Лидл 120 - Октомври

• 140 658
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 465
Скъпи дами,
Извинявам се за въпроса, но има ли някакво време, когато тефтерите в Лидл са налични? Става въпрос за такъв тип:
Скрит текст:
Понеже ми е далеч и нямам възможност да ходя всяка седмица. Има ли някакъв определен период, когато ги предлагат? Simple Smile Благодаря Ви предварително!

# 466
Имам такъв розов, не е кой знае какво, скоро не съм ги виждала, моят мисля е от  началото на лятото

# 467
Не плащаш за тях. Ама 5 пъти по 25 лв си е скъпа книжка..
Ако ще правиш подобни сметки само заради книгата- да.
LieToMe, подобни неща пускат преди началото на училище, също и когато пускат офисни неща.
Аз да се оплача- не заварих нито 1 бутилка с вино от 2,49лв., ни бяло, ни розе, ни червено... Crossing Arms Crazy При това си мислех, че в понеделник по обед няма да е все още изчерпано....или поне, че ще зареждат още количества през деня.....Нищо, пак ще се ходи Mr. Green

# 468
  • София
Взел съм таймер, който не звъни...

# 469
Взел съм таймер, който не звъни...
Може да е бил изпуснат, примерно от клиент в магазина Crazy А може и да не настройваш таймера правилно (което е малко вероятно, ако е прочетено упътването). Аз имам таймера, майка ми също и миналата година по това време се чудех дали е нормално да дрънка нещо в него- оказа се, че да /макар някои от таймерите в магазина да не бяха така, но все пак функциониращи/. Ако пазиш касова бележка- заменяй. Таймерът си е хубав по принцип.

# 470
  • София
Упътване за таймер... Сериозно ли Grinning
Не виждам за първи път механичен таймер.
Пазя я.

# 471
  • Козлодуй
Прочети все пак упътването и пак пробвай Simple Smile

# 472
  • София
Аз да се оплача- не заварих нито 1 бутилка с вино от 2,49лв., ни бяло, ни розе, ни червено... Crossing Arms Crazy При това си мислех, че в понеделник по обед няма да е все още изчерпано....или поне, че ще зареждат още количества през деня.....Нищо, пак ще се ходи Mr. Green
Това е редовната цена на тези вина, така че следващата седмица  ще ги има свободно. Освен, ако не са решили пак да им вдигат цената /допреди няколко месеца бялото и червеното бяха по 1,99, а розето 2,45/.

# 473
Таймерът се върти първо назад обратно на часовника и след това нагласяш времето, въртейки по часовниковата стрелка. Странен е леко.

# 474
  • София
Таймерът се върти първо назад обратно на часовника и след това нагласяш времето, въртейки по часовниковата стрелка. Странен е леко.
Сигурна ли си? Аз за пръв път чувам за такъв таймер, не е ли обратно, първо до края-60 минути и после връщаш на желаните?

# 475
Нещо такова беше...

# 476
По-сложно от сейф.

# 477
  • Варна
Не плащаш за тях. Ама 5 пъти по 25 лв си е скъпа книжка..
Е, нали за тези 125 лева все си пазарувал продукти, които така или иначе ще си купиш, със или без книга.

# 478
  • have faith and be patient ..
Упътване за таймер... Сериозно ли Grinning
Не виждам за първи път механичен таймер.
Пазя я.

Я да го видя, защо съм го изгървала

# 479
Интересува ме много ли е сладка изварата за сладкиши и зърнеста или гладка  е  консистенцията? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт