Лидл 120 - Октомври

• 141 360
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 120
Духалките не се нагряват.
Долче..благодаря за инфото.

# 121

Онзи ден, докато седях на опашката, дават точки на двойката пред мен и мъжът се изцепва към жена си "Тъкмо най-накрая ще се научиш да готвиш"  Shocked Направо онемях, женицата й стана доста неловко, ама явно има и такива тъпаци ...

'Ма както са тежки тез книжчици, с кеф бих го лопнала по тиквата! newsm66
Аз пък щях да му отговоря, че книгата я взимам не за мен, а за него. 😂

# 122
А аз само да го погледна.
Имам гаден поглед. Sunglasses

# 123
офф, ама много сте докачливи! Моя като го знам какъв зевзек е и ако изтърси нещо такова най-много да му вляза в тона. hahaha

# 124
офф, ама много сте докачливи! Моя като го знам какъв зевзек е и ако изтърси нещо такова най-много да му вляза в тона. hahaha

Ти ще му влезеш в тона,ама на жената и е станало кофти
Колко такива случки,неудобни,съм имала на каса. Чак не искам да ги слушам понякога. Като се заръфат...
Рискове на професията.

# 125
Разменям неразопакована новата книга с рецепти за старата на Манчев и Шишков, ако някой има. Simple Smile

# 126
В Новия Лидл в Пловдив имаше доста комплекти за микродермаабразио на половин цена / аз имам и съм доволна - купуван е на Коледа преди две години на нормална цена /
Ще ме накараш да ида сега до там Simple Smile
Здравей, на каква цена е и дали може да се изпрати до друг град?
Цената беше 49,99. Не съм сигурна дали изпращат от магазина, другият вариант е някой да го купи и прати по Еконт.
Обаждах се да пратят в Русе. Промоцията била само за новоткритият магазин и нямало да може.
За съжаление и аз звънях и ми казаха, че няма как да стане, за Русе също
Ако някой иска да ни прати 2 броя на отделни касови бележки заради гаранцията, а ние ще си разделим куриерските услуги.

# 127

Даа, тя и моята ръка безконтролно ще се удари в ченето му

# 128
Ние сме фенове на "Мелник 55" newsm24 а  днес напазарувах..и ми дадоха 2 книги, за третата не ми стигнаха 2 точки Mr. Green
хахаха и аз днес така, да позная ли какво си си купила, 1 артикул ли е? Wink

# 129
Тета, другите духалки които съм използвала не са били с дистанционно и разни други функции и много не съм ги оглеждала, честно казано. Laughing
Оф, такива "мъже" като ми се изпречат на хоризонта предизвикват най-лошото у мен #2gunfire Разбирам да е казано на шега, но случаят не е бил такъв... Crazy
Тази сланина която ще е от четвъртък пускана ли е преди? Варианта с праз каква трайност би имал? Обичам нарязана много на тънко, обаче не я ям често, т.е. ако няма голям срок на трайност няма да взимам.
Аз си мисля, че хората които "се чудят" на книгата просто не правят големи сметки често и от тази гледна точка не знаят дали да събират или не. Продължава да ми прави впечатление, че не на всеки дават точки, особено ако не си ги поиска.... newsm78

# 130
Сланинката издържа месеци във фризера, даже после като я изкараш и малко да се отпусне, но не напълно, нарязана на тънки филийки с праз, е още по-вкусна 😁

# 131
...
Да ти кажа, пробвала съм доста вина, чилийски, новозендандски, юарски и тн, но като, че предпочитам българските. Ще си взема някоя Сира или Мавруд, тях най си ги обичам.
На мен кенчетата ми харесаха, приятни са, нищо, че не обичам пенливо вино.

Мислех си, че аз не съм пробвала или не разбирам достатъчно Blush И аз най си харесвам български вина - най-наситен вкус имат като че ли.

аз съм пернишка печка, всичко горя, но и аз си обичам българските вина  Wink ние си правим домашно и от него си пием, но не е готово още. това го препоръчах, защото е много добро, а цената е ок. както и испанските за по 3-4 лева в лидл също са ми ок, макар да не са нещо впечатляващо. но ние пием доста и не мога да купувам скъпи вина, ще се разоря Wink

# 132
Домашно си е най-хубаво.
Вземи си някоя тубичка от 3 литра, по-добре.
До нас са отворили една винарна, и ме изкушават с това  Stop
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 09:02 от Lemy

# 133
  • велико търново
Ние сме фенове на "Мелник 55" newsm24 а  днес напазарувах..и ми дадоха 2 книги, за третата не ми стигнаха 2 точки Mr. Green
Търся 3 точки ?За книжка та с рецепти.

# 134
  • на последния етаж
И аз търся излишни точки, ако имате.

Общи условия

Активация на акаунт