Лидл 120 - Октомври

• 141 572
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 350
Аз съм много доволна. Взех си яке Wink Тъкмо моето се изтърка и исках ново яке и хоп-Лидл услужливо пуснаха. Не е кой знае какво, тънко е, но ми харесва.
Взех всичко набелязано. Според мен няма да им излезе сметката с бонбоните. Особено в този магазин, в който бях, както има училище.. не,не Simple Smile
Веднага разбирам, че идва задушница, щом в каталога има предложение на жито.

# 1 351
Пуешкото го готвя доста повече от пилешкото(особено ако е купешко пиле)!

# 1 352
Пуешкото го готвя доста повече от пилешкото(особено ако е купешко пиле)!

е как, домашното се готви по-дълго. ако имате предвид пуешкото филе - бързо се готви, да.

# 1 353
Пуешкото- ако е бутче, го готвя повече от пилето. Ако е нарязано на парчета някакви или е филе тогава не е нужно много повече време, на пара става много добре. Но скоро правих цели пуешки бутчета (варени) и най-отвътре не бяха сготвени добре и се наложи да ги нарежа на парчета и да ги досваря. Peace
Относно меда- от супермаркет взимам мед за да правя меденки най-често, тогава не търся най-високо качество мед, и без това се пече после. За чай и консумация се старая да е от производители, но това не винаги ми е възможно и в този случай избирам "по-малкото зло". Медове като "Пчелинчо", разни течни и т.н. по принцип не купуваме. Mr. Green
Относно бонбоните- понеже винаги ги заглеждам от няколко метра и съм вече на опашката....и все отлагам за по-нататък купуването им Mr. Green От известно време съм ограничила почти изцяло захарта и все си намирам повод да не си купя. Crazy
Аз пък имам спомен, че някой много хвалеше някаква акумулаторна метла за бързо почистване, не за основно- обаче не знам дали е била точно този модел. Разбира се, като за повечето продукти, помня и негативни отзиви, че е имало. Wink
РРР,
Скрит текст:
в ХМ имат и по-големи сгъваеми чадъри, но тези компактните за които говорех от около 15лв. са наистина мънички Heart Eyes , в "нашия" магазин стоят на метри едни от други, така че поогледай добре къде са най-мъничките. Wink
Старидрийм, само за София ли питаш за хлебопекарна? За всеки случай, ще погледна и при нас дали има, ако ти върши работа- да ти я изпратят евентуално. newsm78

# 1 354
Пуешко филе правя сравнително бързо по следния начин: нарязвам го на филийки по около 1-1,5см и ги запържвам в тигана за няколко мин. Не им трябва много, ако ги оставите да станат златисти и от двете страни, ще са доста сухи. Аз лично обичам да им слагам доста масло да си поемат. Готовите прехвърлям в дълбока купа, а в тигана правя някакъв сос - сметана с чедър, сметана със спанак и сушени домати, сметана с пюрирана червена чушка... (Не знам какво ще правим сега без сметана, не съм  пробвала сос без нея Thinking )  И накрая заливам филетата със соса и ги оставям за малко така да поемат.
Бутчетата, понеже са дебело парче месо, стават значително по-бавно, трябва примерно да се пекат бавно под фолио, после без фолио... в крайна сметка не ме кефят особено, защото жилките им са доста грубовати.

# 1 355
Някоя добра душа да ми припомни Пилинга за дрехи върши ли работа?
Аз също се присъединявам към питането.
Може в четвъртък да отида за чорапогащници за детето и чорапки, ако са от дебелите.

# 1 356
Сега погледнах, че ще има термостати. Как по-точно се използват и прикрепят ли се някак към уредите и как по-точно? Никога не съм използвала такова нещо и затова имам толкова въпроси Blush , дано не звучат смешно.... Също и тези контакти с дистанционно- за какво по-точно ги използвате? Този адаптер (черния) от 7,99лв за какво е? newsm78 Blush
Имм пилинг за дрехи, но мисля, че не е този модел който е показан. Моят, доколкото помня, е само с 1 скорост и като че ли няма 3 дължини.... Laughing Това с трите дължини ми се струва добре като идея, стига и изпълнението и да бива...  Peace

# 1 357
Аз мятам пуешките бутчета в гювеч във фурната със зеленчуци, понякога слагам и пилешки бутчета и свинско, става супер.

# 1 358
  • София
dolce miele, взех последната от Драгалевци.

# 1 359
Някоя добра душа да ми припомни Пилинга за дрехи върши ли работа?
Аз също се присъединявам към питането.
Може в четвъртък да отида за чорапогащници за детето и чорапки, ако са от дебелите.
Пилингът за дрехи си върши работата според мен, имах друг преди и сравнявам с него. Около мен има и други доволни, така че за повечето хора би трябвало да си е ОК, вече зависи кой какво очаква.

# 1 360
Какво пили този пилинг? Топченцата от дрехите ли? За пъви път чувам за такова чудо.

# 1 361
Аз ги изрязвам с ножичка)) Ако е много зле, направо хвърлям.
Баща ми едно време си беше купил такъв уред (не от Лидл) и не работеше добре.

# 1 362
Да, примерно пуловери и подобни дрехи като станат на топченца, с това нещо се обират много лесно.

# 1 363
И с най-евтините еднократни самобръсначки може да се махне заваляното.

# 1 364
  • София
+1 и аз със самобръсначка, малко по- внимателно да не срежете и става без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт