Лидл 120 - Октомври

• 141 473
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 500
Ползвана тоалетна хартия също ще може да се върне, предполагам?....ако много жули примерно Joy
Щом похапнат кашкавал може, защо и това да не може. Разликата реално е никаква, освен в миризмата 😂
Наистина е въпрос на лична съвест и възпитание от кое право ще се възползваш и с кое ще злоупотребиш.
За мен обаче продукт, с нарушен търговски вид, би следвало да се върне само, ако не отговаря на описанието/обещаното или е с недобро качество.

# 1 501
Ако крем за лице създава проблем - редно е да го приемат. Може да е попаднала съставка, която ще е проблем и за други хора и да е опасно. Но връщащият би трябвало да обясни за какво точно иде реч в магазина.

# 1 502
Ползвана тоалетна хартия също ще може да се върне, предполагам?....ако много жули примерно Joy
Може разбира се, пазиш ли си бележката? 😁
Вчера една клиентка много искаше да се кара с мен. Взима безкофеиново кафе, при мен излиза на 3,99, а по етикет е 2,99. Питам колегите за реалната цена, категорично ми казват, че е 3,99 и явно някой не му е махнал старата ценова табела и за това там пише 2,99. Казвам на клиентката, че цената му е 3,99, но понеже на етикета е с един лев по-евтино, аз ще и вземе с един лев по-малко от крайната сметка, както е и редно в случая. Маркирам ѝ другите продукти, крайна сума 19 лв, взимам ѝ 18 лв и продължавам да касиране на следващия клиент. Жената пак се връща, защо на бележката ѝ пише, че кафето ѝ струва 3,99, като съм и казала, че ще и го таксува м на 2,99, къде и пише отстъпката. Аз пак обяснявам, че реално цената му е такава, но заради грешния етикет съм ѝ взела един лев по-малко, другите клиенти също ѝ го обясниха и тя все пак си тръгна недоволна...

# 1 503
Що не й написа ръчно на бележката й "Отстъпка 1 лев"... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 504
Що не й написа ръчно на бележката й "Отстъпка 1 лев"... Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря за предложението, при следваща подобна случка ще го използвам. 😁

# 1 505
Вчера една клиентка много искаше да се кара с мен. Взима безкофеиново кафе, при мен излиза на 3,99, а по етикет е 2,99. Питам колегите за реалната цена, категорично ми казват, че е 3,99 и явно някой не му е махнал старата ценова табела и за това там пише 2,99. Казвам на клиентката, че цената му е 3,99, но понеже на етикета е с един лев по-евтино, аз ще и вземе с един лев по-малко от крайната сметка, както е и редно в случая. Маркирам ѝ другите продукти, крайна сума 19 лв, взимам ѝ 18 лв и продължавам да касиране на следващия клиент. Жената пак се връща, защо на бележката ѝ пише, че кафето ѝ струва 3,99, като съм и казала, че ще и го таксува м на 2,99, къде и пише отстъпката. Аз пак обяснявам, че реално цената му е такава, но заради грешния етикет съм ѝ взела един лев по-малко, другите клиенти също ѝ го обясниха и тя все пак си тръгна недоволна...
Аз бих пратил информация към отдела с камерите да проверят кой е махнал цената и да разпространят снимката на човека по филиалите. Може да са някаква комбина. Истина е, че по закон каквото пише на етикета за това трябва да се продаде, но с тези етикети над стоката вместо под стоката става голяма галимация. Каквото такова. Имаше едни дето взели брошурте на практикер и вместо да ги разнасят по адресите ги закарали директно на вторични, но за късмет полицията ги спипала преди да ги предадат. Идиоти много ...

# 1 506
  • София
Взех и електрическо одеало и съм се проснала сега на него 😜жестоко еее!
Да се лежи върху включено ел. одеяло е вредно, имай го предвид. То се ползва само за затопляне на леглото и при лягане се изключва.

# 1 507
  • София
Ходих за брашно и лютеница, забърсах една светеща пижама за голямото. Беше останала единствена в този размер и се изкуших.

# 1 508
  • Пловдив
Отдавна чакам ел.одеало,но явно съм го пропуснала в брошурата и не го намирам ,може ли някой да ми помогне на коя страница от брошурата да го търся?

# 1 509

Остави все пак няколко сантиметра неизползвана ТХ на картонената ролка. Щото иначе прави лошо впечатление - много жулела, ама до края си я употребила.

# 1 510
Що пък да не може, всъщност... Веднъж взех една тоалетна хартия, която се разпадаше - като развие малко човек и тя се късаше от самосебе си, но не равно, а по дължина. Беше отвратителна, ако можех, бих я върнала...

# 1 511
В Лидл може да се върне. Ще я бракуват стоката. А ако не забележат, че е нахапана, наакана, може и да я пуснат за повторна продажба. Без майтап - за каква съвест говорите? Това е бизнес и не мисля, че ще е кой знае колко ощетен този бизнес от върнат кашкавал или козметика. А специално за козметиката е даже задължително да се върне.

# 1 512
В Лидл може да се върне. Ще я бракуват стоката. А ако не забележат, че е нахапана, наакана, може и да я пуснат за повторна продажба. Без майтап - за каква съвест говорите? Това е бизнес и не мисля, че ще е кой знае колко ощетен този бизнес от върнат кашкавал или козметика. А специално за козметиката е даже задължително да се върне.
Задължително Flushed?
Изхвърлила съм торби с кремове. Някои използвани само по веднъж. Не съм си помисляла да ги върна, но вече много внимавам каква козметика купувам и не се връзвам на търговските трикове - обещанията за чудеса. Чета им съставките, проучвам ги и тогава купувам. Отдавна не съм изхвърляла крем.
Когато си купите крем от аптеката и се окаже неподходящ за вас, връщате ли го?
Или пък ориза стане на каша? Колко видове ориз съм пробвала..., но не съм си носила манджите в магазина.

Медът на РС хубав ли е? Забравих за какво съм тук.

Последна редакция: нд, 28 окт 2018, 21:03 от rovaru

# 1 513
А специално за козметиката е даже задължително да се върне.
Значи ако не ми хареса как мие душгела да го върна и ти да го купиш. newsm78

# 1 514
За алергична реакция става дума мисля. Принципно е редно да има тестери. Та като няма...има резон да се върне, ако причини реакция на кожата...

Общи условия

Активация на акаунт