Отговори
# 45
  • София
Добро утро и от мен.
Колкото до концерта на Депеш - чакам с нетърпение. Не че не ги гледах във Виена вече веднъж ама друго си е тук - пък и ще бъда с половинката, със сестра ми и всички, на които държа и ще има на кого да крещя с пълна сила "I finally found that I belong here".
Решила съм, че ако не ми дойде до 21 - тогава ще си направя теста  Sunglasses. Ама съм хахава. Все пак Нова Генерация и Депеш заедно - това си е сбъдната мечта (сигурно и Митко Воев ще ни гледа "издигнат високо над църквите".
Отплеснах се  Heart Eyes

# 46
  • Far away from here...
Добро утро и от мен!
Тъкмо прибрахме зимните дрехи и май отново ще трябва да ги вадим...Тук е толкова студено,мрачно и дъждовно Cry
Напук на това,обаче,ви желая усмихнат и ползотворен ден, нека си създадем слънчево настроение и емоциите да са все положителни Grinning

# 47
Добро утро  и от мен, момичета!
Да кажа и аз, че стискам палци на неЧакащите, че вчера нещо не бях на кеф и съм пропуснала!
И при нас валя снощи, ама така като гледам май днес ще е добре!
Даре, не мога да кажа колко дни ми е цикъла, всеки път е различен, но не по-малко от 40-45 дни  Sad

# 48
Здравейте,
Силве, кой те е излъгал миличка че е лесно..? При някой хора нещата стават от първия път при други не.. така че спокич ще се пребориш.. търпение му е майкат. стискам ти палци  Hug
На мен фертилити ми отчете овулация този месец, сега си броя дните от лутереалната фаза.. Не очаквам две черти но съм доволна от положителния развой на нещата - най-после  Grinning

# 49
  • ГОре на черешата...
Добро утро и от мен wavey!
При нас снощи се изсипа порой с градушка и сега пак вали.Толкова работа имам вкъщи,а така ми се спи,че май ще я поотложа...Напук на фаталната дата ви желая и ову-та,и EFP !

# 50
  • Пловдив
Добро утро!
Силвър Hug
тука времето е  едно мрачно и се кани да вали.То май и настроението ми е такова.Хайде някой нема ли да се похвали с две черти-трябва да се открива февруарска тема в отчетни:)

# 51
Ангелче, много се радвам за теб!  newsm44
При твоята докторка какво стана, все пак пи ли някакви хапчета или не си?

# 52
  • Бургас
опа и при нас заваля,и е едно такова гадно мрачно уф Sad.остават ми два дни до заветния 15 и после пак едно тюхкане,ще го бъде или не този месец,направо съм като в омъгьосън кръг от цикъл до цикъл,предполагам,че и с вас е така нищо не е в състояние да ме разсее от мисълта за евентуален +тест около датата на цикъла.

# 53
Силвърче в такъв случай ти предстои ову днес и утре до някакъв час/според графиката/. Действайте тази вечер и утре вечер и не ми говори за липса на ову, не си го внушавайте, моля ви. Hug

# 54
аз съм от скоро тук, но искам да пожелая на всички МНОГО, МНОГО, МНОГО КЪСМЕТ!!! Praynig
защото чак сега разбирам какво е да чакаш и да се надяваш!
ние от скоро опитваме, а аз вече съм обсебена от мисълта - само това ми е в главата, а търпение нямам никакво, ако скоро не стане ще психясам! Sick

# 55
ttt06, бъди подготвена, за това, че не става винаги лесно и внимателно с нервите. Wink

# 56
Даре, слушам и изпълнявам!
Даже вече звъннах на мъжо да се готви довечера  hahaha Joy hahaha

# 57
  • Willebroek, Belgium
здравейте девойки Hugкаквио са тези дъждове при вас #Crazyще се наводните бе хора.сега да не вземете да зака4ате по локвите,4е ще са бая мръсни4ки Laughingпри нас времето е хубаво ама като ме е загонил един мързел 4е нищо не ми се прави. Crazy
Даре ти как си мила Hugмаи малко остана при теб и ще си от 4акащите виждам.ха дано 4е е време ве4е някоя по стари4ка съфорумка да отвори темата за февруари Praynig
стискам палци и на вси4ки други не4акащи и се моля за вас.
а аз ще се навътрам тука около вас 4е да ви пускам по няколко бременни вирус4ета Mr. Greenняма да се отървете  Joy   докато не дойдете вси4ки в от4етни няма да ви оставя  bouquet

# 58
Добито много хубаво ми звучиш, спокойна и щастлива. Аз не се надявам отдавна, защото си е Божа работа. Laughing
Но това не ми пречи да беснея като ми дойде. Close

# 59
благодаря Дара, обаче с нервите не знам как ще се справя - дните ми се струват толкова дълги, а до края на месеца има толкова много време, а ако тогава ми дойде сама си съчувствам какво ще изживея!

Общи условия

Активация на акаунт