Пазаруване от H&M (24) ➤ Октомври 2018

• 74 403
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 1 170
Помня, помня, носите ли ги? Тогава не успях да намажа, два дни не бях влизала в темата и хоп се бяхте обзавели повечето.  Mr. Green Затова сега не пропускам.  Laughing

# 1 171
  • Popovo
Цитат на: La_Valletta link=topic=1065759.msg37601668#msg37601668 date=15@ 40814159
Питах в руски HM  за странните размери на тази кръгла покривка (32*45 ?) https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0612391002.html. Отговориха, че в сайта има грешка, наистина е кръгла 150 см. Поръчах си една, да видим дали няма да дойде с размер на носната кърпичка ))).
И аз пуснах една.Която я получи първа, ще дава отчет.😀

# 1 172
  • Пловдив
Да, историята помни и палта за десетина лЪва....мдааа....
м дааа...и едни черни велурени боти пак за десятка  Laughing още си ги нося.

# 1 173
  • have faith and be patient ..
А със тези палта никой не се показа 😊

# 1 174
Струва ми се, че някой май беше качвал снимка на палто на закачалка. Тогава чак не вярвах, че може да има такова нещо, ама хората наистина взели. Е аз поне се уредих с потници за 5 лв, като се замисля някои са успели за 2 потника цяло палто да нацелят 😂.
 Гледам сега, че пак се появява в списъка клина за 0.99 лв, ама не може да се добавя, за какво го слагат тогава 🤔

# 1 175
Аз не поръчах палто, защото не харесвам този тип палта, ама те са модни и тази година, който има- да го вади и носи със здраве Simple Smile

# 1 176
Извинете за въпроса, но много отдавна не съм връщала и забравих как стояха нещата.
Получих мейл, че сумата ще ми бъде възстановена. От датата на този мейл ли броя 14 дена или от датата на изпращане от мен ?

# 1 177
Да, историята помни и палта за десетина лЪва....мдааа....
м дааа...и едни черни велурени боти пак за десятка  Laughing още си ги нося.

И аз, и аз. Simple Smile
Двете с дъщеря ми се обзаведохме тогава. Heart Eyes
Имам и едни от 15, даже не съм ги обувала още.  Crazy

Мистик, ами то не е много за радост, че станали бързи с плащането. Можеше да спестиш доставката. Но наистина бързо действат. Аз затова вече гледам да не връщам, доколкото мога. Mr. Green

Извинете за въпроса, но много отдавна не съм връщала и забравих как стояха нещата.
Получих мейл, че сумата ще ми бъде възстановена. От датата на този мейл ли броя 14 дена или от датата на изпращане от мен ?

Щом имаш мейл, ще чакаш пари. С удържана такса.
Дните се броят от връщането в офиса на Еконт.

# 1 178
Аз не поръчах палто, защото не харесвам този тип палта, ама те са модни и тази година, който има- да го вади и носи със здраве Simple Smile

Аз не взех, защото ми се стори скъпо ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 179

Мистик, ами то не е много за радост, че станали бързи с плащането. Можеше да спестиш доставката. Но наистина бързо действат. Аз затова вече гледам да не връщам, доколкото мога. Mr. Green

Щом имаш мейл, ще чакаш пари. С удържана такса.
Дните се броят от връщането в офиса на Еконт.
Ако връщането е заради дефект , не би трябвало да удържат такса.
Значи скоро да чакам и аз включване (с удържаната такса, но това си го очаквам), че върнах едната цигара, която ми беше доста по-голяма.

# 1 180
Ако е с дефект, да.
Иначе си удържат таксата.

# 1 181
Днес съм с тази блуза и си я харесвам много https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0670634001.html
В магазина си е на редовна цена
Имам и дрги с бродерия, много...обожавам бродерия, не искам тази мода да отминава....

# 1 182
Момичета скоро пазарувах в ХМ физически магазин.Една от многото ризи,която си взех беше дънкова преди да я пусна за пране усетих,че има нещо твърдо в джоба,като отворих имаше карта ваучер черна с логото на ХМ.На гърба пишеше,че може да се провери наличността на посочения интернет адрес или на каса в магазина.Е проверих и няма нищо.Защо беше в джоба на ризата не знам.За зарибяване да вземеш карта ваучер на близък сигурно.

# 1 183
Някой я е носил от служителите и си е забравил картата в джобчето....това си мисля аз.

# 1 184
Беше прилежно закопчана даже пин кода не беше изтрит ,току що го изтрих да проверя за какво става дума.Ризата от закачалката я взех и беше доста навътре зад другите номера.Не знам и за това питам вас,ако знаете нещо.Аз си нямам и на представа,освен на другото пазаруване да питам на касата.

Общи условия

Активация на акаунт