Пазаруване от H&M (24) ➤ Октомври 2018

• 74 477
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 1 080
Да, но вече не го виждам.

# 1 081
  • In transit
Да, но вече не го виждам.
На първа страница вляво къде го пише, няма дата. Но ако отвориш "намаления" и някоя от подсекциите- жени, мъже... Излиза с крайната дата на голям банер. https://www2.hm.com/bg_bg/sale/shopbyproductladies/view-all.html

# 1 082
Да, до 7ми ноември е.

Какво ще кажете за този пуловер https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0578382006.html , дали ще е много къс?  newsm78

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 09:55 от zveti81

# 1 083
Като го гледам, ще е трудно да скрие сЮтЮена. Зависи и колко си висока, де Mr. Green

# 1 084
Съдейки по дължината на ръкавите спрямо дължината на самия пуловер, на мен ми изглежда малко къс. Няма мерки в индийския, а в английския сайт има малко коментари. Най-сигурно е да се обадиш да питаш за дължината.

# 1 085
За щерката, най-добре да не рискувам.
Аз съм едричка, в детската номерация не мога да се класирам.  Mr. Green

Набелязах и други неща, но Изделието не може да бъде добавено.....  #Cussing out

# 1 086
Да, типично за тях сутрин. Появяват се изчерпани артикули, без да могат да се добавят, дразнещо е, ама като им е бъгав сайта/приложението

# 1 087
  • Русе
Здравейте,
искам да ви задам един бърз въпрос. Моля не се смейте.
Поръчах си с кода за БД едни дънки, които отдавна дебна, но не искат и не искат да ги намалят. И, о! чудо, кодът се хвана и имам БД. Даже получих вчера съобщение, че са изпратени дънките. Обаче нито дума как и кога ще пристигнат. От Русе съм, ако има значение.
Някакви жокери?

# 1 088
След 1-2 дена.
Толкова ли ти са спешни?

# 1 089
  • Русе
Ни най-малко не са ми спешни. Въпросът е, че са с наложен платеж. И трябва да знам дали да оставя вкъщи пари или аз ще вземам дънките от куриер и трябва парите да са у мен.

# 1 090
Нали си дала адрес...там ще дойде куриера.

# 1 091
Ни най-малко не са ми спешни. Въпросът е, че са с наложен платеж. И трябва да знам дали да оставя вкъщи пари или аз ще вземам дънките от куриер и трябва парите да са у мен.

Куриерът ги носи на адрес. Ако те няма в момента, когато ти звънне, може да го помолиш да ги остави в удобен за теб офис.

# 1 092
Набързо прегледах намаленията- пак са "окачили" всички изчерпани стоки като налични. Бъг, бъг, колко да е бъг? Не са ли изтрити от сайта завинаги?! Създава се илюзорно усещане за много намалени стоки. Ill

# 1 093
И аз това подозирам, пълнят сайта, чак пък толкова да не могат да оправят бъговете, колко се писа за това, и отзив за това съм им писала.
Дойде потничето за 5 лв, за тая цена си е повече от супер 👌🏻, взех S, между S и М съм, а като гледам и в XS мога да се побера, ако искам да е по-малко свободен.

# 1 094
Тея ме утрепаха направо Open Mouth  Сутринта пуснах чорапите и вече изпратени ... Astonished

Общи условия

Активация на акаунт