Лидл 120 - Октомври

• 140 159
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 975
  • Пловдив
Здравейте!
Мами от Пловдив, знаете ли в кой Лидл все още дават книги срещу точки?
Знам, че кампанията свърши, но познат каза, че ако имат наличности още, дават и сега.
Ако някой знае в кой магазин има още.... Да не обикаляме из града с бебето.
Благодаря!

# 976
  • Бургас
Ох как чаках да пуснат пак тези бисквитки https://www.lidl.bg/bg/PV-Offers.htm?articleId=16446  Ще трябва да заредя подобаващо, че дребен много ги харесваше Simple Smile

# 977
Здравейте, някой има ли наблюдения върху ботите на Хайди? Мисля, че са от миналата година. Качествени ли са? Уж са от естествена кожа, но май не съвсем.

# 978
Здравейте!
Знам, че кампанията свърши, но познат каза, че ако имат наличности още, дават и сега.
Благодаря!
В Лидл-Хр. Смирненски "има много" - цитирам думите на касиерката. Аз лично взех книгата в понеделник. Дори продължават да дават точки.

# 979
Брошура може да няма, но в мобилното се виждат: хелоуински сладки и костюмчета; тостери, тигани; комплект за маникюр; дрехи XXL; детски дрехи; конвекторна печка; зарядни и кабели; деликатесни сирена и вина.
Цоче, ако четете, моля ви, пуснете от брашното 650 по 2кг, че ми свършва.  И масло,ако може. Мерси.

# 980
Абсурд на тази цена поне 10 000 mAh

# 981
Мисля че в лидл срещу стадион "Христо Ботев", защото снощи ми дадоха точка и се каня днес да си взема и аз книга.
Здравейте!
Благодаря!

# 982
Здравейте, искам да попитам за конвекторите от предстоящите предложения - на Силвъркрест -  интересува ме добри ли са, бързо ли затоплят. Благодаря предварително

# 983
  • София
Отидох сутринта за мъжки дънки, изобщо нямаше. Sad
Взех колан - син и от мъжките блузи с дълъг ръкав - синя. Да видим дали ще се одобрят.

Вчера си взех от десерта с грис, в къщи само аз ям такова нещо. Много ми хареса, само че цената 0.89 лв ми се вижда доста висока за това количество.

# 984
  • София
Не ми харесаха клиновете поне на мен. Изглеждат от този памук дето прави "колена", пък и едни такива никакви. Не ми се видяха плътни.
Суитчърите са хубави, дебели, но аз ги намирам за малко неприложими и пропуснах. Шапките и ръкавиците ми харесаха, но защо не взех, не знам Joy
Общо взето купих вода и течност за чистачки, а отидох за клин и ръкавици.

# 985
Имам 3 точки за подаряване за гр.София.
В кварталните ми магазини книгата все още е налична, ако някой се интересува.

# 986
Аз взех ръкавици за мен и за детето. Чорапи за детето.
И дънки взех, но като си знам претенцията вкъщи...вероятно утре ще ги връщам. Ще видим довечера де-ще мери и ще се произнесе ....хаха.

# 987
teta75 как са ръкавиците. Мислех да се пробвам с едни момичешки за мен Simple Smile
Пак няма пижами за по-големите деца, хм.

# 988
Какво става с новата брошура, някой знае ли защо не е излезнала.

# 989
Ръкавиците са много топли. Първо ми станаха от момчешките 146/164 размер, после видях че и дамски имало и взех едни сиви.

Не знам синът ми обаче дали ще може да се впъне в детските. Нормални ръкавици са, аз ги пробвах-влизат пръстите , но са тесни, а моят само като види нещо тясно, и бяга с двеста направо.....
За суха студ ще са чудесни. за сняг-не, ще се мокрят.
Имам ски ръкавици от лидл - чудни за игра в снега, и не само. И на детето бях купила - но неговите са чистак бърсак нови и така си стоят - не поиска да ги сложи, защото си изисква усилие да се пъхнат пръстите...

Общи условия

Активация на акаунт