Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните емоции и настроения, които се изразяват в публикациите?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са основните емоции и настроения, които се изразяват в публикациите?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
-
Какви съвети и подкрепа могат да бъдат намерени във форума?
-
Как мога да преодолея страха и безпокойството за бъдещето и загубата на бебе?
всеки ден се страхувам да не се слу4и нещо лошо и с мен както с ве4е няколко моми4ета от нащата теми4ка в от4етни.толкова много съжалявам като про4ета 4е някое моми4е е загубило беб4ето си
немога да се успокоя и тва си е.мъжа ми казва 4е ве4е ще ме
ако продължавам така да си вредя психи4ески.както и да е.дано скоро да ми мине и да се взема в ръце защото така въобще не се харесвам 

Другата новост при мен е, че от вчера съм в ремот. Изкъртихме един "зидан долап" в кухнята и ми е много странно как от там ситната бяла прах стигна чааак в другия край на апартамента
Не понасям мръсотия и неразбория. Но се надявам, че до утре всичко ще е тип-топ, защото в четвъртък идват да ми монтират новата кухня
Взела съм си няколко нови много хубави електроуреда за вграждане и си мисля, че ще стане сладурско.

само спокойно и весел че бебчо всичко осеща нали.
слънчица и розово небе, тук най-накрая дойде лятото............и като,че малко ми попрочисти мислите ,че само се тревожа за темперетури тем подобни и като накрая дойде Гостенката и бях като гръмната..........
...........
Г-колог и уж всичко е наред дори с цикъл 38 дни.........само ме притесни
,че на иска да ми прави никакви кръвни изследвания пред т.н. планувана бременност....ама май тука си е така, чакат първо да стана чудото
и после всичко...........Ама като той неще сама ще взема да си ги пусна и готово
ни лук яла ни мирисала.........
...............
.................
и хоп да ни се похвалиш ...............
Защото си имах фоликулчета за пукане и в десния и в левия яйчник, а усетих само това в левия...