Отговори
# 75
Здравей gladness и добре дошла в отбора Wink
Възможно е да си бременна въпреки отрицателния тест. Правилно си решила да изчакаш още няколко дни и тогава да направиш пак тест. Прави го с първата сутрешна урина - там концентрацията на хормона е най-голяма. Ако пак е отрицателен, а М не идва може да идеш на лекар. Стискам ти палци!

благодаря че ми одговори. преди няколко дена ми се гадише и ми се вие свят когато стана и ме болеше ниско долу леко но не точно както преди да ми дойде. ако съм бременна ще е станало случайно но въпреки това ще съм щастлива да си имам бебче даже много се надявам да е така стискам палци на всички желаещи жени да станат мами възможно най скоро   bouquet EFP

# 76
Момичета, вижте какво ми подари моето мъжленце - бременно слонче!http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=799569Не знам дали съм споменавала някъде, че колекционирам слончета... newsm78..., но такова нямах и много ми хареса! Направено е от мрамор. Много ме развълнува! Ей така - без повод! Днес беше на някакъв семинар в Плевен и го видял, помислил си, че ще ми достави радост! Още  Two Hearts грея от вълнение! Може да ми донесе щастие!
Подарявам го на всички ви! Hug

# 77
Много оригинално като идея и прекрасен жест от страна на мъжа ти Simple Smile
Много е красиво това слонче...

# 78
Много е сладурско.Казват,че слончето е символ на късмета и приятелството,дано донесе късмет на всички ни  bouquet

# 79
Здравейтееее.
Жабче, събуди сееее, хи-хи, как така искаш да овулираш и от ляво и от дясно. Много си `алчна` бе душа Mr. Green

# 80
dididi   много готино слонче браво на твоя мъж за оргиналния подарък и благодаря ти че го споделяш с нас.  bouquet
gladness дано да е това което искаш мила случайно или не успех и късмет.

Успех на всички днес аз съм втора смяна на работа и в детската градина ще ни гостува куклен театър как ще ги усмирявам малките зверчета да стоят един час без да говорят незнам.

# 81
Добро утро момичета,
за съжаление трябва да отложа малко бебеправеното поне за този месец, защото си правих профилактичен преглед там с цито, микробиология, та цитото ми е супер РАР I, ама на микрото се изолираха някакви бактерийки и сега 10 дни лечение с някакви медикаменти и док каза да преустановиме бебеправенето, докато се лекувам ама точно тогава ми е овулацията така, че пропускаме възможността този месец Sad
Дай Боже от другия нещата да се наредят Praynig
Иначе ми изписаха Гиналгин на вагинални таблети и Арилин, обаче тоя арилин немога да го намеря нямало внос някой да знае някакъв еквивалент на това лекарство? newsm78 В една аптека ми казаха, че българския трихомонацит било със същото действие, пък в друга, че не е съвсем така уф незнам вече, ако някой знае нещо моля да сподели Hug
Приятен ден от мен  bouquet

# 82
  • София
Dididi, много е хубаво слончето! Дано ти донесе късмет!
LiletoYa , добре, че сега са ги открили тия бактерии, че по време на бременност трудно се лекуват като се има предвид, че трябва да се пазиш и да не пиеш лекарства. За съжаление не мога да ти помогна с аналог на лекарството, но по аптеките знаят.
Аз пък днес чувствам невероятен прилив на енергия Grinning Толкова ми е хубаво, че ми се играе гимнастика, правят ми се коремни преси, но Стаменов не е на работа цяла седмица и няма как да го питам дали може Rolling Eyes Вие как мислите? Може ли 12 дни след операцията да играя гимнастика и да правя коремни преси newsm78

# 83
Леичка, стига си щуряла, как ще правиш коремни преси. Laughing
Изчакай малко, а иначе направо ти завиждам за доброто настроение. Hug

# 84
Здравейте на всички!
Диди, слончето е много сладурско!
Лилето, дано бързо да се оправиш! Не знам за това лекарство, което са ти изписали. Защо не попиташ лекаря си какъв заместител да си вземеш?
Леа, аз съм отскоро тук и незнам каква операция са ти правили, но ако не е лапароскопия, мисля че не бива да се натоварваш много. Отложи малко коремните преси.
Успешен ден на всички!

# 85
  • София
Сафо, точно лапароскопия ми правиха и защото тя се води от "леките" операции се изкушавам да направя 50-ина коремни преси, не повече. Че напоследък се улавям, че все за моренцето си мисля и искам да ми е идеално плоско коремчето Wink А и тая енергия дето я имам, не ми се иска да я хвърлям само в домакинска работа.

# 86
  • София
Привет девойки,

Минавам да кажа едно дюбрютрю. Диди, слончето е много мил подарък.
LiletoYa, имам един приятел, който работи във фармацевтична фирма и веднага ще го питам - той трябва да знае  Sunglasses

# 87
Тя лапароскопията наистина се води лека операция, но все пак си е операция. Не натоварвай коремните мускули все още. Ако толкова ти се прави гимнастика, направи малко раздвижване без сериозни упражнения (най-добре си пусни нещо ритмично и потанцувай - хем ще си вдигнеш още настроението, хем ще изразходваш енергия Grinning).

# 88
Ей, Леичке, какви са тези изблици, я потрай за всеки случай още малко с упражненията  Peace Завиждам ти на ентусиазма за опражнения. Мен такъв мързел ме е хванал вече втора седмица  Blush нямам желание за нищо Tired Пък от миналата година съм качила 5 кила и се чудя как да ги сваля, а толкова обичам да си похапвам....  Blush Направо съм си лакома....  Crazy
LiletoYa , съжалявам че трябва да отложите, но наистина е по-добре, че сега са ти я открили тази бактерия. Пожелавам ти веднага след нея да се похвалиш с две чертички   bouquet
dididi, много мил жест и много сладко слонче. Моето мъжле до сега никога не ми е правил подарък изненада, нещо не е по тази част, което ме натъжава понякога.  Sad Браво на мъжа ти  Peace
gladness, айде дано направо в отчетни да се преселиш  Praynig
helenapeeva, ще се справиш с малките зверчета, споко, вярвам в теб
 Peace

# 89
момичета, как я усещате овулацията? аз нито по ЦС, нито по болки или нещо друго усещам. тоя месец съм се заредила с тестове, но не ми се искаше да почвам с тестове, температури и прочее.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт