Отговори
# 90
Леа, изчакай малко поне де......
Добро утро и от мен, бях се позагубила малко, но това е, защото за пореден път бях хвърлена в размисъл-моята овулация отново закъсня с около седмица?На какво може да се дължи това?температури вече не меря, но направих тест този път, усетих си по правилата всичко-болка, ЦС си имах в изобилие.Та така...само времето ли е виновно за тези катаклизми или нещо в тялото ми се променя?Ей в такава чуденка съм.Иначе си чакам цикъл сега след ову-то, защото не беше оползотворена.Поне знам,че имам овулация и макар мъжа ми сега да е много уморен и да не става често секса.Сега ще се опитаме малко почивка да направим и когато се почувстваме пак готови- с нови сили .
На всички Нечакащи и бебеправещи стискам палци усърдно!  bouquet

# 91
  • Някъде там...
Дара ми на, иска ми се и от двете страни да овулирам  Embarassed Даже 3 фоликула си бях произвела - 2 отдясно и 1 отляво, ама единият отдясно си остана 18 мм. Биха ми Прегнил, за да се спукат и затова си мислех, че пък може и двата да се спукат. Ние кексихме, ама шансовете са нюню след лошите резултати на посткоиталния тест. Та не се и надявам де, вчера даже се запасих с 2 пакета превръзки.  Crossing Arms Чудех се просто защо усещам овуто само когато е в ляв яйчник...

Херелина ами аз обикновено по ЦС усещам че наближава, а самото пукане е болезнено само в ляв яйчник - нещо като болезнени спазми, около 3-4-5 на брой в рамките на 5-10 мин. После усещам нещо като топлина и яйчникът ме наболява около час-два.

Леа и аз мисля, че трябва да изчакаш малко с упражненията.
Диди страхотен подарък, браво на мъжа ти!

# 92
  • София
Страчи, ами не знам откъде е енергията, но може би като гледам мачовете и на мен ми се рита Wink но реших да мина с по-леката артилерия - гимнастиката. Е, ще ви послушам и някак ще се удържа само с танци.
А засега ви предавам от енергията си Hug
Пенелопа, аз като овулирам отдясно, овулацията ми е п-късно. Да не би и при теб да е така?

# 93
Цитат
Пенелопа, аз като овулирам отдясно, овулацията ми е п-късно. Да не би и при теб да е така?

И аз и аз. Даже от едната страна ми е по-лека, т.е усещам я трудно.

# 94
Леа, за първи път имам два поредни месеца закъснение.Миналият месец-незнам от коя страна овулирах, болката беше цялостна, не съсредоточена от някоя страна.Този месец обаче-категорично в дясно, да.Миналият цикъл обаче имах и по-дълга ЛФ-17-18 дена и един положителен тест, макар и блед и за кратко/ само един ден беше положителен, на следващия си беше отрицателен пак/, та цикъла ми беше 38 дена/ при нормален за мен редовен на 28-29 дена/.Този го определям на 35-36 дена...пак е в рамките на нормалното, ми се струва, или?

# 95
Пенелопа, нормалното за всеки организъм е относително. щом има ову си е нормално.
Леа, сетих се, че като ми правиха операция на апендикса много бързо започнах с натоварванията и това попречи на бързото възтановяване.

# 96
Даре, мен това ме обнадеждава, че си имам овулация.Че с това мерене се бях побъркала.Реших да спра и евентуално на тестове да мина,,,чакам само мъж ми да се поотърси от работа и да спред а ми заспива в 8 вечерта... Wink

# 97
 newsm44 newsm44  EFP. Тази седмица и аз ще се разпиша. Сутринта си направих тест и беше положителен. Смях се, плаках едно ми е такова хем много хубаво, хем притеснено. Тия хормони съвсем ще ме довършат. Стискам палци на всички   bouquet.

# 98
Добро утро, момичета! Как е при вас времето? Много е гадничко тука, облачно и студено. Но пък имам възможност да си понося малко новата блузка, понеже е с дълъг ръкав. Купих си я на разпродажба на уж зимни днехи. То като гледам студеното време май са поизбързали с разпродажбата.  Laughing Laughing Laughing Опитвам се да си вдигам малко настроението, защото тъкмо се зарадвах на понижението на температурата ми и си мислех - "Ето я, овулациятя!!!", а покачване не последвааааа.... Weary Пак май ще шашкам доктора... Ще взема за другия месец да се подготвя със тестове, поне ще е по-прецизно. Много ми е трудничко с паричките. no Но ще трябва...
А относно танците аз ги използвам и за повдигане на настроението! Сега като попрочета малко из форума и започвам! Хайде, каква музика искате!
Браво Stich!!!  newsm51 Много лека и безпроблемна бременност ти желая!!! Да не забравиш да си повлечеш краката! И двата, и двата!!!

# 99
  • София
Добре, Даре, ще бъда послушна Blush Пък и морето за мен е далече - чак 4 август!
Пенелопа, нищо, че ти е по-дълъг цикъла. Важното е да си имаш овулация и достатъчно дълга лутеална фаза. Скъсяването на цикъла е по-тревожно.
Stich , честито! Лека бременност ти желая! А съобщи ли вече на бъдещия татко?

# 100
Честито Stich. Лека и безпроблемна и цялото щастие на света. Hug

# 101
Здравейте, момичета!
Аз днес се успах, ама защото снощи много усърдно се придържах към препоръката на Дарето  Embarassed
Stich честити две черти, хайде да повлечеш крак и за другите неЧакащи  smile3521
Safo при теб какво стана ходи ли на лекар?
Леичка, май е много рано още за такива натоварвания, веднага след операцията, по-добре се задоволи само с танци  Wink
По въпроса за овуто, аз нищо не мога да кажа, защото само от миналия месец се вглеждам така задълбочено, но пък нямах овулация. Мога да кажа, че симптома при мен, който се проявявал преди около овулацията е, че болят гърдите адски и са много напрегнати, който между другото го имам и сега, че и яйчниците ме болят в момента и кръста  Thinking
Така ми се ще да е овулация, ама ще видим  newsm17

# 102
Силвърче, почти съм сигурна, че е ову, но утре пак ще видим графиката, за да съм сигурна на 100 процента.

# 103
Благодаря за чудесните пожелания.   bouquet На татето съобщих, днес има рожден ден. Подарък му направих.
А на всички Вас, успех не губете надежда. Стискам Ви палци и дано съвсем скоро аз да Ви поздравявам.

# 104
Добро утро, момичета!

Ура имаме си положителен тест в форума. Честито Stich. Лека бременност и Здраво бебче след 9 месеца. Хайде да повлечеш крак и до месец тоЗи форум да е опустял!  Wink Flutter Peace

Като сте се раЗговорили За овулации, аЗ да си кажа че сьм от теЗи които не усещат нищо... миналия месец много се 'вЗирах' в тялото си да я усета и се подлагах... мислех си че я 'усещам' на 13 ден а то се окаЗа че сьм овулирала около 19ти....  #Crazy така че няма да се опитвам повече, меря си температурата, по-скоро За статистика и да Знам какво става с тялото ми, а ову-то да Заповяда когато реши.... относно удьлжение в цикьла, аЗ сьщо май сьм такав случай... до миналия месец ми идваше все на 25-26 дена, но миналия дойде на 32ри ден, а като гледам и тоЗи може би ще е пак кьсна овулацията... явно е от климата.  newsm78

Хайде момичета, приятна ми е компанията ви много, но марш от тоЗи форум, бьрЗо в отчетни... нали, помните един месец ви давам!!!  Wink  Laughing Mr. Green
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт