Отговори
# 60
успе6на седми4ка и от мен сладуранки,
дано скоро двете 4ерти4ки да изненадат всяка от вас.Много се моля и се надявам за това.
Дано лятото да се окаже много бебеносен сезон.
Целувки на вси4ки и о6те веднъж успех от сърце ви желая.
   bouquet  bouquet

# 61
  • Willebroek, Belgium
Даре 4е съм щастлива,щастлива съм ама спокойна не съм.и не мисля 4е до януари ще бъда #Cussing outвсеки ден се страхувам да  не се слу4и нещо лошо и с мен както с ве4е няколко моми4ета от нащата теми4ка в от4етни.толкова много съжалявам като про4ета 4е някое моми4е е загубило беб4ето си Cryнемога да се успокоя и тва си е.мъжа ми казва 4е ве4е ще ме #2gunfireако продължавам така да си вредя психи4ески.както и да е.дано скоро да ми мине и да се взема в ръце защото така въобще не се харесвам  bouquet

# 62
Дано не ти дойде, но ако не стане бързо ще ревеш в началото, ще се тръшкаш и ще свикнеш. От сега се подготви да си спокойна, но бъди сигурна, че няма да го постигнеш бързо, спокойствието, не бебето.  Hug
И Доби мъжа ти с раво иска да те  #2gunfire, няма да мислиш глупости.
Бимбе, много, много се радвам, че се обади. Специални целувки за теб. Laughing

# 63
Здравейте приятелчета.
Включвам се, за да ви пожелая от цялото си сърце седмица "по вода"!!! Flutter
Аз днес дадох кръв за поредното изследване за антитела...  Praynig Praynig Praynig Казаха ми, че ако имам пак такива контракции като преди да отивам тутакси в болницата, а да не се ослушва и да чакам да минат... някога сами... Wink Другата новост при мен е, че от вчера съм в ремот. Изкъртихме един "зидан долап" в кухнята и ми е много странно как от там ситната бяла прах стигна чааак в другия край на апартамента newsm78 Не понасям мръсотия и неразбория. Но се надявам, че до утре всичко ще е тип-топ, защото в четвъртък идват да ми монтират новата кухня bowuu Взела съм си няколко нови много хубави електроуреда  за вграждане и си мисля, че ще стане сладурско.
Нещо работата ми не върви... разсеяна и непродуктивна съм станала. Sad

# 64
Иринии, дано не се повтаря това с контракциите.
Лек ремонт ти пожелавам, не се претоварвай много, знам че не е приятно да има мръсотия вкъщи, ама като си помислиш после какво ще бъде Flutter

# 65
Здравейте всички,

Успех на чакащите тази седмица!!!
Да си кажа и аз...малко ми е нервно, чакам днес и утре, най-кусно до 15.06...надявам се. На 22.06 имам рожден ден, дано получа най-страхотня подарък!!!!Уж не се навивам сама, а май съм готова навита и когато М дойде /дано не дойде Praynig/ ...............но нека сме позитивни!!!!!!
Успех още един път на всички чакащи

# 66
Здравейте сладурки  Hug Hug Hug
Аз и мъжо започнахме усърдно да се трудим за бебо luvbed
Има време ще се опитам да гледам само позитивно и весело въпреки лошото време."НЯМА НИЩО ПО ХУБАВО ОТ ЛОШОТО ВРЕМЕ" smile3521
Повече хубави емоции на всички да забравим за грижите и да се стремим към осъществяване на мечтите си а щом сме тук то се знае какви са нали Wink
Добито и Бимбе само без притеснения Naughty само спокойно и весел че бебчо всичко осеща нали.
На всички по една голяма усмивка и повече късме.  bouquet

# 67
  • Чехия
Здравейте момичета, изпращам Ви много  smile3531 слънчица и розово небе, тук най-накрая дойде лятото............и като,че малко ми попрочисти мислите ,че само се тревожа за темперетури тем подобни и като накрая дойде Гостенката и бях като гръмната.......... Weary ...........
Още днеска ходих на  smile3543 Г-колог и уж всичко е наред дори с цикъл 38 дни.........само  ме притесни  newsm12 ,че на иска да ми прави никакви кръвни изследвания пред т.н. планувана бременност....ама май тука си е така, чакат първо да стана чудото fertilization и после всичко...........Ама като той неще сама ще взема да си ги пусна и готово  Rolling Eyes ни лук яла ни мирисала.........
още го питам докторе,ама какво Фолиевата киселина ,а той нищо...........,,Да съм била хапвала повече зеленчуци, че аз съм почти вегерарянка какво повече иска,, останах малко обезсърчена  smile3527...............
Утре ще сме със съпруга в Прага и като се върна ще ви пусна снимки, и да си направим заедно една поне виртуална разходка ...............
Диме, много се надявам да няма вече М а само EFP................. babydust7 и хоп да ни се похвалиш ...............

Последна редакция: вт, 13 юни 2006, 19:18 от ivalex

# 68
  • София
А тук още го нямааа Sad Мрачно и сиво е, и дъждовно...
Ей, бремелинките, радвам се, че се включихте.
Иринии, пази се, моля те! А ремонтът го остави на мъжа ти. Ти си имаш достатъчно работа - да износиш здраво бебче Wink

# 69
  • Някъде там...
И на мен ми втръсна от лошото време  #2gunfire Откакто съм дошла в София все ми е студено и лято все няма. Затова отивам при мама за уикенда - на топличко  Mr. Green

Момичета въпросче: има ли някой, който да си усеща овулацията само в единия яйчник? Досега колкото пъти съм усетила пукането на фоликул, все е било в левия яйчник... Десният що си прави пас  newsm78

# 70
Здрасти  и упех на всички с двете чертички.искам да ви попитам нещо понеже сте по опитни от мен. закаснява ми с 9 дена преди три дена си правих тест и ми показа една чертичка дали е възможно все пак да съм бременна реших да изчакам още някои ден преди да си купя друг тест.на вас случвало ли ви се е да ви закаснее толкова време попринцип цикъла ми е редовен Thinking

# 71
  • Някъде там...
Здравей gladness и добре дошла в отбора Wink
Възможно е да си бременна въпреки отрицателния тест. Правилно си решила да изчакаш още няколко дни и тогава да направиш пак тест. Прави го с първата сутрешна урина - там концентрацията на хормона е най-голяма. Ако пак е отрицателен, а М не идва може да идеш на лекар. Стискам ти палци!

# 72
Жабе, аз винаги само в единия я усещам Rolling Eyes

# 73
  • Някъде там...
А, добре значи не съм сама  Blush Защото си имах фоликулчета за пукане и в десния и в левия яйчник, а усетих само това в левия...

# 74
  • София
Жабче, може да не си прави пас, а да се пукат по-лесно фоликулите отдясно и затова да не ги усещаш. Ама знам ли Rolling Eyes Това си е мое предположение.

Общи условия

Активация на акаунт