че няма как да стане, ако искаш-да я питам за другия месец дали иска у вас да дойде. Wink

# 268
  • София
И аз не я искам лелката 9 месеца не я искам   Simple Smile

# 269
Гладнесс-записа ли си час за преглед.Тук важи максимата-няма лелка-има надежда....

ами днес ще ходя да си запиша личен лекар и ще поискам направлени да отида на преглед самоче се самнявам веднага да ми даде #2gunfire #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт