Пазаруване от H&M (24) ➤ Октомври 2018

• 74 412
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 90
Този панталон много ли е бляскав?!
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0541867001.html

# 91
Знаете ли дали има някакво намаление в магазините? По-конкретно за детските неща.

# 92
Чакам и аз чорапите, само не знам как ще ги комплектовам  след прането  Mr. Green
Всичките ще сме с еднакви чорапи.  Mr. Green

# 93
  • Пловдив
Мария,а гуменките ?

# 94
Видях си и аз чорапите....умалени са.
Поръчах умишлено едни 37/39 с надеждата да станат за детето, въпреки че то носи обувки 34 номер. От подобни чорапи обаче 34/36 му теснеят и отказва да ги обува. Та така като гледам тези 37/39 ще му станат съвсем спокойно...

40/42 ми се виждат малки за мъжки крак. ММ носи малък номер обаче - около 41, та тая надежда че може да му станат, без да се впъват и стягат, защото след тесен чепик, тесният чорап ми води класацията по отвратно нещо, на детето също явно Laughing

# 95
Поръчах умишлено едни 37/39 с надеждата да станат за детето, въпреки че то носи обувки 34 номер. От подобни чорапи обаче 34/36 му теснеят и отказва да ги обува. Та така като гледам тези 37/39 ще му станат съвсем спокойно...

40/42 ми се виждат малки за мъжки крак. ММ носи малък номер обаче - около 41, та тая надежда че може да му станат, без да се впъват и стягат, защото след тесен чепик, тесният чорап ми води класацията по отвратно нещо, на детето също явно Laughing

Аз нося 38 и са ми екстра 37/39. Майка ми носи 35 и са големи, може би е до "партида".

# 96
  • Бургас
Гуменките са греда. Леко са му големи на дължина и казва, че му стягат малко отстрани.
Въпреки това днес ги взе за училище, ще опита да играе с тях в салона, може да се отпуснат малко. Много си ги хареса иначе, защото са без връзки. Simple Smile

# 97
Не е до партида, до дете /моето/ е...хаха. Знам си стоката аз. нали ви казвам, имам ХМ ски чорапи 34/36 - еми свиха се, едни впънати, детето отказва да ги обува, като ги обуе-впънати, изнервям се само докато го гледам. Но той си е така - първо с голям табан, второ не обича нищоь ама нищо да му опира. Ако знаете вчера с какви боти 36 номер излизахме до доктора в дъжда, ей....големи ви казвам, ама върви, не се спъна нито един път...

Ще видя довечера баща му ... ще има ли претенции, ще мушне ли копитото вътре....Simple Smile

# 98
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0605053002.html
Това е много широко и с дълги ръкави. Поръчах номер надолу и пак са ми дълги ръкавите. Самото нещо е късо. Сигурно при пране ще се посвие. Трикото е плътно.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0567993040.html
Стои като на модела - широчка и дълга. Стандартния ми размер поръчах. (доволна)

# 99
Има ли още код с отстъпка с нов акаунт - както лятото?
Нямам възможност да чета назад..

# 100
Здравейте!
Получих преди малко тези водоустойчиви кецове за детето, доволна съм:
Ще ги мери довечера, но наложих маратонките и са еднакви подметките, не очаквам изненади. Получих и детски боксерки за момче, там ще видим как са след пробата. Не мога нещо да ги преценя. Но също са хубави.

# 101
  • Mostly in my mind
Има ли още код с отстъпка с нов акаунт - както лятото?
Нямам възможност да чета назад..
Като не четете назад, вижте в сайта. Дават отстъпка, пише си. Wink

# 102
Здравейте! В HM - Варна останали ли са някакви бански или вече са прибрани?
Харесах си една горница online, но се чудя между 75В и 80В. По принцип нося сутиени 80В, но имам един техен бански и сега видях, че горницата е 75В. Та се чудя, защото не обичам да ми е стегнато, ама и да не се изхлузи във водата Flushed

# 103
  • Карлово
Ох добре, че теснеят, че ги бях взела за момче с 36 номер и тъкмо се отказвах да му ги дам.

# 104
Динката чудна,като взема моето палаво козленце от училище ще я пробва,но мисля,че за морето ще супер!
Чорапите и те са много хубави и свежи с тия различни цветове.
Панталона от кадифе син на розови пеперудки и той много хубав!Успешни поръчки!

Общи условия

Активация на акаунт